Faka 3 991 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 Ci ludzie są poyebani z takimi wynikami. Ale zauważyłem, że takie kombosy to łatwiej wychodzą na klawiaturze. 2 1 Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 Ile (pipi)a? Jeszcze by tak pare okrążeń zrobił ale chyba mu się znudziło. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 (edytowane) Tam jest typ na pierwszym miejscu, co miał 2 mld, na tablicy z wynikami. Edytowane 9 września 2020 przez Faka Cytuj
Nyu 771 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 Gapy w skate heaven - po pierwsze was nienawidze, szczegolnie ten ostatni na liscie, ty yedana dzivvko. A Feed Me mi nie wskakuje mimo przeteleportowania sie do ukrytej miejscowy juz 20sty raz. Cytuj
Nyu 771 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 Oczywiscie po pozaleniu sie forumkowi pomoglo i zaliczylo. Pamietajcie na przyszlosc, czegokolwiek nie mozecie w grach zrobic, pyk, narzekacie na forum i nagle po kilku minutach voila i mozna swietowac. Sprawdzone niezliczona ilosc razy. 1 Cytuj
Odin91 5 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 1 godzinę temu, Faka napisał: Ci ludzie są poyebani z takimi wynikami. Ale zauważyłem, że takie kombosy to łatwiej wychodzą na klawiaturze. A ja się cieszyłem jak ostatnio w 1 combo wbiłem pół miliona Mam wrażenie, że byłem w to 5x lepszy za gówniaka. No ale mapki wszystkie zaliczone, teraz czas na czesanie czelendżów i na końcu skupię się na wbijaniu absurdalnych wyników. Oczywiście kariera skończona legendarnym i najlepszym w historii Mullenem Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 Nie jeździłem nigdy na desce więc nie śledziłem jakoś mocno samego środowiska, o Leap of Faith słyszałem, ale nie sądziłem że ktoś naprawdę próbował. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 Meh, większość tricków blednie przy wykonaniu Mitchie Brusco z air 1260 . Pamiętam jak zrobienie 900 stopni było nie lada wyczynem i przez długi czas nikt nie potrafił przebić Tony'ego Hawk'a, aż potem wpadali z 1080, a na sam koniec 1260. Normalnie to mi kopara opadła, że ktoś był w stanie zrobić niemożliwego tricka. Cytuj
Bzduras 12 524 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 No dobra, ale Tony walnął 900 na zwykłym half pipe, a tu masz mega ramp, gdzie z zasady człowiek leci wyżej. Mimo wszystko Mitchie rozwalił system. Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 4 minutes ago, Faka said: Meh, większość tricków blednie przy wykonaniu Mitchie Brusco z air 1260 . Pamiętam jak zrobienie 900 stopni było nie lada wyczynem i przez długi czas nikt nie potrafił przebić Tony'ego Hawk'a, aż potem wpadali z 1080, a na sam koniec 1260. Normalnie to mi kopara opadła, że ktoś był w stanie zrobić niemożliwego tricka. Cały filmik tak, chodził mi tylko o historię leap of faith w szkole Tu fajnie opisane https://www.vice.com/en_us/article/kzn58e/the-leap-of-faith-was-skateboardings-definitive-avant-garde-moment Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 (edytowane) No tak, tylko, że na takich half pipach nie byłby w stanie zrobić, więc jakieś kompromisy muszą być jak z tą wysoką rampą. Z resztą na takich dużych rampach tez mało kto robi 900, że nie wspomnę o 1080. Jakby jeszcze dodał graba z 1080 to już wyczyn. Masakra te skejtery. Edytowane 9 września 2020 przez Faka 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 Tak rozwalił system, że nie wygrał tego konkursu xddd Ech to sędziowanie, przez to deskorolki nie było na Igrzyskach Olimpijskich, zobaczymy w przyszłym roku jak to będzie wyglądać. Młody zrobił 1080 na vercie: A to jest jeden z najlepszych skateboardowych filmów, jakie widziałem: Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 (edytowane) Fajne easter eggi. Z tym covid 19 to wiedziałem, że dali w postaci maski, ale nie wiedziałem, że aż tyle tego w grze jest jak na przykład z samolotem w venice beach masks save lives. Edytowane 9 września 2020 przez Faka Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 Sala na School II jest nazwana po zmarłym członku Vicarious Visions, a na Skate Parku jest wyświetlany napis Grosso Forever, co też ma uczcić pamięć zmarłego Jeffa Grosso. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 W ogóle w tej grze to są tylko 2 sekretne postacie do zdobycia? Pierwszy ten Officer Dick (zdobyłem w końcu), a druga to ten ufoludek? Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 9 godzin temu, Bartg napisał: Nie jeździłem nigdy na desce więc nie śledziłem jakoś mocno samego środowiska, o Leap of Faith słyszałem, ale nie sądziłem że ktoś naprawdę próbował. 2 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 2 godziny temu, Faka napisał: W ogóle w tej grze to są tylko 2 sekretne postacie do zdobycia? Pierwszy ten Officer Dick (zdobyłem w końcu), a druga to ten ufoludek? Tak. I szkieletor z deluxe. Ja pierniczę, przed chwilą godzinę próbowałem zrobić combo Chopper Hop i It's Cold Up Here w Hangarze. No za Chiny Ludowe nie mogłem wybić się na rampie z manuala na końcu, żeby zaliczyło gapa. W końcu kur.wa zacząłem na rampie i dojechałem grindem do Chopper Hop. Jestem geniuszem Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 (edytowane) Ciekawe czy tego szkieletora udostępnią kiedyś, bo z tego, co widziałem na store to nie ma, tylko jakieś zwykłe szmaty do kupienia. W ogóle to zauważyłem, że jednak robienie czelendży u prosów jest duużo łatwiej. Gram Leticią Bufoni, no i bez kitu większość wpadła bez problemu, gdzie do utworzonego skatera męczyłem się niemiłosiernie. Edytowane 9 września 2020 przez Faka Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 Ja dzis zrobilem wszystkie platinum score. Te 2,5M na skaters heaven tylko było problematyczne. Teraz gapy i combo challange których mi się szczerze mówiąc nie chce za bardzo robić i chyba pogram online Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 33 minuty temu, Rozi napisał: Ja pierniczę, przed chwilą godzinę próbowałem zrobić combo Chopper Hop i It's Cold Up Here w Hangarze. Ja próbowałem zrobić hard w Szkole2, ale ostatecznie się poddałem jak kilka razy wywaliłem się przy ostatniej poręczy. Ale za to zrobiłem gapy i harda w Marsylii. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 września 2020 Opublikowano 9 września 2020 24 minuty temu, Faka napisał: W ogóle to zauważyłem, że jednak robienie czelendży u prosów jest duużo łatwiej. Gram Leticią Bufoni, no i bez kitu większość wpadła bez problemu, gdzie do utworzonego skatera męczyłem się niemiłosiernie. Te trudniejsze są IMO u vertowców. Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 Wstyd się przyznać w sumie, ale napiszę - udało mi się wczoraj w końcu zrobić złoto w Skate Park i znaczek V zebrać. Jak się człowiek nauczy robić boneless na rampie to nie jest tak trudno nawet dla lamusa. W ogóle jest jakiś sposób zobaczyć jakie kasety, znaczki i pluszaki się zebrało? 1 Cytuj
Bzduras 12 524 Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 Możesz podejrzeć tylko ilość zebranych znajdziek w menu czelendży, ale bez info na których levelach coś ominąłeś. 1 Cytuj
izon 995 Opublikowano 10 września 2020 Opublikowano 10 września 2020 W dniu 7.09.2020 o 19:12, Rozi napisał: Jakie rampy masz na myśli? Ogólnie mając nabity SPECIAL, skater jeździ szybciej i skacze wyżej. No i tak - góra + skok daje No Comply, a 2 razy góra + skok daje Boneless. No na dachu budynków Downtown. Już mi się udaję przeskoczyć na ten drugi budynek, ale wciąż męczę się z tym Parkiem niemiłosiernie:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi