Opublikowano 13 maja 20204 l Jasny gwint, muszę w końcu trójkę skończyć. Ale remake jedynki na PS4? Przecież to jest kosmos
Opublikowano 13 maja 20204 l Jedynka i dwójka to ma być remaster czy remake? Edytowane 13 maja 20204 l przez Faka
Opublikowano 13 maja 20204 l 4 minuty temu, - V - napisał: Jasny gwint, muszę w końcu trójkę skończyć. Ja po 1.5h usunąłem z dysku, za to jedynkę i dwójkę jeszcze jak Jest fajnie, fajniusio Teraz, Faka napisał: Jedynka i dwójka to ma być remaster czy remake? dowiemy się pewnie 19 maja
Opublikowano 13 maja 20204 l Chyba będą nagrywać głosy od nowa, Tommy brzmi jakoś inaczej. Dla mnie ciut gorzej ale i tak się cieszę jak głupi do sera najpierw Tony Hawk teraz to
Opublikowano 13 maja 20204 l Dwojka to może i remaster być, ale jedynka jak nie będzie remake to sie mocno zawiode.
Opublikowano 13 maja 20204 l 4 minuty temu, Faka napisał: Jedynka i dwójka to ma być remaster czy remake? jedynka remake na bank, dwójka widać, że remaster
Opublikowano 13 maja 20204 l Remake Mafii jedynki No i w końcu ogra się Mafię II z normalną trawą, falującym płaszczem i odbiciami w lustrze.
Opublikowano 13 maja 20204 l Razem z DLC z Joe i tym łysym (choć tego może raczej nie być skoro usunęli to z PSS na poprzedniej generacji). No i zawsze kompletna wersja trójki. No to może być dobry pakiet
Opublikowano 13 maja 20204 l Akurat te DLC do dwójki to o kant dupy rozbić bo porobili jakieś wyzwania i schematyczne do bólu misje żeby odblokować jakieś normalne.
Opublikowano 13 maja 20204 l Trochę mało podniety, boję się, że zgwałco jedynkę. Dwójkę ogrywałem kilka razy na PC, wystarczy przenieść jeden do jednego tą grę na konsolę w najwyższych możliwych ustawieniach i jest remaster xd Trójka? powtarzalna wchooy, ale nawet mi siadła, oczywiście nie była to żadna wybitna gra, ale z plusa pękła w kilka dni.
Opublikowano 13 maja 20204 l Mafia 1 to absolutna czołówka jeśli chodzi o moje ulubione gry. Znam praktycznie na pamięć. Ten remake to jak gwiazdy z nieba.
Opublikowano 13 maja 20204 l Kurde tyle rzeczy było uciętych w dwójce, że jestem ciekaw czy coś z tego dodadzą.
Opublikowano 13 maja 20204 l Mafia 1, to tzw. gra życia. Remake jest konieczny, i mam nadzieję, że kwestia muzyki radiowej oraz oryginalnej będzie się zgadzać, bo to klucz do klimatu.
Opublikowano 13 maja 20204 l O korva, za całość odpowiada hangar 13 ? Dopiero teraz dojrzałem na koniec trailera. Wyobraźcie sobie jedynkę bożą na silniku Mafi 3 XD Mi to całkiem nie pasuje, czesi celowali w pseudo realistyke (umowną jak na datę wydania c'nie) a trójka jednak zaprezentowała nam całkiem inny styl graficzny (podkreślę, nawet mi się podobała ta gra, ale dużą krzywdę jej wyrządziła nazwa).
Opublikowano 13 maja 20204 l No dobra ale po co tam trojka? To juz sie biora za odswiezanie gier z tej samej generacji? No chyba ze by wyj.ebali te powtarzalne misje to wtedy
Opublikowano 13 maja 20204 l To by było piękne, ale czy przyznają się sami przed sobą, że to było nie tyle niepotrzebne, co szkodliwe dla gry.
Opublikowano 13 maja 20204 l Ciekawe jak sobie poradza ze slynna misja na torze wyscigowym za pierwszym playthrough bylo ciezko, pozniej juz na mientko.