Gość Nyu Opublikowano 30 czerwca 2023 Opublikowano 30 czerwca 2023 To już luz, ale przede wszystkim obracać się na L1 i R1, a strzałkami tylko muskać triczek. To zmienia wszystko, ale przestawić się ciężko. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 30 czerwca 2023 Opublikowano 30 czerwca 2023 W takich grach jak Tony Hawk, czy różne maści bijatyk zawsze będzie lepiej grać na strzałkach niż na analogu. W ogóle dawałeś radę robić wysokie kombosy na analogu? Ja jakbym miał grać to bałbym się, że zaraz złamię gałkę. Cytuj
wojtas011 560 Opublikowano 30 czerwca 2023 Opublikowano 30 czerwca 2023 Ja tylko na analogu gram od zawsze, ostatnio robiłem replay od 1 do thuga2 robiąc wszystkie zadania Cytuj
KamilM 131 Opublikowano 30 czerwca 2023 Opublikowano 30 czerwca 2023 6 godzin temu, Faka napisał: W takich grach jak Tony Hawk, czy różne maści bijatyk zawsze będzie lepiej grać na strzałkach niż na analogu. W ogóle dawałeś radę robić wysokie kombosy na analogu? Ja jakbym miał grać to bałbym się, że zaraz złamię gałkę. Na początku grałem na strzałkach, ale potem stwierdziłem że nie chce mi się ciagle latać paluchem z analoga (sterowanie skaterem) do krzyżaka (triki) plus podczas robienia grab trików gdzie trzeba nacisnąć np. góra, prawo plus kółko (Xbox) jest mi wygodniej po prostu wychylić i przytrzymać analog w prawą górną stronę. I tak już zostało. Udaje mi się kręcić kombosy po 100, 200 czasami 300 tysięcy. Wiec chyba nie jest źle. Oczywiście do wymiataczy co robią bańkę i więcej nie mam startu. Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września Odkopuję, bo Tony w wywiadzie potwierdził, że coś się dzieje i możemy spodziewać się kolejnej odsłony. Nie wiadomo nic więcej - czy to będzie 3+4 czy nowa odsłona, czas pokaże. 25:20 - 26:04 i 42:48 1 Cytuj
Bartg 5 523 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września Oby 3+4 zrobiona jak 1+2, nic innego się nie uda. Cytuj
łom 2 005 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września Byli by tak mili żeby dać 3+4? Czwórka miała większą skalę od poprzednich części, inaczej misje się zaczynało i levele były bardziej żywe więc może najpierw zrobią dopakowany remake 3? Dwupack 3+4 był by bardzo miłym zaskoczeniem. 1 Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września Tylko, że sama trójka to trochę mało w porównaniu do 1+2. Cytuj
wojtas011 560 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września Zrobic 3 jako dlc do 1+2, a potem THUG 1+2+Remix można jako pakiet Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września A kurwa dawać mi już 3+4. Summon @Kmiot bo pewnie się ucieszy, że coś się dzieje. 1 Cytuj
łom 2 005 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września 8 minut temu, Square napisał(a): Tylko, że sama trójka to trochę mało w porównaniu do 1+2. Zależy też w jaką cenę celują, 40$ za 15 leveli z THPS3 to niezły deal. 3+4 to już raczej 70$. Dla game passa też raczej lepszym rozwiązaniem jest wrzucenie najpierw samej 3 a za rok czy dwa 4, zamiast wszystkiego w jednym momencie. Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września Wypuszcza 1+2+3 za full price Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września Po co? Tony jasno powiedział, że to będzie w sumie coś nowego, również dobrze może to być nowa część gry, żaden remake, co jest spoko pomysłem, nie pogardzę nowymi lokacjami, nowymi trickami i ścieżki dźwiękowej. Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września Godzinę temu, łom napisał(a): Zależy też w jaką cenę celują, 40$ za 15 leveli z THPS3 to niezły deal. 1+2 kosztowało 189 więc jakby to dobrze zrobili to te 169 byłoby chyba spoko. Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września Godzinę temu, Faka napisał(a): A kurwa dawać mi już 3+4. Summon @Kmiot bo pewnie się ucieszy, że coś się dzieje. No kurwa, żeby tylko ja, bo 1+2 było sztywniuteńkie i jak mają to robić ci sami twórcy, to jestem spokojny. To znaczy spokojny o efekty ich pracy, a poza tym już nie tak spokojny i się jaram. Fajnie, że marka żyje, kocham cię Tony. Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września Dla mnie mogą rozbić remake THPS 3 i THPS 4 na dwie osobne gry. Np w rocznych odstępach. Spoiler Bo i tak będą w game pass Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września Podejrzewam, że dużo zależy od tego czy i ile zrobili preprodukcji 3+4 po skończeniu 1+2 - bo plany były, kilku ludzi to potwierdziło. Ja osobiście zapłaciłbym za 3+4 jako DLC (silnik, fizykę, assety już mają) lub coś nowego. Problemem jest to, że jak robili świeże odsłony, to wychodziła chujnia i dopiero 1+2 im pykło. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września 1 minutę temu, Shankor napisał(a): Problemem jest to, że jak robili świeże odsłony, to wychodziła chujnia i dopiero 1+2 im pykło. Ale właśnie ten nowy THPS może będzie właśnie na tym samym silniku, assetach i fizyki, więc dużo roboty by nie mieli. No może z wyjątkiem nowych lokacji, nowych tricków, a tak to mają z górki już. Cytuj
Bzduras 12 758 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września 3 minuty temu, Shankor napisał(a): Problemem jest to, że jak robili świeże odsłony, to wychodziła chujnia i dopiero 1+2 im pykło. Bo uparli się, że RoboModo nauczy się robić gierki i do końca tego się trzymali. Oczywiście nie nauczyli się i wyszło jak wyszło. Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września No to kolejne pytanie brzmi: kto to zrobi? Bo ci od 1+2 przeszli do Blizzarda i pilnują D2:R. Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września Przeszli przed wykupieniem przez MS i po anulowaniu 3+4. A teraz skoro nowy TH wraca na tapet, to logiczne byłoby aby wrócili też ludzie, którzy poprzednim razem spisali się na medal i już się tym zajmowali. No, ale to korporacja, więc logika może tu nie funkcjonować na tych samych zasadach, co w reszcie świata. Cytuj
wojtas011 560 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września No to kolejne pytanie brzmi: kto to zrobi? Bo ci od 1+2 przeszli do Blizzarda i pilnują D2:R.Zlecą Toys 4 bob Cytuj
PiotrekP 1 861 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września W rimejku trójki pewnie nie byłoby statku z bikiniarami. Cytuj
RoL 578 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września No raczej. Chyba że by miały wąsy 2 1 Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 14 września Opublikowano 14 września Coś nowego? Pewnie jakaś popierdolka mobilna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi