Opublikowano 12 sierpnia 20204 l Jak dobrze, że DS4 ma dobre krzyżaki, bo na analogu w tego bym nie dał rady grać. Prędzej bym połamał. Oby do września i będzie granko jak kiedyś.
Opublikowano 12 sierpnia 20204 l Kiedy ma być demo?? Dawno nie miałem ciśnienia na grę jak na tonego btw fajnie jakby z czasem wrzucili mały z thps3
Opublikowano 12 sierpnia 20204 l 10 minut temu, kubson napisał: Kiedy ma być demo?? Dawno nie miałem ciśnienia na grę jak na tonego Za dwa dni, ale dostęp masz tylko jak zrobiłeś preordera na gierkę.
Opublikowano 12 sierpnia 20204 l kurła, pozapominałem już niektóre levele z jedynki. Pewnie z zadaniami będzie problem. Kiedy opis w Psx Extreme? Edytowane 12 sierpnia 20204 l przez grzybiarz
Opublikowano 12 sierpnia 20204 l 2 godziny temu, Bzduras napisał: Za dwa dni, ale dostęp masz tylko jak zrobiłeś preordera na gierkę. Ciekawe jak to dokładnie wygląda w kwestii preorderów bo przy niektórych grach można zrobić preordera z płatnością przy odbiorze, wykorzystać kodzik na demo/betę a później anulować zamówienie No chyba że gra będzie dostępna tylko w cyfrze to moze być problem. No ale w sumie można przecież też anulować cyfrowego preordera. Edytowane 12 sierpnia 20204 l przez Ryo-San
Opublikowano 12 sierpnia 20204 l https://blog.activision.com/tony-hawk/2020-08/THPS-Demo-Everything-You-Need-to-Know W grze będą tricki flatlandowe, spine transfery, acid dropy, czyli o wiele więcej, niż w pierwszych dwóch częściach.
Opublikowano 12 sierpnia 20204 l Flatland bardzo mnie cieszy, od czasów czwórki daje mi najwięcej funu w serii Oj, będzie granko. Bardzo chciałbym, żeby ten remaster okazał się fpytę projektem i wielkim sukcesem, a sam Hawk wrócił do łask w światku gierkowym.
Opublikowano 12 sierpnia 20204 l Jest jakieś info czy w grze jest tryb kariery? Czy po prostu jeździsz i robisz tricki tak jak pokazują na trailerach?
Opublikowano 12 sierpnia 20204 l Błagam, żeby tego nie spyerdolili. Brałbym na premierę, ale po tym ostatnim "remasterze" poczekam na pierwsze recki i opinie
Opublikowano 12 sierpnia 20204 l 3 godziny temu, Cykomaton napisał: Jest jakieś info czy w grze jest tryb kariery? Czy po prostu jeździsz i robisz tricki tak jak pokazują na trailerach? Jeśli poszli ścieżką 1, 2 i 3, to będziesz miał po prostu runy 2 minutowe, bez swobodnej jazdy + zadania jak w czwórce. Są już gameplaye z demka: Oraz: https://www.theverge.com/21363883/tony-hawk-pro-skater-1-2-remaster-preview-hands-on-ps4-xbox-pc Edytowane 12 sierpnia 20204 l przez Rozi
Opublikowano 13 sierpnia 20204 l Dobra, (pipi) mi w dupę i na imię, zamówiłem. I tak wpadło by day one, więc równie dobrze można skorzystać z dema Zobaczymy, czy Jaszczomb upadnie i sobie głupi ryj rozwali czy pofrunie jak za dawnych lat. Potestuję, wrzucę jakiś filmik z runu i wrażenia jutro, demko będzie dostępne na PC od 1700
Opublikowano 13 sierpnia 20204 l Żenada na max z tym demem możliwym do sprawdzenia tylko po złożeniu pre-ordera, aż się dziwię, że taki pomysł przeszedł bez większego echa i krytyki ze strony graczy. Cóż, pozostaje cierpliwie poczekać na premierę i jakieś recki.
Opublikowano 13 sierpnia 20204 l Może po jakimś czasie dadzą to demo dla wszystkich, jeszcze przed premierą oczywiście, chociaż to Activision to prędzej bym się tak szybko nie nastawiał. Kiedyś dema to były dema i to bez żadnego kombinowania typu paywall, żeby dostać jak w tym przypadku Toniego. Edytowane 13 sierpnia 20204 l przez Faka
Opublikowano 13 sierpnia 20204 l Nie dadzą, już o tym mówili. No lipa, ale co zrobisz. Ja czekam na wrażenia pana Bzdurasa. Ale można też rzucić na Activision rzecznika ds. antykonsumenckich praktyk, czyli Asaxa.
Opublikowano 13 sierpnia 20204 l Godzinę temu, Josh napisał: że taki pomysł przeszedł bez większego echa No cóż, taka praktyka istnieje od dawna, niestety.
Opublikowano 13 sierpnia 20204 l Ale po co dodali te wszelkie odgłosy typu YEAAAHHHH OWWW YEAAA AAAAAAAAA UUUUUUUUUU HAAAAAAAAAA
Opublikowano 13 sierpnia 20204 l Niezdrowa podnieta: check Odświeżyłem sobie dzisiaj THPS3, już wiem, jakiego feelingu jutro wypatrywać. Mimo niewątpliwej ekscytacji, jaką w tym momencie odczuwam (THPS wraca, ciężko nie czuć podjarki czytając i słuchając opinii już grających hardkorów i mając w pamięci chore ilości czasu spędzone z serią na przestrzeni kilku-kilkunastu lat) nie wskakuję na hajptrejn i wszelkie odstępstwa od normy będą bezlitośnie punktowane. Tony - dowieź, proszę.
Opublikowano 13 sierpnia 20204 l Nie grałem nigdy w 1 i 2, 3 była moją pierwszą stycznością z serią. Jakim cudem dziewiętnastoletnia "trójka" ma lepiej wyglądające animacje? Ruchy chłopków zdają się niepłynne, "szarpiące". No chyba że specjalnie tak to zrobili, bo w oryginałach też tak to wyglądało. Udźwiękowienie do dupy.