Skocz do zawartości

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Premiera Thps3 to był dla mnie chyba jedno z największych wydarzeń gierkowych, pamiętam te tłuste zdjęcia w magazynach psx extreme i neoplus pokazujące przeskok graficzny, wtedy był on tak wielki że te rozmazane screeny powodowały opad szczęki. FFX, GT3 i Tony 3, człowiek wiedział że jest w nowej generacji.

Opublikowano

Pamiętny numer 52 gdzie w jednym miesiącu wyszły GTA3, MGS2, Silent Hill 2, Soul Reaver 2 i THPS3. Wszystkie te recki czytałem po parę razy aby dobrze wybrać następną grę i padło na THPS3 bo w gralni z konsolami w mieście obok koleś miał ten tytuł dostępny na wymianę (w wersji francuskiej bo angielską zostawił sobie )

• Plusik 1
Opublikowano
17 minut temu, łom napisał(a):

Pamiętny numer 52 gdzie w jednym miesiącu wyszły GTA3, MGS2, Silent Hill 2, Soul Reaver 2 i THPS3. Wszystkie te recki czytałem po parę razy aby dobrze wybrać następną grę i padło na THPS3 bo w gralni z konsolami w mieście obok koleś miał ten tytuł dostępny na wymianę (w wersji francuskiej bo angielską zostawił sobie )

Spojrzałem, kosmos, tam jeszcze advance wars wyszło :D

Opublikowano

Była mowa o shadow dropie podczas ujawnienia gry na jakiejś tam imprezie Xboksa w czerwcu. Skoro mają date czegoś na 4.3. to może od razu po tym zrobią tego dropa?

Opublikowano

To ładnie mieliście na chacie, jak tony 3 graliście już na ps2. Ja nawet w czwórkę grałem na psxie więc nie wiem o czym gadacie.

Ale nie, czwórkę miałem też na PC z polskimi utworami typu tede czy inne takie. Ale obsługa pada wtedy to była tragedia, a klawiatura piszczała jak się wciskało na raz klawisze. 

Opublikowano
1 minutę temu, grzybiarz napisał(a):

a klawiatura piszczała jak się wciskało na raz klawisze. 

w którymś późniejszym Tonym na pc przenieśli strzałki na WSAD i już dało się robić variale, pytanie jest czemu nie mogli tak od razu xd

Opublikowano
4 minuty temu, grzybiarz napisał(a):

To ładnie mieliście na chacie, jak tony 3 graliście już na ps2. Ja nawet w czwórkę grałem na psxie więc nie wiem o czym gadacie.

PS2 kupione przez kuzynkę na premierę za 700 marek (1400zł), a kasa była ze sprzedaży PS1 ze wszystkimi grami, parę stówek się uzbierało a resztę rodzice dołożyli.

Opublikowano
12 minut temu, grzybiarz napisał(a):

Ale nie, czwórkę miałem też na PC z polskimi utworami typu tede czy inne takie. Ale obsługa pada wtedy to była tragedia, a klawiatura piszczała jak się wciskało na raz klawisze. 

Też napierdalalem na psx w 3 i 4 - do dziś mój jedyny kontakt z czwórka do wersja psx więc mocno czekam, to samo fchuj jarango trójka bo obok thug najlepsza część dla mnie i pamiętam jak po paru latach grałem w wersję PC i jako to był szok jak się różniła od wersji psx.

Ależ wleci kolekcja, ale tego thug1-2 to się zesram jak keidys wyjdzie 

Opublikowano

Trójkę i czwórkę katowało się oczywiście najpierw na PSX na wyparciu, że w recenzjach głupoty piszą i wersje na PS2 wcale nie są jakoś super lepsze xd A potem dorwał się człowiek do czarnuli i kapcie same spadały, zwłaszcza przy czwórce. To był powiew next gena jak nic.

Opublikowano

Sam najpierw ogrywałem 4 w wersji na PSX a dopiero później PS2, to byłą zupełnie inna gra. Levele różnią się swoją budową, inne zadania, NPC, więcej interaktywnych elementów otoczenia, można się podczepiać pod samochody jak w Undergroundzie np.

Chyba najbardziej różniło się Alcatraz które w wersji z PS1 miało całą część mapki wyciętą ale wszystkie inne levele też są uproszczone.

Opublikowano
38 minut temu, Shen napisał(a):

Nigdy nie grałem w czwórke, nawet nie wiedzialem, że wyszła na szaraka, myslałem, ze trojeczka była ostatnia a potem to już ps2

Odsyłam Pana do styczniowego numeru PSX Extreme. Styczeń 2003:

IMG_1763.jpeg

Opublikowano

W trójeczkę zagrywałem się na psx i to był dla mnie najlepszy Tony. Czwórka na psxa zebrała słabe oceny bo to były popłuczyny po wersji z ps2 i graficznie też gorzej niż trójka wyglądała na szaraku. 

Opublikowano

Najlepsza była zawsze dwójka, to była gra dopieszczona w każdym calu od jedynki, a Marsylia najlepszy skatepark do żyłowania top score. Zajebiste to były czasy. 

• Plusik 1