Nyu 769 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Zrobienie platyny to zrobienie wszystkiego poza wbiciem levela. Wbicie levela i faktyczne wbicie platyny to oznaka nie awisci do swojego życia. 1 Cytuj
wojtas011 542 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Mam nadzieje, ze ta przyszłość to nie wrzucenie 1+2 do gamepassa Cytuj
BRY@N 1 468 Opublikowano 11 października Opublikowano 11 października Dalej walczę i z osiągnięć zostało mi tylko wbicie 100 levelu i dwa Get There Hard, School 2 i Bull Ring. School 2 już prawie wczoraj miałem ale oczywiście w ostatnim momencie spierdzieliłem byłem na ostatniej poręczy ale miałem mocno na prawo balans a zauważyłem, że ten ostatni gap jest zaliczany nawet wtedy jak zaczniemy grind na początku skoczymy i zrobimy grinde na końcu poręczy. Tylko tak się bałem, że się wypierdziele że chciałem skontrować balans i za wcześnie wcisnąłem skok bo zamiast skoczyć prosto to poleciał na lewo i nie trafiłem w poręcz Na szczęście zbieranie gapów poszło łatwo nawet s Skater Heaven bo te zgliczowane jakoś wcześniej mi wpadły nawet nie zwróciłem na to uwagi. Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 11 października Opublikowano 11 października Który masz poziom? Ja się zatrzymałem chyba jakoś ok 78 i już mi się nie chciało, bo jak sprawdziłem ile mogę dostać jeszcze z wyzwań to ledwo starczyłoby na jakieś 3 levele. Cytuj
BRY@N 1 468 Opublikowano 11 października Opublikowano 11 października (edytowane) 68-69 jakoś tak Edit W dniu 11.10.2024 o 15:21, Square napisał(a): Który masz poziom? Ja się zatrzymałem chyba jakoś ok 78 i już mi się nie chciało, bo jak sprawdziłem ile mogę dostać jeszcze z wyzwań to ledwo starczyłoby na jakieś 3 levele. Tak z ciekawości robiłeś wszystkie Forbidden Connectors? Edytowane 14 października przez BRY@N 1 Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Hmm, nie wiem/kojarzę. To nie zostało dodane w jakimś patchu po premierze? Cytuj
BRY@N 1 468 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Tego nie wiem ale tam pokazuje, że dostajemy tylko kasę ale jak się zajrzy do środka to jest informacja, że za każde jest po 5000 exp. Nie są jakoś specjalnie wymagające a za zrobienie wszystkich jest jakieś 80k exp, także chyba będę walczył Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października No tylko do wbicia tych poziomów potrzebujesz kilkaset tysięcy punktów. Może podochodziło coś nowego do roboty, ale jak wtedy sprawdzałem to normalne aktywności to był zaledwie ułamek. Cytuj
BRY@N 1 468 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Nie no zobaczę jak będzie szło bo ja gdzieś właśnie widziałem wyliczenie kolesia z mniej więcej mojego poziomu ile musi zdobyć exp żeby mieć ten 100 level. Jak sobie to przeliczyłem z takim normlanym grindem po 300exp co 30-40 sekund, to mi wyszło że musiał bym grać przez 7 dni po 24h godziny żeby to zdobyć Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października No właśnie przez to odpuściłem platynę. Cytuj
BRY@N 1 468 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Dobra School 2 Get there hard zrobione nie chce nawet sprawdzać ile było prób został tylko Bullring. Cytuj
BRY@N 1 468 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Chyba, że ten Bullring tak mnie zdenerwuje, że gra od razu wyleci z dysku Cytuj
BRY@N 1 468 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Udało się zrobiłem wszystkie Bullring okazał się duuużo łatwiejszy niż School 2 przy którym myślałem, że już sobie to daruję. Fakt, że dużo też dała zmiana kamery na bardziej oddaloną, dzięki czemu tan nawrót na manualu żeby podjechać pod górę był dużo łatwiejszy do zrobienia. Najbardziej wkurzający jest ten gap Lunch to Banana bo już drugie takie miejsce w grze gdzie jest coś postawione żeby się od tego co chwile odbijać. Chodzi mi o te filary po bokach i jeden z nich jest na idealnej linii skoku także ktoś to musiał tam wstawić po złości 1 2 Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Czyli teraz prosta i łatwa droga do platyny? Cytuj
BRY@N 1 468 Opublikowano 23 października Opublikowano 23 października Zobaczę jak zrobię te wszystkie Forbidden Connectors na jakim poziomie skończę. Jak będzie dużo brakowało to chyba odpuszczę bo szkoda czasu a jest w co grać. Cytuj
BRY@N 1 468 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada Jestem już na 92 levelu i bawię się cudownie Opcja z tymi Forbidden Connectors nie jest zła, ale tylko niektóre opłaca się robić bo są też trudne i w tym czasie jaki się poświęca na zdobycie 5000exp można wbić cały level. Jak wcześniej sprawdzałem zrobienie 15000exp zabiera mi jakieś 10 minut także na spokojnie po jednym poziomie dziennie i jakoś dojdę do 100 1 Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada Dasz rade, już bliżej niż dalej Też przez to przebrnąłem: 1 Cytuj
BRY@N 1 468 Opublikowano niedziela o 06:10 Opublikowano niedziela o 06:10 Nie no musiałem to skończyć także platyna wbita całość według apki Sony zajęło mi 130h aż jestem w szoku bo to godzinowo jak jakieś soulsy. Jak miałem wszystko zrobione i zostało wbicie tych leveli to miałem 122h czyli dodatkowe 8 godzin grania. Pewnie zrobił bym to szybciej jakby darował sobie niektóre Fornidden Connectors np. Downhill Jam(jak ja nienawidzę tego poziomu) zajęło mi to z 1,5h. Na szczęście wystarczyło dojść do 100 levelu a nie trzeba go było robić. 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi