Gość Rozi Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 Udało się już komuś zdobyć logo Vicarious Visions w chicagowskim Skateparku? Nie wiem jak mam się dostać na te świetliki. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 (edytowane) Już wiem jak Kurła, nie połączyło. Edytowane 4 września 2020 przez Rozi Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 Właśnie miałem pisać o tym, zbieram wszystko oprócz tego V w Chicago skate park a nie ruszę dalej jak tego nie zbiorę xD gracie swoim ludkiem czy gotowymi postaciami? Cytuj
Bzduras 12 516 Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 Na wejściu lecę swoim, ale potem pani Bufoni będzie jeździć Cytuj
Faka 3 990 Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 Co daje zbieranie tego V? Zbieram, a i tak nic z nim się nie dzieje, póki co THPS1 Warehouse i School wymaksowane łącznie z V. Cytuj
Bzduras 12 516 Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 No kurczę mają rozmach z tymi reklamami 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 24 minuty temu, kubson napisał: Właśnie miałem pisać o tym, zbieram wszystko oprócz tego V w Chicago skate park a nie ruszę dalej jak tego nie zbiorę xD gracie swoim ludkiem czy gotowymi postaciami? Wybij się z wielkiego halfpipe'u przy samej ścianie w stronę skateparku, wallride po ścianie, wallie na świetlik, potem zeskakujesz na prostopadłą belkę, na końcu wallplant, wracasz po świetliku i przeskakujesz na ten z literką. @Faka, coś będzie, zobaczysz I tak, gram swoim skaterem, potem będzie Bob, Lizzie i reszta. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 Kierva w me u mnie pod domem nie ma toTonego, tylko internetowo na zamówienie ...No i uj pograne.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 Bierz cyfrę stary, nie bądź pupa. Cytuj
KT1978 4 Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 44 minuty temu, Schranz1985 napisał: Kierva w me u mnie pod domem nie ma toTonego, tylko internetowo na zamówienie ... No i uj pograne. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Euro AGD RTV też lipa wszystko na zamówienie gra dostępna od Wtorku Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 A ja mam kolejnego bloka, literka V w Burnside, trzeba rozkminić jak wskoczyć na te filary. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 ja dalej sie mecze z Chicago xD chyba tam wroce jak bedzie moj skejter bardziej dokokszony lub jak skill skoczy xd Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 (edytowane) Wszystko ładnie pięknie, ale odblokowałem tryb Speedrun i nijak nie wiem jak go włączyć. Odebrałem go jako nagrodę i jak go odpalić na danej lokacji? Dobra, mam. Edytowane 4 września 2020 przez PiotrekP Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 THPS skończony, zebrane wszystkie staty i loga. W dwójce Hangar w dwa razy, teraz lecę do Szkoły. Gram Rodneyem oczywiście. Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 Czyli w poziomach jedynki można używać manuala? Jezu, jak mnie ta gra jara. Nigdy nie zapomnę jak ja i moi bracia dostaliśmy dwójeczkę na wigilię tuż po premierze. Może to brzmieć żałośnie dla trzecich osób, ale to jedno z moich ulubionych wspomnień życiowych. Bracia siedzący na dywanie obok choinki, metr od telewizora nawalący w Tonego. 3 2 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 23 minuty temu, kubson napisał: ja dalej sie mecze z Chicago xD chyba tam wroce jak bedzie moj skejter bardziej dokokszony lub jak skill skoczy xd Przecież możesz dowolnie dysponować statsami, zmniejszać, zwiększać, nawet te domyślne. Ustaw Air, Ollie, Speed i Rail Balance na duże wartości i dasz radę spokojnie. Pamiętaj, żeby wyjść z halfpipe przy samiutkiej ścianie. @Figaro, możesz ustawić sterowanie domyślne - z wszystkimi możliwościami, które doszły po THPS2, oraz schematy z jedynki i dwójki, dostosowane do swoich czasów. Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 dzięki, jutro dam plusika! Cytuj
ofsajd 1 111 Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 11 godzin temu, izon napisał: Najlepszy remake ever obok RE 2 ( to takie pierwsze wrażenia). Tak jakbym odpalił starego, dobrego Tonego, po prostu w świeżej, fantastycznej grafice. Oj, mam dokładnie takie same odczucia, fenomenalnie się w to gra, szkoda tylko że nie ma wersji na switcha, bo akurat czeka mnie kilkudniowy wyjazd, więc na więcej zabawy trzeba będzie poczekać pewnie do przyszłego weekendu. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 Nie no gra jest wspaniała, aż łezki lecą, że po takich perypetiach ta marka wróciła w takiej krasie. Ależ zobaczyłbym autorski tytuł od Vicarious Visions, silnik mają opanowany, fajnie pomarzyć. Nowy soundtrack jest piękny, już kilka kawałków dodałem do swoich ulubionych: Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 Kariera THPS2 też skończona na 100%, zebrane wszystko* i nic nie dostałem. Zostały mi te dwie bonusowe mapy, może tam są jeszcze loga. Super się gra, pomimo, że ciągle robię masę błędów, ale jest o wiele lepiej niż kilka godzin temu *oprócz pluszaków. Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 5 września 2020 Opublikowano 5 września 2020 W dniu 2.09.2020 o 19:12, Rozi napisał: Ayyyy, dawać już jutro! Tutaj koleś ma kamerę odsunięta nieco do tyłu. Ale u siebie nie mogłem znaleźć takiej... Cytuj
Bzduras 12 516 Opublikowano 5 września 2020 Opublikowano 5 września 2020 Kariery pyknięte na 100%, teraz zbieranie statów, odblokowanie filmików i czelendże. Po przejściu stwierdzam, że z jednej strony będzie brakowało mi tego przechodzenia kariery po miliard razy każdym zawodnikiem, ale potem patrzę na listę czelendży i już mi trochę mniej smutno. No i multi Wczoraj jeszcze łoiłem noobów po sieci aż miło. Chyba jedyna gra, w której tryb online nie spowoduje u mnie odruchu wymiotnego. Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 5 września 2020 Opublikowano 5 września 2020 No tego braku powtarzalnej Kariery to też mi brakuje jak odpaliłem nową postać. Przynajmniej staty są w innych miejscach, ale i tak wtedy samo ich zbieranie jest trochę bardziej monotonne. Niby jest ten tryb Speedrun, ale to nie to samo. Ja dzisiaj tworzę swojego grajka i będę robił wyzwania aby odblokować Oficera. 1 Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 5 września 2020 Opublikowano 5 września 2020 Ależ to jest dobre, zmasterowalem tylko Szkole z jedynki i powoli wracają nawyki Z drugiej strony smutne, że człowiek najlepiej bawi się przy remasterach, to oznacza że w życiu zagraliśmy już w najlepsze gry 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi