wojtas011 704 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca (edytowane) Panowie, poszedł update w kodzie strony, funkcja licznika już nie bierze lokalnej daty do zakończenia, ale myślę, że właśnie wzrasta szansa na shadow drop, licznik kończy się o 19 teraz dosłownie 5 minut temu jeszcze to było zakończeniem licznika Edytowane 3 marca przez wojtas011 2 Cytuj
Bzduras 13 410 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca Czyli że nie obejrzę sobie trailerka o 10 będąc w pracy? Cytuj
wojtas011 704 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca 5 minut temu, Bzduras napisał(a): Czyli że nie obejrzę sobie trailerka o 10 będąc w pracy? Ale będziesz grał po 19 1 Cytuj
wojtas011 704 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca Teraz, grzybiarz napisał(a): Co to shadow drop? Premiera niespodzianka w dzień zapowiedzi, jak Hi Fi rush czy ostatnio remake Ninja Gaidena 2 2 Cytuj
Bzduras 13 410 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Ta, w lipcu, ja czytałem, że w maju, potem czytałem też, że w czerwcu xD Każdy próbuje wrzucić newsik i strzelić w miesiąc wydania, komuś się uda. Ja obstawiam wczesny marzec Cytuj
Jukka Sarasti 577 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Na spokojnie z tym wychodzeniem, wbiłem dopiero 60% zadań w THPS 1 Cytuj
Bzduras 13 410 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Miałeś na to pięć lat kolego. Nie równamy w dół, proszę rzucać tutaj wygłodniałym graczom skejterów na pożarcie! Cytuj
pawelgr5 1 645 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca To w koncu dzis o 10 rano czy 19 ma byc reaveal? Cytuj
jimmy 1 698 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca No odliczanie jest do 19.00 naszego czasu. Cytuj
Bzduras 13 410 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Ustawili globalne odliczanie, do wczoraj jeszcze było lokalne. Cały świat zobaczy trailerka o tej samej godzinie, czyli jak jimmy napisał, dzisiaj o 19:00. 1 Cytuj
Bzduras 13 410 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca No to jak billbil to wrzuca to na 99,99% prawda i czekamy do lipca. Cytuj
BRY@N 1 996 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Wychodzi na Switcha a na PS4 nie. Rozumiem, że już odcinają się od poprzedniej generacji ale na Switchu faktycznie to jakoś sensownie będzie wyglądać? Cytuj
wojtas011 704 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca dobra, ale co to jest za level na screenie, jakiś nowy 7 minut temu, BRY@N napisał(a): Wychodzi na Switcha a na PS4 nie. Rozumiem, że już odcinają się od poprzedniej generacji ale na Switchu faktycznie to jakoś sensownie będzie wyglądać? to chyba o kolekcjonerkę chodzi 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 642 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Szkoda, że nie będzie shadow dropa, ale może demko wpadnie dzisiaj? Cytuj
iluck85 3 268 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Pudełko na Ps5 dayone. Ciekawe co będzie zawierać kolekcjonerka. Oby nie jakieś finger skateboard itp. Cytuj
jimmy 1 698 Opublikowano 4 marca Opublikowano 4 marca Godzinę temu, iluck85 napisał(a): Ciekawe co będzie zawierać kolekcjonerka. Oby nie jakieś finger skateboard itp. Oni raczej na grubo lecą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi