Hubert249 4 341 Opublikowano 22 lutego Opublikowano 22 lutego Właśnie instaluję. Pół dnia szukałem pudelka z grą. Ograłem jedynkę, a dwójkę już nie. Chyba przez MW2019, które wtedy ostro katowałem. Teraz ostro katuje Kingdome Come 2, ale może nadrobię przed premierą nowej części. Ech pecha ma ten THPS 1+2 2 1 Cytuj
Bzduras 13 376 Opublikowano 22 lutego Opublikowano 22 lutego Też na hajpiku wjechało 1+2, niesamowicie dobrze się w to pyka 1 Cytuj
Szermac 3 187 Opublikowano 22 lutego Opublikowano 22 lutego Też pobrałem, zostało mi z kiedyś kilka etapów na 100% z obu części. Będzie pykane w przerwach na luzaczku 1 1 Cytuj
Bartg 5 658 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Jeszcze annoucment w 40 urodziny, lepiej trafić w nostalgie nie mogli Cytuj
pawelgr5 1 635 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Zainstalowałem 1+2 i lamie strasznie ale nostalgia mocno. Bedzie idealnie do okazyjnego pykania i w koncu zalicze wzzystkie cele skate parków. Po komplet wszystkiego nie ide bo to nie na moje nerwy. Czekam na 3+4 i tez wjedzie. Cytuj
elvis004 327 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Loading new parks Oby się tylko nie okazało, że to tylko DLC do 1+2, też łyknę jak pelikan ale jednak liczę na coś więcej Cytuj
Bzduras 13 376 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Myślę, że data "4 marca" (czyli po anglikamańskiemu 3/4) nie jest przypadkowa i nie będzie to zwykłe DLC 1 1 Cytuj
wojtas011 704 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Steve Caballero uznał, że ubierze się tak samo jak przy nagrywaniu do 1+2 1 Cytuj
Bzduras 13 376 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Bo on nie ma innych ciuchów po prostu, naoglądał się filmów o Kreugerze i świruje pawiana Bodyjar w oznaczonych Czyli już niedługo znów czeszemy trikulce do tego klasyczka 2 1 Cytuj
BieŃ 931 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Warto przypomnieć świetne reklamy 1+2 , mam nadzieję że pójdą tą drogą przy 3+4 2 1 Cytuj
Bud 11 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Ciekawe czy nie okaże sie czasem że 4.3. shadow drop w formie cyfrowej albo jako standalone DLC do 1+2 (mówią o new parks - podejrzane) a w czerwcu czy tam gdzieś pudełko 1-4 Cytuj
KrYcHu_89 2 640 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego https://www.gematsu.com/2025/02/tony-hawks-pro-skater-3-4-rated-in-singapore-for-ps5-xbox-series-ps4-xbox-one-switch-and-pc 3+4 2 Cytuj
Faka 4 135 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Wleci od razu preorderek jak się tylko pojawi na internetach. Żeby tradycji się stało zadość to na PS5. Dla mnie ta seria zawsze była kojarzona z PSX'owym vibem. Cytuj
Bzduras 13 376 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego No raczej, że day zero, minus jeden czy kiedy tam da się kupić. To Tony, od pierwszej sekundy będzie wiadomo czy gra się udała czy nie, w razie czego poleci refund. Ale raczej będzie znowu kozak, bo fundamenty z 1+2 są bardzo dobre. Cytuj
elvis004 327 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Już dawno się tak nie cieszyłem z jakiejś premiery zapowiedzianej trochę z partyzanta A to tylko i AŻ remaster/remake Tonego tym razem 3+4. Po rozejściu się VV już zwątpiłem w powstanie kolejnych części, a jednak Ciekawe jak to rozwiążą ostatecznie z 4 ale jaram się jak pochodnia w ciemną noc Cytuj
oFi 2 652 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Widziałem jakie tam peany odwalaliście przy jedynce i dwójce. Ja się wychowałem Pany na THPS3 i ace of spades Cytuj
Shen 10 567 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Dopiero się dowiedziałem, że syn Tony Hawka ożenił się z córką Kurta Cobaina, co za rodzinka Cytuj
Czoperrr 5 538 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Mam jeszcze kilka dni plusa to odpaliłem sobie Tonego po latach z zamiarem pogrania online i nikogo nie znalazłem do gry On 2/27/2025 at 8:23 AM, Shen said: Dopiero się dowiedziałem, że syn Tony Hawka ożenił się z córką Kurta Cobaina, co za rodzinka Też się dowiedziałem, a śledzę jego karierę bo gość jest dobry i uwielbiam Baker. Trzeba wejść na Instagram żeby się dowiedzieć ale też za bardzo się rodziną nie obnosi publicznie. Cytuj
Square 9 044 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca 6 minut temu, Czoperrr napisał(a): Mam jeszcze kilka dni plusa to odpaliłem sobie Tonego po latach z zamiarem pogrania online i nikogo nie znalazłem do gry Można się zgadać na jakieś granie. Jest crossplay? Cytuj
Czoperrr 5 538 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca 56 minutes ago, Square said: Można się zgadać na jakieś granie. Jest crossplay? Nie wiem kiedy będę miał czas na granie ale mogę ci napisać wtedy. Gram na PS5 w wersję z PS4. Cytuj
PiotrekP 2 181 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Chyba sobie też wrócę, tym bardziej że na PS5 nie skończyłem. Save z czwórki z kompletem nie dało się pobrać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi