Bzduras 13 074 Opublikowano wtorek o 18:40 Opublikowano wtorek o 18:40 Wymagasz od skejtera znajomości nomenklatury podczas gdy sami gracze i korposy nadal nie rozróżniają remake od remastera? 1+2 to też był "remaster". Cytuj
Faka 4 088 Opublikowano wtorek o 18:51 Opublikowano wtorek o 18:51 No nie bardzo, bo grę stworzyli od nowa z wiernym odwzorowaniem, daleko tej grze było do remastera. Doszły nowe mechaniki trików, których w pierwotnej grze nie miałeś. Był to remake pełną gębą i tu nie ma, co kombinować jak grę zrobili. Cytuj
Bzduras 13 074 Opublikowano wtorek o 19:13 Opublikowano wtorek o 19:13 No to musisz napisać maila do Activision i Vicarious Vision, że nie wiedzą co zrobili i muszą sami siebie poprawić xD Spoiler Cytuj
Faka 4 088 Opublikowano wtorek o 19:15 Opublikowano wtorek o 19:15 Ja mimo to nadal stawiam jako remake, bo ciężko się tam doszukać "chujowej" roboty od nieistniejącego już VV. Ale jak ma być zrobiony podobnie i na poziomie jak 1+2 to nie ma co się martwić na zapas. Cytuj
Bzduras 13 074 Opublikowano wtorek o 19:20 Opublikowano wtorek o 19:20 Dlatego mówię - gracze nie rozróżniają, korpo w komunikacji nagminnie używało słowa "remaster" w notkach prasowych, opisach w sklepikach i na trailerach, a jakiś ziomek co sobie nogą kawałek deski obraca ma znać fachową gierkową nomenklaturę i wszystkie niuanse jakie się z nią wiążą? Rzucił "remaster" bez większego namysłu i tyle. Będzie odświeżenie którejś części (albo dwóch) na miarę poprzedniego i nie mam co do tego wątpliwości. Cytuj
Bartg 5 581 Opublikowano środa o 07:47 Opublikowano środa o 07:47 3+4 zrobione jak 1+2 z szybką premierą? Co to jest 2001 rok? Jak plotki się potwierdzą to znowu kilkadziesiąt godzin wycięte z życia na zrobienie wszystkich gapów. Cytuj
Rozi 870 Opublikowano środa o 08:50 Opublikowano środa o 08:50 Też chciałbym dostać 3+4, ale to są różniące się w założeniach gameplayowych gry. Mielibyśmy wybierać w menu levele w 3, a potem wjeżdżać na otwarte lokacje w 4? Nie klei mi się to. Jednakże nawet remastery przytulę z pocałowaniem siurka. Cytuj
XM. 11 295 Opublikowano środa o 09:05 Opublikowano środa o 09:05 Dla mnie mogą to być nawet porty - 3-4-thug/2 i jestem content. Cytuj
Bzduras 13 074 Opublikowano środa o 09:33 Opublikowano środa o 09:33 41 minut temu, Rozi napisał(a): Też chciałbym dostać 3+4, ale to są różniące się w założeniach gameplayowych gry. Mielibyśmy wybierać w menu levele w 3, a potem wjeżdżać na otwarte lokacje w 4? Nie klei mi się to. Jednakże nawet remastery przytulę z pocałowaniem siurka. Wybierajka w menu jak w 1+2 i dwie kampanie załatwią problem. W sumie to fajny pakiecik by z tego wyszedł - jedna klasyczna gierka "dwie minuty i 10 zadań", a druga już otwarte levele bez limitu czasowego. Kuuuuurła Takie Alcatraz w nowej oprawie to bym szarpał jak pojebany. 1 1 Cytuj
wojtas011 642 Opublikowano środa o 09:38 Opublikowano środa o 09:38 z tą 4 mogą zrobić jak na psp, po prostu tylko wrzucić klasyczne misje Cytuj
Bud 11 Opublikowano środa o 22:45 Opublikowano środa o 22:45 Nie gram obecnie na niczym poza Switchem Lite w Donkey Konga czy Crasha, ale całkiem niedawno wbiłem DWUKROTNIE platynke w THPS1+2 (PS4 oraz PS5) i w sumie co jakiś czas tęsknię zeby zrobić to i kolejny jakby się dało. Na wieść ze w końcu jednak najprawdopodobniej w czerwcu 3+4 się stanie, jeśli bliżej pokazu MS, wycieknie info o shadow dropie, kupuje PS5 i czekam z doladowankiem w ręku na te noc... Cytuj
Jukka Sarasti 495 Opublikowano wczoraj o 07:41 Opublikowano wczoraj o 07:41 Ja wczoraj w końcu sobie odpaliłem THPS 1+2 na Steam Decku jako gierkę do krótkich posiadów, no i przede wszystkim przypomnienie gier, w które za gnoja wtopiłem masę czasu. I dalej mi ta formuła robi jak cholera. 1 Cytuj
BRY@N 1 852 Opublikowano wczoraj o 07:57 Opublikowano wczoraj o 07:57 9 godzin temu, Bud napisał(a): niedawno wbiłem DWUKROTNIE platynke w THPS1+2 (PS4 oraz PS5) i w sumie co jakiś czas tęsknię zeby zrobić to i kolejny jakby się dało. Na wspomnienie tego grindu do platyny jeszcze mam ciarki a tu dwa razy Cytuj
jimmy 1 614 Opublikowano wczoraj o 08:32 Opublikowano wczoraj o 08:32 Będzie będzie, za głośno już jest w temacie. Tylko dawać pudło do kolekcji z 1+2 Cytuj
Bzduras 13 074 Opublikowano wczoraj o 08:34 Opublikowano wczoraj o 08:34 Dlatego wbija się w trofigmenty i gierka zapisuje się w pamięci zwykłym funem z grania zamiast żmudnego grindu (hehe grindu) Jeśli faktycznie wyjdzie z tego shadowdrop na konferencji to będę mucho zadowolony. Cytuj
XM. 11 295 Opublikowano wczoraj o 09:58 Opublikowano wczoraj o 09:58 No jakby zrobili remaster thug1-2 to już dla mnie więcej TH może nie wychodzić - opus magnum gierek o deskolotce, w ogóle się nie nudza. Cytuj
Agent_Man 185 Opublikowano wczoraj o 10:10 Opublikowano wczoraj o 10:10 30 minut temu, Chad Davski napisał(a): Potem Underground I obowiązkowo postać biegająca jakby miała kij w dupie jak w OG Cytuj
wojtas011 642 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 5 godzin temu, XM. napisał(a): No jakby zrobili remaster thug1-2 to już dla mnie więcej TH może nie wychodzić - opus magnum gierek o deskolotce, w ogóle się nie nudza. THUG 2 ma trochę postaci w story z poza kręgu deskorolkowego. W 1+2 Bam Margera jest wygumkowany na hangarze z okładki, a jeszcze potrzeba praw do jego starego Phila, Steve O, Jesse James czy Wee Mana. Bam to jedyny skater inny niż Tony Hawk który pojawił się na okładce gry. 3+4 da odpowiedz czy Bam wróci, bo jednak w 4 był grywalny i miał swoje pro challenge z wózkiem w Alcatraz THUG 2 można fajnie rozbudować o Remixa z psp Cytuj
Figaro 8 398 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Nie mogę się doczekać wyglądu mapek trójki. Cytuj
Rozi 870 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Tony Hawk i Rodney Mullen jako operatorzy w Black Ops 6, w końcu! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi