Hubert249 4 329 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Właśnie instaluję. Pół dnia szukałem pudelka z grą. Ograłem jedynkę, a dwójkę już nie. Chyba przez MW2019, które wtedy ostro katowałem. Teraz ostro katuje Kingdome Come 2, ale może nadrobię przed premierą nowej części. Ech pecha ma ten THPS 1+2 1 1 Cytuj
Bzduras 13 103 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Też na hajpiku wjechało 1+2, niesamowicie dobrze się w to pyka 1 Cytuj
Szermac 3 069 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Też pobrałem, zostało mi z kiedyś kilka etapów na 100% z obu części. Będzie pykane w przerwach na luzaczku 1 1 Cytuj
Bartg 5 583 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Jeszcze annoucment w 40 urodziny, lepiej trafić w nostalgie nie mogli Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi