Skocz do zawartości

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

Featured Replies

Opublikowano

Wymagasz od skejtera znajomości nomenklatury podczas gdy sami gracze i korposy nadal nie rozróżniają remake od remastera? 1+2 to też był "remaster".

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 87,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tony dowiózł! Okej, po chwili grania: jest, jak było. Combosy wchodzą jak wściekłe (nie widać tego na filmiku, bo mi łapska dalej drżą). Animacje, o które miałem ból po obejrzeniu trailerów wyglą

• Odpalasz poziom The School odpala się ten kawałek:       I znowu masz kilkanaście lat, twoimi największymi problemami jest zadanie z przyrki i dlugie pobieranie Matrixa n

• Bzduras
    Bzduras

https://www.tonyhawkthegame.com/    

Opublikowano

No nie bardzo, bo grę stworzyli od nowa z wiernym odwzorowaniem, daleko tej grze było do remastera. Doszły nowe mechaniki trików, których w pierwotnej grze nie miałeś. Był to remake pełną gębą i tu nie ma, co kombinować jak grę zrobili. 

Opublikowano

No to musisz napisać maila do Activision i Vicarious Vision, że nie wiedzą co zrobili i muszą sami siebie poprawić xD

Screenshot_2025-02-18-20-11-49-65_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc.jpg

Spoiler

image.thumb.png.85effbed78c1ccf2ee625a47ba527915.png

Opublikowano

Ja mimo to nadal stawiam jako remake, bo ciężko się tam doszukać "chujowej" roboty od nieistniejącego już VV. Ale jak ma być zrobiony podobnie i na poziomie jak 1+2 to nie ma co się martwić na zapas.

Opublikowano

Dlatego mówię - gracze nie rozróżniają, korpo w komunikacji nagminnie używało słowa "remaster" w notkach prasowych, opisach w sklepikach i na trailerach, a jakiś ziomek co sobie nogą kawałek deski obraca ma znać fachową gierkową nomenklaturę i wszystkie niuanse jakie się z nią wiążą? Rzucił "remaster" bez większego namysłu i tyle. Będzie odświeżenie którejś części (albo dwóch) na miarę poprzedniego i nie mam co do tego wątpliwości.

Opublikowano

3+4 zrobione jak 1+2 z szybką premierą? Co to jest 2001 rok? :obama: Jak plotki się potwierdzą to znowu kilkadziesiąt godzin wycięte z życia na zrobienie wszystkich gapów.

Opublikowano

Też chciałbym dostać 3+4, ale to są różniące się w założeniach gameplayowych gry. Mielibyśmy wybierać w menu levele w 3, a potem wjeżdżać na otwarte lokacje w 4? Nie klei mi się to. Jednakże nawet remastery przytulę z pocałowaniem siurka.

Opublikowano

Dla mnie mogą to być nawet porty - 3-4-thug/2 i jestem content.

Opublikowano
41 minut temu, Rozi napisał(a):

Też chciałbym dostać 3+4, ale to są różniące się w założeniach gameplayowych gry. Mielibyśmy wybierać w menu levele w 3, a potem wjeżdżać na otwarte lokacje w 4? Nie klei mi się to. Jednakże nawet remastery przytulę z pocałowaniem siurka.

Wybierajka w menu jak w 1+2 i dwie kampanie załatwią problem. W sumie to fajny pakiecik by z tego wyszedł - jedna klasyczna gierka "dwie minuty i 10 zadań", a druga już otwarte levele bez limitu czasowego. Kuuuuurła :banderas: Takie Alcatraz w nowej oprawie to bym szarpał jak pojebany.

Opublikowano

Nie gram obecnie na niczym poza Switchem Lite w Donkey Konga czy Crasha, ale całkiem niedawno wbiłem DWUKROTNIE platynke w THPS1+2 (PS4 oraz PS5) i w sumie co jakiś czas tęsknię zeby zrobić to i kolejny jakby się dało. 

Na wieść ze w końcu jednak najprawdopodobniej w czerwcu 3+4 się stanie, jeśli bliżej pokazu MS, wycieknie info o shadow dropie, kupuje PS5 i czekam z doladowankiem w ręku na te noc... 

Opublikowano

Ja wczoraj w końcu sobie odpaliłem THPS 1+2 na Steam Decku jako gierkę do krótkich posiadów, no i przede wszystkim przypomnienie gier, w które za gnoja wtopiłem masę czasu. I dalej mi ta formuła robi jak cholera.

Opublikowano
9 godzin temu, Bud napisał(a):

niedawno wbiłem DWUKROTNIE platynke w THPS1+2 (PS4 oraz PS5) i w sumie co jakiś czas tęsknię zeby zrobić to i kolejny jakby się dało. 

Na wspomnienie tego grindu do platyny jeszcze mam ciarki a tu dwa razy :obama:

Opublikowano

Będzie będzie, za głośno już jest w temacie. Tylko dawać pudło do kolekcji z 1+2 :gachigasm::gachigasm:

Opublikowano

Dlatego wbija się w trofigmenty i gierka zapisuje się w pamięci zwykłym funem z grania zamiast żmudnego grindu (hehe grindu) :sonkassie:Jeśli faktycznie wyjdzie z tego shadowdrop na konferencji to będę mucho zadowolony.

Opublikowano

No jakby zrobili remaster thug1-2 to już dla mnie więcej TH może nie wychodzić - opus magnum gierek o deskolotce, w ogóle się nie nudza.

Opublikowano
30 minut temu, Chad Davski napisał(a):

Potem Underground :wujaszek:

I obowiązkowo postać biegająca jakby miała kij w dupie jak w OG :leo:

Opublikowano
5 godzin temu, XM. napisał(a):

No jakby zrobili remaster thug1-2 to już dla mnie więcej TH może nie wychodzić - opus magnum gierek o deskolotce, w ogóle się nie nudza.

THUG 2 ma trochę postaci w story z poza kręgu deskorolkowego.

W 1+2 Bam Margera jest wygumkowany na hangarze z okładki, a jeszcze potrzeba praw do jego starego Phila, Steve O, Jesse James czy Wee Mana.

Bam to jedyny skater inny niż Tony Hawk który pojawił się na okładce gry.

3+4 da odpowiedz czy Bam wróci, bo jednak w 4 był grywalny i miał swoje pro challenge z wózkiem w Alcatraz

THUG 2 można fajnie rozbudować o Remixa z psp