grzybiarz 10 402 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Nie wytrzymam do trzeciego kwietnia Cytuj
UberAdi 2 321 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Tło strony to Skater Island z THPS3, feels good na samą myśl 1 Cytuj
Faka 4 088 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ten amerykański system kalendarzowy, jeden z głupszych jaki może być. Oby do marca. Cytuj
Jakim 1 801 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Jeśli chodzi o systemy liczbowe to Ameryka w to nie potrafi. Edytowane 4 godziny temu przez Jakim Cytuj
Rtooj 1 727 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Premiera Thps3 to był dla mnie chyba jedno z największych wydarzeń gierkowych, pamiętam te tłuste zdjęcia w magazynach psx extreme i neoplus pokazujące przeskok graficzny, wtedy był on tak wielki że te rozmazane screeny powodowały opad szczęki. FFX, GT3 i Tony 3, człowiek wiedział że jest w nowej generacji. Cytuj
łom 2 122 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Pamiętny numer 52 gdzie w jednym miesiącu wyszły GTA3, MGS2, Silent Hill 2, Soul Reaver 2 i THPS3. Wszystkie te recki czytałem po parę razy aby dobrze wybrać następną grę i padło na THPS3 bo w gralni z konsolami w mieście obok koleś miał ten tytuł dostępny na wymianę (w wersji francuskiej bo angielską zostawił sobie : ) 1 Cytuj
Rtooj 1 727 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 17 minut temu, łom napisał(a): Pamiętny numer 52 gdzie w jednym miesiącu wyszły GTA3, MGS2, Silent Hill 2, Soul Reaver 2 i THPS3. Wszystkie te recki czytałem po parę razy aby dobrze wybrać następną grę i padło na THPS3 bo w gralni z konsolami w mieście obok koleś miał ten tytuł dostępny na wymianę (w wersji francuskiej bo angielską zostawił sobie : ) Spojrzałem, kosmos, tam jeszcze advance wars wyszło Cytuj
Bud 11 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Była mowa o shadow dropie podczas ujawnienia gry na jakiejś tam imprezie Xboksa w czerwcu. Skoro mają date czegoś na 4.3. to może od razu po tym zrobią tego dropa? Cytuj
Bzduras 13 091 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Jeśli tak to mam naszykowane pieniążki. Toni, przybywaj Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi