Skocz do zawartości

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Premiera Thps3 to był dla mnie chyba jedno z największych wydarzeń gierkowych, pamiętam te tłuste zdjęcia w magazynach psx extreme i neoplus pokazujące przeskok graficzny, wtedy był on tak wielki że te rozmazane screeny powodowały opad szczęki. FFX, GT3 i Tony 3, człowiek wiedział że jest w nowej generacji.

Opublikowano

Pamiętny numer 52 gdzie w jednym miesiącu wyszły GTA3, MGS2, Silent Hill 2, Soul Reaver 2 i THPS3. Wszystkie te recki czytałem po parę razy aby dobrze wybrać następną grę i padło na THPS3 bo w gralni z konsolami w mieście obok koleś miał ten tytuł dostępny na wymianę (w wersji francuskiej bo angielską zostawił sobie )

• Plusik 1
Opublikowano
17 minut temu, łom napisał(a):

Pamiętny numer 52 gdzie w jednym miesiącu wyszły GTA3, MGS2, Silent Hill 2, Soul Reaver 2 i THPS3. Wszystkie te recki czytałem po parę razy aby dobrze wybrać następną grę i padło na THPS3 bo w gralni z konsolami w mieście obok koleś miał ten tytuł dostępny na wymianę (w wersji francuskiej bo angielską zostawił sobie )

Spojrzałem, kosmos, tam jeszcze advance wars wyszło :D

Opublikowano

Była mowa o shadow dropie podczas ujawnienia gry na jakiejś tam imprezie Xboksa w czerwcu. Skoro mają date czegoś na 4.3. to może od razu po tym zrobią tego dropa?