wojtas011 675 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) Panowie, poszedł update w kodzie strony, funkcja licznika już nie bierze lokalnej daty do zakończenia, ale myślę, że właśnie wzrasta szansa na shadow drop, licznik kończy się o 19 teraz dosłownie 5 minut temu jeszcze to było zakończeniem licznika Edytowane 16 godzin temu przez wojtas011 2 Cytuj
Szermac 3 089 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu No mi zaczęło lecieć od nowa 24h xd Cytuj
Bzduras 13 189 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Czyli że nie obejrzę sobie trailerka o 10 będąc w pracy? Cytuj
wojtas011 675 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 5 minut temu, Bzduras napisał(a): Czyli że nie obejrzę sobie trailerka o 10 będąc w pracy? Ale będziesz grał po 19 1 Cytuj
wojtas011 675 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Teraz, grzybiarz napisał(a): Co to shadow drop? Premiera niespodzianka w dzień zapowiedzi, jak Hi Fi rush czy ostatnio remake Ninja Gaidena 2 2 Cytuj
maciucha 11 695 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Dopiero skumalem znaczenie daty. 3/4 Cytuj
Czoperrr 5 462 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Podobno ma wyjść dopiero w lipcu. Cytuj
Bzduras 13 189 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ta, w lipcu, ja czytałem, że w maju, potem czytałem też, że w czerwcu xD Każdy próbuje wrzucić newsik i strzelić w miesiąc wydania, komuś się uda. Ja obstawiam wczesny marzec Cytuj
Jukka Sarasti 509 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Na spokojnie z tym wychodzeniem, wbiłem dopiero 60% zadań w THPS 1 Cytuj
Bzduras 13 189 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Miałeś na to pięć lat kolego. Nie równamy w dół, proszę rzucać tutaj wygłodniałym graczom skejterów na pożarcie! Cytuj
pawelgr5 1 616 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu To w koncu dzis o 10 rano czy 19 ma byc reaveal? Cytuj
jimmy 1 656 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu No odliczanie jest do 19.00 naszego czasu. Cytuj
Bzduras 13 189 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ustawili globalne odliczanie, do wczoraj jeszcze było lokalne. Cały świat zobaczy trailerka o tej samej godzinie, czyli jak jimmy napisał, dzisiaj o 19:00. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi