wojtas011 698 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca cena tej kolekcjonerki nie była zła biorąc pod uwagę, że blaty amerykańskich firm w skateshopie kosztują od 300zł a kolekcjonerka była za 469zl 1 Cytuj
drozdu7 3 187 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Pany a wersja na Switcha to jest elegancka w porównaniu do tego co wyszło na PS4/One/Ps5? Bo jakoś bardziej mi pasuje na krótkie sesje na Nintendo xd Cytuj
BRY@N 1 951 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca 1 godzinę temu, drozdu7 napisał(a): krótkie sesje Jasne tu się tak nie da. Cytuj
wrog 649 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca 2 godziny temu, drozdu7 napisał(a): Pany a wersja na Switcha to jest elegancka w porównaniu do tego co wyszło na PS4/One/Ps5? Bo jakoś bardziej mi pasuje na krótkie sesje na Nintendo xd Co prawda sam nie grałem jeszcze, ale jakiś czas temu brałem na Switcha w promocji i ludzie pisali, że działa bardzo dobrze. Cytuj
Czoperrr 5 499 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Ciekawe ile teraz zawołają za wersję z deską. Żona powiedziała, że mi kupi na urodziny. Cytuj
jimmy 1 679 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca W USA 130$, więc u nas to + tax + jebanie Polaka na podwójnym przewalutowaniu = 800-1000 zł Cytuj
Czoperrr 5 499 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Nie no za tyle to nie chce, przesada. A szkoda, bo już mam 3 blaty z autografami. Edit: pomyliłem tematy z THPS Cytuj
Rozi 989 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca 5 godzin temu, drozdu7 napisał(a): Pany a wersja na Switcha to jest elegancka w porównaniu do tego co wyszło na PS4/One/Ps5? Bo jakoś bardziej mi pasuje na krótkie sesje na Nintendo xd 30 klatek, słabo. I fatalny d-pad. W sumie na Xboksie niewiele lepszy xd Ja sobie pobrałem ponownie, bo nie grałem nigdy w wersję current genową, jak to wygląda, jak to się rusza Jeszcze wykasowałem save, także będę zbierał wszystko od nowa Cytuj
PiotrekP 2 139 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Ja sobie też wróciłem poczyścić do końca parki. Jazda przy tej muzie nigdy się nie znudzi. Wersja PS5 wczyta save z wersji PS4, jeśli to ta sama konsola? Cytuj
Hubert249 4 336 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Ten update graficzny jest coś ok? Pamiętam, że ludzie pisali, że nie warto. Cytuj
Rozi 989 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca 52 minuty temu, PiotrekP napisał(a): Wersja PS5 wczyta save z wersji PS4, jeśli to ta sama konsola? Jest konwersja sejwa, wszystko wczyta. 28 minut temu, Hubert249 napisał(a): Ten update graficzny jest coś ok? Pamiętam, że ludzie pisali, że nie warto. 4K60fps? Zawsze warto. Cytuj
Bzduras 13 257 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca 4K60 albo 1440p120, polecam ten drugi tryb - jakość obrazu nie cierpi mocno, a płynność na odpowiednim ekranie jest naprawdę elegancka i świetnie się w tym trybie pomyka Cytuj
Hubert249 4 336 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca 15 minut temu, Rozi napisał(a): Jest konwersja sejwa, wszystko wczyta. 4K60fps? Zawsze warto. Na Xboxie i bez patcha jest 4k/60 Cytuj
Bzduras 13 257 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Wersja One działa na Series X i One X w 1800p60, wersja Series działa w 4K60 albo 1440p120. Analogicznie z PS4 i PS5 Cytuj
Faka 4 109 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca 8 godzin temu, Bzduras napisał(a): 4K60 albo 1440p120, polecam ten drugi tryb - jakość obrazu nie cierpi mocno, a płynność na odpowiednim ekranie jest naprawdę elegancka i świetnie się w tym trybie pomyka Jak włączyć 1440p120? To jest opcja fidelity? Gram na ps5 jak coś. Cytuj
Bzduras 13 257 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Fidelity to 4K60, Performance to 1440p120 - oczywiście nie muszę mówić, że musisz mieć kompatybilny wyświetlacz i chyba włączone 120Hz w systemie konsoli. Na PS5 to nie wiem gdzie to się pstryka w OSie żeby działało. Cytuj
Faka 4 109 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca No mam taki TV, zobaczę później ten performance. Chociaż w opcjach konsoli przeprowadzałem test 1440p i działa. Cytuj
Bzduras 13 257 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca No to będzie pyrgać, dla mnie te dodatkowe 60 klatek jest warte zjechania z rozdziałką w dół. Sprawdź sam, zobacz, wybierz taki tryb który bardziej Ci odpowiada. Cytuj
Faka 4 109 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca W ogóle zdziwiłem się, że wersja PS5 i PS4 mają oddzielne trofea. Na wersji PS4 to tylko jednego pucharka nie miałem, ale każdy wie, że to był i jest czasochłonny pucharek, gdzie trzeba zrobić 100 lvl, co już mi się nie bardzo chciało. Cytuj
PiotrekP 2 139 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca @Rozi mi wersja ps5 nie wczyta zapisu z ps4 z tej samej konsoli. Tylko zapis z chmury jest do wyboru. Edit: dobra wiem, trzeba poklikać w menu gry. Sprawdzę potem czy zaskoczy. Trochę mi się nie chce jeszcze raz wszystkiego robić, tym bardziej że gra i tak dobrze wygląda. Cytuj
Bzduras 13 257 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca W dniu 5.03.2025 o 06:32, drozdu7 napisał(a): Pany a wersja na Switcha to jest elegancka w porównaniu do tego co wyszło na PS4/One/Ps5? Bo jakoś bardziej mi pasuje na krótkie sesje na Nintendo xd Nie jest źle. 30fps, grafika jako-taka (UE4 na Switchu, wiadomo - cudów nie ma) ale klatki trzyma dobrze i jak masz opcję kupić tanio żeby pośmigać pod kołderką (i nie masz alternatywy w postaci Decka) to ujdzie na luzie. Nie ma historii pod tytułem "łeee, zjadło mi inputa i jeszcze przycięło tak, że combo poleciało do śmieci". 30fps nie jest jakimś dużym problemem dla tej gry, dynamika jest zachowana. I mówię to świeżo po zejściu ze 120 klatek na Xboxie, więc możesz mi zaufać. Cytuj
PiotrekP 2 139 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca Odpaliłem "na chwilę"- zleciało prawie 2h. Szkoda, że nie da się zobaczyć powtórki z przejazdu i strzelić fotki. No i przypomniałem sobie jakie paskudne są tu mordy, jak chcemy śmigać swoim ludkiem. Wiem że straszą tylko w menu, ale jednak. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi