BRY@N 1 590 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września (edytowane) Widzę, że jest ruch w temacie to zapytam o THPS 1+2 i te Hard Get There. Zostało mi do zrobienia Venice, Mall, School 2 i Bullring. Vencie pewnie ogarnę bo już parę razy byłem blisko ale mi manuala zabrakło na tych stołach (chociaż ten gap na dach jest tak z***any, że już momentami miałem dość). Do pozostałych oglądałem różne wersje zrobienia i zawsze mnie w tych filmikach zastanawia jak oni tak rozchwiany balans utrzymują nie lądując na ryju Ja zawsze staram się utrzymywać balans na środku bo łatwiej nad nim zapanować a jak jest już w tych skrajnych rejonach to przeginam w drugą stronę i gleba Edytowane 19 września przez BRY@N Cytuj
Bzduras 12 758 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Najważniejsza sprawa to nigdy nie robić dwóch manuali ani dwóch grindów pod rząd, bo wtedy wskaźnik równowagi zaczyna szybciej latać i z każdym kolejnym "pod rząd" przyspiesza. Przeplatanie manual-grind-manual albo grind-manual-grind to podstawa. 1 Cytuj
BRY@N 1 590 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września O tej zasadzie też czytałem a jak zrobię manual+trik+manual to to też liczy się jako dwa manuale pod rząd? Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Ja w temacie gdzieś moje filmiki wrzucałem jak te najtrudniejsze gapy robiłem. Najlepiej to się je robi na drugi dzień jak wcześniej Ci się nie udawało. 1 Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Z tych wymienionych to Bullring zapewne zajmie sporo prób, reszta raczej wpada dość szybko. 1 Cytuj
BRY@N 1 590 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Ten Bullring wydaje się prosty tylko tam jest dosyć ciasno ta nawrotka po manualu. School 2 tutaj mi często manual ucieka i to na prostym odcinku i tutaj jednak jest sporo do przejechania. Mall to samo jak wyżej długa droga w dół. Venice pewnie najszybciej wpadanie bo już parę razy było blisko ale ten początek z rapy na dach czasem wpada 1 na 10 prób. Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Słowo klucz, wydaje. Praktyka zweryfikuje. Do Szkoły 2 to tak jak Bzduras napisał, nie robić za często manuali po sobie. Ja używałem jeszcze specjali, wydaje mi się, że wtedy trochę prędkości się nabiera w porównaniu do zwykłych manuali, ale może to efekt placebo. Na pewno robiłem to krócej niż pierwotnie zakładałem. Cytuj
BRY@N 1 590 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września (edytowane) Z manualami jest też opcja, że jak przed wylądowaniem wciśniesz X to jedziesz szybciej na manualu. 12 minut temu, Square napisał(a): Słowo klucz, wydaje. Praktyka zweryfikuje. Już go trochę katowałem i najgorszy ten podjazd do przeskoczenia między barierkami jak na razie. Edytowane 19 września przez BRY@N Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września No szkoła chyba największy wycisk mi dała, choć Bullring też zafundował parę odcisków na kciuku. Chyba już kiedyś wrzucałem, ale podrzucę jeszcze raz swoje przejazdy, może coś pomogą. Nie bawiłem się już w różnorodność grindów czy punkty, wiadomo. Chodziło o przeżycie, poza tym żaden ze mnie pros xd 1 1 Cytuj
BRY@N 1 590 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Dzięki za podpowiedzi i filmiki będę próbował. Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Mam jeszcze sekretny Get There, ale nikomu nie mówcie. 9 Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Wstyd ale nie wiedziałem o tym sekretnym miejscu w Rio. 2 Cytuj
wojtas011 560 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września to w sumie tam nigdy nie zrobiłeś 100% mapki, bo tam kasa była Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września To nie brzmi jak ja, jestem pro gejmerem. Cytuj
BRY@N 1 590 Opublikowano 20 września Opublikowano 20 września Venice beach zrobione czyli w sumie chyba najłatwiejsze z tych co mi zostały Cytuj
elvis004 312 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września Może się przydadzą, mam tylko cztery nagrane. Oj siadło by 3+4 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września 3+4 jest bez sensu, bo od 4 seria zmieniła formułę. To musiałyby być osobne gry chyba, że daliby osobno tryb classic z mapami 3+4 i osobno normalną karierę 4. W każdym razie byłaby kolos gierka pod względem zawartości jak na Tony Hawka. 1 Cytuj
BRY@N 1 590 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Nie ma to jak napierdzielać w sumie już którąś godzinę w Mall żeby zrobić Get There hard i cały czas robić ostatni gap źle Myślałem, że czy przeskoczę z góry czy z dołu to jedna chwała a tu niespodzianka to co innego Ogólnie ten Mall nie jest aż taki zły tylko ta końcówka. Łatwo tutaj trzymać się zasady żeby nie robić po sobie dwóch manuali czy grindów. Cytuj
BRY@N 1 590 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Nie powiem były chwile zwątpienia na tym Mall ale dziś wpadło za 3 podejściem Musiałem tylko zmienić sposób na końcówkę. Jeszcze tylko Scholl 2 i Bullring a później test cierpliwości przy próbie dojechania do 100 levelu Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Mi się nie chciało tego levelu wbijać więc odpuściłem platynę. Cytuj
BRY@N 1 590 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Też zobaczę czy mi starczy samozaparcia bo za jeden run z combo 1mln+ jest 150 Exp także trochę trzeba tego zrobić Cytuj
wojtas011 560 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Koniec mistrzostw, dostaliśmy grafikę 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi