Skocz do zawartości

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gapy w skate heaven - po pierwsze was nienawidze, szczegolnie ten ostatni na liscie, ty yedana dzivvko. A Feed Me mi nie wskakuje mimo przeteleportowania sie do ukrytej miejscowy juz 20sty raz. 

Opublikowano

Oczywiscie po pozaleniu sie forumkowi pomoglo i zaliczylo. Pamietajcie na przyszlosc, czegokolwiek nie mozecie w grach zrobic, pyk, narzekacie na forum i nagle po kilku minutach voila i mozna swietowac. Sprawdzone niezliczona ilosc razy. 

• Plusik 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Faka napisał:

Ci ludzie są poyebani z takimi wynikami. Ale zauważyłem, że takie kombosy to łatwiej wychodzą na klawiaturze.

A ja się cieszyłem jak ostatnio w 1 combo wbiłem pół miliona :D Mam wrażenie, że byłem w to 5x lepszy za gówniaka. No ale mapki wszystkie zaliczone, teraz czas na czesanie czelendżów i na końcu skupię się na wbijaniu absurdalnych wyników.

Oczywiście kariera skończona legendarnym i najlepszym w historii Mullenem ^^ 

Opublikowano

Meh, większość tricków blednie przy wykonaniu Mitchie Brusco z air 1260 :obama:. Pamiętam jak zrobienie 900 stopni było nie lada wyczynem i przez długi czas nikt nie potrafił przebić Tony'ego Hawk'a, aż potem wpadali z 1080, a na sam koniec 1260. Normalnie to mi kopara opadła, że ktoś był w stanie zrobić niemożliwego tricka.

Opublikowano
4 minutes ago, Faka said:

Meh, większość tricków blednie przy wykonaniu Mitchie Brusco z air 1260 :obama:. Pamiętam jak zrobienie 900 stopni było nie lada wyczynem i przez długi czas nikt nie potrafił przebić Tony'ego Hawk'a, aż potem wpadali z 1080, a na sam koniec 1260. Normalnie to mi kopara opadła, że ktoś był w stanie zrobić niemożliwego tricka.

Cały filmik tak, chodził mi tylko o historię leap of faith w szkole ;) Tu fajnie opisane https://www.vice.com/en_us/article/kzn58e/the-leap-of-faith-was-skateboardings-definitive-avant-garde-moment

Opublikowano (edytowane)

No tak, tylko, że na takich half pipach nie byłby w stanie zrobić, więc jakieś kompromisy muszą być jak z tą wysoką rampą. Z resztą na takich dużych rampach tez mało kto robi 900, że nie wspomnę o 1080. Jakby jeszcze dodał graba z 1080 to już wyczyn. Masakra te skejtery.

Edytowane przez Faka
  • Plusik 1
Opublikowano

Tak rozwalił system, że nie wygrał tego konkursu xddd Ech to sędziowanie, przez to deskorolki nie było na Igrzyskach Olimpijskich, zobaczymy w przyszłym roku jak to będzie wyglądać.

Młody zrobił 1080 na vercie:

A to jest jeden z najlepszych skateboardowych filmów, jakie widziałem:

Opublikowano (edytowane)

Fajne easter eggi. Z tym covid 19 to wiedziałem, że dali w postaci maski, ale nie wiedziałem, że aż tyle tego w grze jest jak na przykład z samolotem w venice beach masks save lives.

Edytowane przez Faka
Opublikowano

Sala na School II jest nazwana po zmarłym członku Vicarious Visions, a na Skate Parku jest wyświetlany napis Grosso Forever, co też ma uczcić pamięć zmarłego Jeffa Grosso.

Opublikowano

W ogóle w tej grze to są tylko 2 sekretne postacie do zdobycia? Pierwszy ten Officer Dick (zdobyłem w końcu), a druga to ten ufoludek?

Opublikowano
9 godzin temu, Bartg napisał:

Nie jeździłem nigdy na desce więc nie śledziłem jakoś mocno samego środowiska, o Leap of Faith słyszałem, ale nie sądziłem że ktoś naprawdę próbował.

• Lubię! 2
Opublikowano
2 godziny temu, Faka napisał:

W ogóle w tej grze to są tylko 2 sekretne postacie do zdobycia? Pierwszy ten Officer Dick (zdobyłem w końcu), a druga to ten ufoludek?

Tak. I szkieletor z deluxe. 

Ja pierniczę, przed chwilą godzinę próbowałem zrobić combo Chopper Hop i It's Cold Up Here w Hangarze. No za Chiny Ludowe nie mogłem wybić się na rampie z manuala na końcu, żeby zaliczyło gapa.

W końcu kur.wa zacząłem na rampie i dojechałem grindem do Chopper Hop. Jestem geniuszem :reggie:

Opublikowano (edytowane)

Ciekawe czy tego szkieletora udostępnią kiedyś, bo z tego, co widziałem na store to nie ma, tylko jakieś zwykłe szmaty do kupienia. W ogóle to zauważyłem, że jednak robienie czelendży u prosów jest duużo łatwiej. Gram Leticią Bufoni, no i bez kitu większość wpadła bez problemu, gdzie do utworzonego skatera męczyłem się niemiłosiernie.

Edytowane przez Faka
Opublikowano

Ja dzis zrobilem wszystkie platinum score. Te 2,5M na skaters heaven tylko było problematyczne.

Teraz gapy i combo challange których mi się szczerze mówiąc nie chce za bardzo robić i chyba pogram online

Opublikowano
33 minuty temu, Rozi napisał:

Ja pierniczę, przed chwilą godzinę próbowałem zrobić combo Chopper Hop i It's Cold Up Here w Hangarze.

:dynia:

Ja próbowałem zrobić hard w Szkole2, ale ostatecznie się poddałem jak kilka razy wywaliłem się przy ostatniej poręczy. Ale za to zrobiłem gapy i harda w Marsylii.

Opublikowano
24 minuty temu, Faka napisał:

W ogóle to zauważyłem, że jednak robienie czelendży u prosów jest duużo łatwiej. Gram Leticią Bufoni, no i bez kitu większość wpadła bez problemu, gdzie do utworzonego skatera męczyłem się niemiłosiernie.

Te trudniejsze są IMO u vertowców.

Opublikowano

Wstyd się przyznać w sumie, ale napiszę - udało mi się wczoraj w końcu zrobić złoto w Skate Park i znaczek V zebrać. :D

Jak się człowiek nauczy robić boneless na rampie to nie jest tak trudno nawet dla lamusa.

W ogóle jest jakiś sposób zobaczyć jakie kasety, znaczki i pluszaki się zebrało?

• Lubię! 1
Opublikowano
W dniu 7.09.2020 o 19:12, Rozi napisał:

Jakie rampy masz na myśli? Ogólnie mając nabity SPECIAL, skater jeździ szybciej i skacze wyżej. No i tak - góra + skok daje No Comply, a 2 razy góra + skok daje Boneless.

No na dachu budynków Downtown. Już mi się udaję przeskoczyć na ten drugi budynek, ale wciąż męczę się z tym Parkiem niemiłosiernie:)