Skocz do zawartości

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu macie dobry filmik, który pokazuje zawartość gry, jezu, ile contentu. Ponad 700 challenge'y :obama: Jeszcze niecałe 7 godzin.

Opublikowano

Mam takie pytanko...

Nie jest to aż tak istotne w sumie, ale chciałbym wiedzieć bo zastanawiam się czy zrobi różnicę gdzie kupię grę.

Czy gra ma polską lokalizację? 

Opublikowano
25 minut temu, Bzduras napisał:

Aż sobie włączyłem THUG Pro z tej podjary. Byle do jutra.

A ja pierwszy raz włączyłem demo i zderzenie z rzeczywistością, bo poszło tragicznie :D ale gra się mega.

• Haha 1
Opublikowano

Poczujesz, wyczujesz, pamięć mięśniowa się odezwie i za chwilę będziesz kręcić kombosy jak oszalały :usmiech: Największa zmiana to chyba ciężar naszego chłopka - już tak ochoczo nie wyskakuje z ramp na 50 metrów w górę i trzeba ważyć opcje przed lądowaniem. Ciekawe, czy statystyki to "naprawią".

Opublikowano
46 minut temu, kubson napisał:

kurde ale bylo by elegancko jakby mapy z trojki dali w DLC i zrobili remake THUG'a 

Create a Park jest tak dopakowany, że te mapki będziesz miał zrobione przez użytkowników. 

Do odblokowania filmów skaterów, trzeba zdobyć wszystkie stats pointsy każdym z nich :obama:

Opublikowano

No multi to bankowo będzie najmocniejszą stroną gry, zwłaszcza ze skateparkami utworzonych przez graczy. Na nudę nikt nie będzie narzekał.

Opublikowano

Obejrzałem kilka recenzji na YT. Czy mi się zdaje czy zniknęły z plansz pieniądze (banknoty), które można było zbierać choćby w THPS2? Było to wymagane do zaliczenia na 100% w oryginalnej grze.

Opublikowano

Nie ma banknotów, punkty do ulepszenia skaterów zbiera się z map, pojawiło się levelowanie i challenge, które dają nam kasę do wydania na ciuchy, akcesoria i przedmioty do edytora skateparków. 

2 godziny temu, Plackus napisał:

Ile waży wersja na ps4?? Nie mogę w psn znaleźć info. 

Około 27 gigabajtów.