Bzduras 13 376 Opublikowano 18 lutego Opublikowano 18 lutego Wymagasz od skejtera znajomości nomenklatury podczas gdy sami gracze i korposy nadal nie rozróżniają remake od remastera? 1+2 to też był "remaster". Cytuj
Faka 4 135 Opublikowano 18 lutego Opublikowano 18 lutego No nie bardzo, bo grę stworzyli od nowa z wiernym odwzorowaniem, daleko tej grze było do remastera. Doszły nowe mechaniki trików, których w pierwotnej grze nie miałeś. Był to remake pełną gębą i tu nie ma, co kombinować jak grę zrobili. Cytuj
Bzduras 13 376 Opublikowano 18 lutego Opublikowano 18 lutego No to musisz napisać maila do Activision i Vicarious Vision, że nie wiedzą co zrobili i muszą sami siebie poprawić xD Spoiler Cytuj
Faka 4 135 Opublikowano 18 lutego Opublikowano 18 lutego Ja mimo to nadal stawiam jako remake, bo ciężko się tam doszukać "chujowej" roboty od nieistniejącego już VV. Ale jak ma być zrobiony podobnie i na poziomie jak 1+2 to nie ma co się martwić na zapas. Cytuj
Bzduras 13 376 Opublikowano 18 lutego Opublikowano 18 lutego Dlatego mówię - gracze nie rozróżniają, korpo w komunikacji nagminnie używało słowa "remaster" w notkach prasowych, opisach w sklepikach i na trailerach, a jakiś ziomek co sobie nogą kawałek deski obraca ma znać fachową gierkową nomenklaturę i wszystkie niuanse jakie się z nią wiążą? Rzucił "remaster" bez większego namysłu i tyle. Będzie odświeżenie którejś części (albo dwóch) na miarę poprzedniego i nie mam co do tego wątpliwości. Cytuj
Bartg 5 658 Opublikowano 19 lutego Opublikowano 19 lutego 3+4 zrobione jak 1+2 z szybką premierą? Co to jest 2001 rok? Jak plotki się potwierdzą to znowu kilkadziesiąt godzin wycięte z życia na zrobienie wszystkich gapów. Cytuj
Rozi 1 013 Opublikowano 19 lutego Opublikowano 19 lutego Też chciałbym dostać 3+4, ale to są różniące się w założeniach gameplayowych gry. Mielibyśmy wybierać w menu levele w 3, a potem wjeżdżać na otwarte lokacje w 4? Nie klei mi się to. Jednakże nawet remastery przytulę z pocałowaniem siurka. Cytuj
XM. 11 484 Opublikowano 19 lutego Opublikowano 19 lutego Dla mnie mogą to być nawet porty - 3-4-thug/2 i jestem content. Cytuj
Bzduras 13 376 Opublikowano 19 lutego Opublikowano 19 lutego 41 minut temu, Rozi napisał(a): Też chciałbym dostać 3+4, ale to są różniące się w założeniach gameplayowych gry. Mielibyśmy wybierać w menu levele w 3, a potem wjeżdżać na otwarte lokacje w 4? Nie klei mi się to. Jednakże nawet remastery przytulę z pocałowaniem siurka. Wybierajka w menu jak w 1+2 i dwie kampanie załatwią problem. W sumie to fajny pakiecik by z tego wyszedł - jedna klasyczna gierka "dwie minuty i 10 zadań", a druga już otwarte levele bez limitu czasowego. Kuuuuurła Takie Alcatraz w nowej oprawie to bym szarpał jak pojebany. 1 1 Cytuj
wojtas011 704 Opublikowano 19 lutego Opublikowano 19 lutego z tą 4 mogą zrobić jak na psp, po prostu tylko wrzucić klasyczne misje Cytuj
Bud 11 Opublikowano 19 lutego Opublikowano 19 lutego Nie gram obecnie na niczym poza Switchem Lite w Donkey Konga czy Crasha, ale całkiem niedawno wbiłem DWUKROTNIE platynke w THPS1+2 (PS4 oraz PS5) i w sumie co jakiś czas tęsknię zeby zrobić to i kolejny jakby się dało. Na wieść ze w końcu jednak najprawdopodobniej w czerwcu 3+4 się stanie, jeśli bliżej pokazu MS, wycieknie info o shadow dropie, kupuje PS5 i czekam z doladowankiem w ręku na te noc... Cytuj
Jukka Sarasti 576 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego Ja wczoraj w końcu sobie odpaliłem THPS 1+2 na Steam Decku jako gierkę do krótkich posiadów, no i przede wszystkim przypomnienie gier, w które za gnoja wtopiłem masę czasu. I dalej mi ta formuła robi jak cholera. 1 Cytuj
BRY@N 1 995 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego 9 godzin temu, Bud napisał(a): niedawno wbiłem DWUKROTNIE platynke w THPS1+2 (PS4 oraz PS5) i w sumie co jakiś czas tęsknię zeby zrobić to i kolejny jakby się dało. Na wspomnienie tego grindu do platyny jeszcze mam ciarki a tu dwa razy Cytuj
jimmy 1 686 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego Będzie będzie, za głośno już jest w temacie. Tylko dawać pudło do kolekcji z 1+2 Cytuj
Bzduras 13 376 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego Dlatego wbija się w trofigmenty i gierka zapisuje się w pamięci zwykłym funem z grania zamiast żmudnego grindu (hehe grindu) Jeśli faktycznie wyjdzie z tego shadowdrop na konferencji to będę mucho zadowolony. Cytuj
XM. 11 484 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego No jakby zrobili remaster thug1-2 to już dla mnie więcej TH może nie wychodzić - opus magnum gierek o deskolotce, w ogóle się nie nudza. Cytuj
Agent_Man 187 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego 30 minut temu, Chad Davski napisał(a): Potem Underground I obowiązkowo postać biegająca jakby miała kij w dupie jak w OG Cytuj
wojtas011 704 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego 5 godzin temu, XM. napisał(a): No jakby zrobili remaster thug1-2 to już dla mnie więcej TH może nie wychodzić - opus magnum gierek o deskolotce, w ogóle się nie nudza. THUG 2 ma trochę postaci w story z poza kręgu deskorolkowego. W 1+2 Bam Margera jest wygumkowany na hangarze z okładki, a jeszcze potrzeba praw do jego starego Phila, Steve O, Jesse James czy Wee Mana. Bam to jedyny skater inny niż Tony Hawk który pojawił się na okładce gry. 3+4 da odpowiedz czy Bam wróci, bo jednak w 4 był grywalny i miał swoje pro challenge z wózkiem w Alcatraz THUG 2 można fajnie rozbudować o Remixa z psp Cytuj
Figaro 8 479 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego Nie mogę się doczekać wyglądu mapek trójki. Cytuj
Rozi 1 013 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego Tony Hawk i Rodney Mullen jako operatorzy w Black Ops 6, w końcu! 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bzduras 13 376 Opublikowano 21 lutego Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 lutego https://www.tonyhawkthegame.com/ 4 3 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi