grzybiarz 10 402 Opublikowano wczoraj o 20:11 Opublikowano wczoraj o 20:11 Nie wytrzymam do trzeciego kwietnia Cytuj
k0ntra 436 Opublikowano wczoraj o 20:24 Opublikowano wczoraj o 20:24 Do 4 marca dasz radę ziom 2 Cytuj
UberAdi 2 321 Opublikowano wczoraj o 22:02 Opublikowano wczoraj o 22:02 Tło strony to Skater Island z THPS3, feels good na samą myśl 1 Cytuj
Faka 4 089 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Ten amerykański system kalendarzowy, jeden z głupszych jaki może być. Oby do marca. Cytuj
Jakim 1 801 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) Jeśli chodzi o systemy liczbowe to Ameryka w to nie potrafi. Edytowane 14 godzin temu przez Jakim Cytuj
Rtooj 1 727 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Premiera Thps3 to był dla mnie chyba jedno z największych wydarzeń gierkowych, pamiętam te tłuste zdjęcia w magazynach psx extreme i neoplus pokazujące przeskok graficzny, wtedy był on tak wielki że te rozmazane screeny powodowały opad szczęki. FFX, GT3 i Tony 3, człowiek wiedział że jest w nowej generacji. Cytuj
łom 2 122 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Pamiętny numer 52 gdzie w jednym miesiącu wyszły GTA3, MGS2, Silent Hill 2, Soul Reaver 2 i THPS3. Wszystkie te recki czytałem po parę razy aby dobrze wybrać następną grę i padło na THPS3 bo w gralni z konsolami w mieście obok koleś miał ten tytuł dostępny na wymianę (w wersji francuskiej bo angielską zostawił sobie : ) 1 Cytuj
Rtooj 1 727 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 17 minut temu, łom napisał(a): Pamiętny numer 52 gdzie w jednym miesiącu wyszły GTA3, MGS2, Silent Hill 2, Soul Reaver 2 i THPS3. Wszystkie te recki czytałem po parę razy aby dobrze wybrać następną grę i padło na THPS3 bo w gralni z konsolami w mieście obok koleś miał ten tytuł dostępny na wymianę (w wersji francuskiej bo angielską zostawił sobie : ) Spojrzałem, kosmos, tam jeszcze advance wars wyszło Cytuj
Bud 11 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Była mowa o shadow dropie podczas ujawnienia gry na jakiejś tam imprezie Xboksa w czerwcu. Skoro mają date czegoś na 4.3. to może od razu po tym zrobią tego dropa? Cytuj
Bzduras 13 097 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Jeśli tak to mam naszykowane pieniążki. Toni, przybywaj Cytuj
grzybiarz 10 402 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu To ładnie mieliście na chacie, jak tony 3 graliście już na ps2. Ja nawet w czwórkę grałem na psxie więc nie wiem o czym gadacie. Ale nie, czwórkę miałem też na PC z polskimi utworami typu tede czy inne takie. Ale obsługa pada wtedy to była tragedia, a klawiatura piszczała jak się wciskało na raz klawisze. Cytuj
wojtas011 644 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 1 minutę temu, grzybiarz napisał(a): a klawiatura piszczała jak się wciskało na raz klawisze. w którymś późniejszym Tonym na pc przenieśli strzałki na WSAD i już dało się robić variale, pytanie jest czemu nie mogli tak od razu xd Cytuj
łom 2 122 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 4 minuty temu, grzybiarz napisał(a): To ładnie mieliście na chacie, jak tony 3 graliście już na ps2. Ja nawet w czwórkę grałem na psxie więc nie wiem o czym gadacie. PS2 kupione przez kuzynkę na premierę za 700 marek (1400zł), a kasa była ze sprzedaży PS1 ze wszystkimi grami, parę stówek się uzbierało a resztę rodzice dołożyli. Cytuj
XM. 11 306 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 12 minut temu, grzybiarz napisał(a): To ładnie mieliście na chacie, jak tony 3 graliście już na ps2. Ja nawet w czwórkę grałem na psxie więc nie wiem o czym gadacie. Ale nie, czwórkę miałem też na PC z polskimi utworami typu tede czy inne takie. Ale obsługa pada wtedy to była tragedia, a klawiatura piszczała jak się wciskało na raz klawisze. Też napierdalalem na psx w 3 i 4 - do dziś mój jedyny kontakt z czwórka do wersja psx więc mocno czekam, to samo fchuj jarango trójka bo obok thug najlepsza część dla mnie i pamiętam jak po paru latach grałem w wersję PC i jako to był szok jak się różniła od wersji psx. Ależ wleci kolekcja, ale tego thug1-2 to się zesram jak keidys wyjdzie Cytuj
Shen 10 201 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Nigdy nie grałem w czwórke, nawet nie wiedzialem, że wyszła na szaraka, myslałem, ze trojeczka była ostatnia a potem to już ps2 Cytuj
Bzduras 13 097 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Trójkę i czwórkę katowało się oczywiście najpierw na PSX na wyparciu, że w recenzjach głupoty piszą i wersje na PS2 wcale nie są jakoś super lepsze xd A potem dorwał się człowiek do czarnuli i kapcie same spadały, zwłaszcza przy czwórce. To był powiew next gena jak nic. Cytuj
Figaro 8 406 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Czwórka jest bardzo, bardzo dobra. Cytuj
UberAdi 2 321 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Sam najpierw ogrywałem 4 w wersji na PSX a dopiero później PS2, to byłą zupełnie inna gra. Levele różnią się swoją budową, inne zadania, NPC, więcej interaktywnych elementów otoczenia, można się podczepiać pod samochody jak w Undergroundzie np. Chyba najbardziej różniło się Alcatraz które w wersji z PS1 miało całą część mapki wyciętą ale wszystkie inne levele też są uproszczone. Cytuj
grzybiarz 10 402 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 38 minut temu, Shen napisał(a): Nigdy nie grałem w czwórke, nawet nie wiedzialem, że wyszła na szaraka, myslałem, ze trojeczka była ostatnia a potem to już ps2 Odsyłam Pana do styczniowego numeru PSX Extreme. Styczeń 2003: Cytuj
Shen 10 201 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 22 lata za pozno, zagram w remake 1 Cytuj
Plugawy 3 757 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu W trójeczkę zagrywałem się na psx i to był dla mnie najlepszy Tony. Czwórka na psxa zebrała słabe oceny bo to były popłuczyny po wersji z ps2 i graficznie też gorzej niż trójka wyglądała na szaraku. Cytuj
Faka 4 089 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Najlepsza była zawsze dwójka, to była gra dopieszczona w każdym calu od jedynki, a Marsylia najlepszy skatepark do żyłowania top score. Zajebiste to były czasy. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi