Gość Rozi Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Masz mieć trzy złote medale w THPS2, żeby odblokować Chopper Drop. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 (edytowane) No teraz konkretnie, zakumałem A jak pozostałe levele bonusowe odblokować? Tak jak w tradycyjnym thps1 i 2? Edytowane 6 Września 2020 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Po prostu zrób wszystkie medale na złoto i wszystkie cele w obu grach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 742 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Mi do platynki brakuje gaps z dwojki, get theres i poziomu 100. Gapy latwe, ale niektore challenge dla pro skaterow albo customa narawde wymagajace. Ciekawe, czy do setnego poziomu trzeva bedzie robic wiekszosc wyzwan. Na razie mam 60-ty i idzie jak krew z nosa. Gierka genialna, 10/10 i po Doomie druga najlepsza gra w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 3 godziny temu, Nyu napisał: Ciekawe, czy do setnego poziomu trzeva bedzie robic wiekszosc wyzwan. Na razie mam 60-ty i idzie jak krew z nosa. Exp wbija się podczas grania online. Jeśli często wygrywasz to jest chyba 75XP za pierwsze miejsce w danym wariancie zabawy, także trochę granka i samo Ci wpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Ja to się zastanawiam jak dawniej człowiek ogarniał te gierki. Teraz znalezienie np. tych wszystkich pierdół na mapie typu kubki z popcornem itd. to wręcz mnie stresuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Świetny materiał. A sama gra wciągnęła mnie niesamowicie. Jest to remaster o który nigdy nie prosiłem, a który okazał sie dokładnie tą grą, której potrzebowałem podczas długiej nieobecności nowego Skate. Przez weekend wbiłem 100% w THPS2, teraz męczę jedynkę. Generalnie stosuje zasadę, że gram na planszy dopóki pozbieram wszystko. Challenge i gapy w zasadzie olewam póki co, bardziej mnie interesuje wbicie wszystkich filmów każdym prosem. Dokładnie tak, jak za gnoja na DC. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Wczoraj już zaczął drętwieć mi lewy kciuk, więc zakończyłem przygodę, wbijając wszystkie challenge Bobem Burnquistem. Polecam opanować Over the Pipe gap w Warehouse, bo będziecie musieli zrobić tam combo na 30 tysięcy bez używania grinda i manuali. Dopiero w takich momentach docenia się możliwość Switcha i Nollie/Fakie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Z krótkiego urlopu wróciłem prosto (prawie) na premierę THPS 1&2, remake w zasadzie nie mógł być lepszy, no i to chyba największy zastrzyk nostalgii w tej generacji dla mnie, aż przypominają mi się czasy porównywania wyników z tabelką w PSXE w odpowiednim dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Godzinę temu, Rozi napisał: Polecam opanować Over the Pipe gap w Warehouse, bo będziecie musieli zrobić tam combo na 30 tysięcy bez używania grinda i manuali. Aż sobie odpalę chyba dzisiaj, bo brzmi łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Bob ma dwa gówniane specjale, więc ja to zrobiłem na samych flipach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 742 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 6 godzin temu, Bzduras napisał: Exp wbija się podczas grania online. Jeśli często wygrywasz to jest chyba 75XP za pierwsze miejsce w danym wariancie zabawy, także trochę granka i samo Ci wpadnie. Gram onlajn i często wygrywam, mam chyba z 60 wygranych meczyków, no i still - wolno. Dla mnie to nic, bo i tak zamierzam giercować aż palce stracę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Najwięcej expa wpada za wyzwania, lepiej się na nich skupić, a online zostawić na koniec jak napotka się mur. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 No niektóre wyzwania mają po 5k, to jakoś w miarę wpada, ale fakt faktem, zrobienie do 100 lvl będzie leciało jak krew z nosa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 To może jakieś forumkowe granie? Sporo osób śmiga na PS4. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Ja chętnie.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 712 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Zapewne zabrzmi to zabawnie, ale macie sprawdzony sposób, żeby zawsze wbić trick wymagający podwójnego wciśnięcia klawisza kierunku? Bo czasem mi wskoczy, ale częściej robi jak przy jednym. Jakby drugiego nie wykrył. Tak, też się zastanawiam, jak człowiek lata temu szybciej to ogarniał niż teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Najlepiej jest wcisnąć dwa razy kierunek i dopiero guziora na padzie, działa ze 100% skutecznością. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Ja te kombinacje jak góra góra kwadrat to chyba sobie wyłączę, bo częściej mi rozwalają combosa niż jest z nich pożytek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Trzeba szybciej klikać. Mi czasami nie wchodzą specjale, a klikam normalnie góra, dół i kwadrat (to przykład jest). Czasem mam wrażenie czy to pad zepsuty czy to mój refleks ujowy, ale obstawiam drugą opcję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Ja po wymaksowaniu tej gry będę rozważał kupno nowego pada, bo ten X to już nieźle zapadnięty jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Dawajcie jakąś ustawka bo ja do środy tylko gram ....Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 23 minutes ago, Faka said: Trzeba szybciej klikać. Mi czasami nie wchodzą specjale, a klikam normalnie góra, dół i kwadrat (to przykład jest). Czasem mam wrażenie czy to pad zepsuty czy to mój refleks ujowy, ale obstawiam drugą opcję. Niestety, u mnie też dopiero powoli mozolnie palce przyzwyczajają się do bezlitosnego timingu Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Czy żeby zrobić wysoki skok to 2 razy kierunek w przód i dopiero skok przy naładowanym pasku? Bo ni ch.. nie mogę doskoczyć do tych ramp w mieście:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi