Skocz do zawartości

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz mieć trzy złote medale w THPS2, żeby odblokować Chopper Drop. 

Opublikowano

Po prostu zrób wszystkie medale na złoto i wszystkie cele w obu grach. 

Opublikowano

Mi do platynki brakuje gaps z dwojki, get theres i poziomu 100.

Gapy latwe, ale niektore challenge dla pro skaterow albo customa narawde wymagajace.

Ciekawe, czy do setnego poziomu trzeva bedzie robic wiekszosc wyzwan. Na razie mam 60-ty i idzie jak krew z nosa. 

Gierka genialna, 10/10 i po Doomie druga najlepsza gra w tym roku. 

Opublikowano
3 godziny temu, Nyu napisał:

Ciekawe, czy do setnego poziomu trzeva bedzie robic wiekszosc wyzwan. Na razie mam 60-ty i idzie jak krew z nosa. 

Exp wbija się podczas grania online. Jeśli często wygrywasz to jest chyba 75XP za pierwsze miejsce w danym wariancie zabawy, także trochę granka i samo Ci wpadnie.

Opublikowano

Ja to się zastanawiam jak dawniej człowiek ogarniał te gierki. Teraz znalezienie np. tych wszystkich pierdół na mapie typu kubki z popcornem itd. to wręcz mnie stresuje :facepalm::)

Opublikowano

Świetny materiał.

A sama gra wciągnęła mnie niesamowicie. Jest to remaster o który nigdy nie prosiłem, a który okazał sie dokładnie tą grą, której potrzebowałem podczas długiej nieobecności nowego Skate.

Przez weekend wbiłem 100% w THPS2, teraz męczę jedynkę. Generalnie stosuje zasadę, że gram na planszy dopóki pozbieram wszystko. Challenge i gapy w zasadzie olewam póki co, bardziej mnie interesuje wbicie wszystkich filmów każdym prosem. Dokładnie tak, jak za gnoja na DC. 

• Plusik 1
Opublikowano

Wczoraj już zaczął drętwieć mi lewy kciuk, więc zakończyłem przygodę, wbijając wszystkie challenge Bobem Burnquistem. Polecam opanować Over the Pipe gap w Warehouse, bo będziecie musieli zrobić tam combo na 30 tysięcy bez używania grinda i manuali. Dopiero w takich momentach docenia się możliwość Switcha i Nollie/Fakie. 

Opublikowano

Z krótkiego urlopu wróciłem prosto (prawie) na premierę THPS 1&2,  remake w zasadzie nie mógł być lepszy, no i to chyba największy zastrzyk nostalgii w tej generacji dla mnie, aż przypominają mi się czasy porównywania wyników z tabelką w PSXE w odpowiednim dziale.

Opublikowano
Godzinę temu, Rozi napisał:

Polecam opanować Over the Pipe gap w Warehouse, bo będziecie musieli zrobić tam combo na 30 tysięcy bez używania grinda i manuali.

Aż sobie odpalę chyba dzisiaj, bo brzmi łatwo.

Opublikowano

Bob ma dwa gówniane specjale, więc ja to zrobiłem na samych flipach.

Opublikowano
6 godzin temu, Bzduras napisał:

Exp wbija się podczas grania online. Jeśli często wygrywasz to jest chyba 75XP za pierwsze miejsce w danym wariancie zabawy, także trochę granka i samo Ci wpadnie.

Gram onlajn i często wygrywam, mam chyba z 60 wygranych meczyków, no i still - wolno. Dla mnie to nic, bo i tak zamierzam giercować aż palce stracę.

Opublikowano

Zapewne zabrzmi to zabawnie, ale macie sprawdzony sposób, żeby zawsze wbić trick wymagający podwójnego wciśnięcia klawisza kierunku? Bo czasem mi wskoczy, ale częściej robi jak przy jednym. Jakby drugiego nie wykrył.

Tak, też się zastanawiam, jak człowiek lata temu szybciej to ogarniał niż teraz.

Opublikowano

Trzeba szybciej klikać. Mi czasami nie wchodzą specjale, a klikam normalnie góra, dół i kwadrat (to przykład jest). Czasem mam wrażenie czy to pad zepsuty czy to mój refleks ujowy, ale obstawiam drugą opcję. 

Opublikowano

Ja po wymaksowaniu tej gry będę rozważał kupno nowego pada, bo ten X to już nieźle zapadnięty jest.

Opublikowano
23 minutes ago, Faka said:

Trzeba szybciej klikać. Mi czasami nie wchodzą specjale, a klikam normalnie góra, dół i kwadrat (to przykład jest). Czasem mam wrażenie czy to pad zepsuty czy to mój refleks ujowy, ale obstawiam drugą opcję. 

Niestety, u mnie też dopiero powoli mozolnie palce przyzwyczajają się do bezlitosnego timingu ;)

Opublikowano

Czy żeby zrobić wysoki skok to 2 razy kierunek w przód i dopiero skok przy naładowanym pasku? Bo ni ch.. nie mogę doskoczyć do tych ramp w mieście:)