Opublikowano 19 maja 20204 l Nie no, załamka. Na dwójkę mocno liczyłem, bo swego czasu na 360ce mega się bawiłem i uważam ją za jedną z najlepszych gier tamtej generacji. Natomiast jeśli na PS4 ma to dropić do 15 klatek, to niech se to w kiszkę stolcową wsadzą
Opublikowano 19 maja 20204 l 13 minut temu, Figuś napisał: Kupi się jedynkę jak będzie możliwość kupić osobno No ja mam nadzieję, że dzisiaj ogłoszą, że samodzielną jedynkę można kupić już teraz.
Opublikowano 19 maja 20204 l Ja już zdurniałem kompletnie. Za remaster dwójki odpowiada mało znane D3T Keywords Studios i po tym co można zobaczyć to temat można olać nawet jak się ma M2 na PS3. To już dokupię ten do dzisiaj nieograny dodatek i przejdę tam Mafia 3 to po prostu edycja kompletna więc oczywiście jedynym godnym zainteresowania jest remake jedynki. Ale kto za niego odpowiada? D3T Keywords Studios czy Hangar 13?
Opublikowano 19 maja 20204 l 7 minut temu, - V - napisał: Hangar 13? Wnioskując z tego, że jest robiony na silniku Mafii 3 to Hangar 13 się tym zajął a remaster zlecili jakimś wyrobnikom.
Opublikowano 19 maja 20204 l bez sensu liczylem ze fajnie odswieza dwojke, czyli wychodzi na to ze lepiej sobie ograc 2 we wstecznej czekajac na jedynke, mafia 3 mozna za grosze wyrwac wiec slabo troche
Opublikowano 19 maja 20204 l Właśnie, haka korzyść maja mieć Ci, którzy na XOX mogą zagrać w to na wstecznej?
Opublikowano 19 maja 20204 l Dla tych, co już mają Mafie 3 z dodatkami, to pewnie za darmo uaktualnia do Definitive Edition. W końcu ta sama zawartość. Szkoda tylko M2, bo gdyby remasteru nie robili tacy partacze, to pewnie cos by z tego bylo. Robione najnizszym kosztem i kiepska reklama dla trylogii. Wydaje sie, że od poczatku najwiekszą "gwiazdą" pakietu miala byc jedynka, a pozostale tytuly dorzucili dla podbicia jego wartości. Dostac 3 pelnoprawne tytuly za 60 euro to dobry deal, przynajmniej na papierze. Nie wiem jak można to było zepsuć.
Opublikowano 19 maja 20204 l Ja przy takim stanie rzeczy kupie tylko jedynkę, dodatek do M2 ogram na PS3 i w końcu zabiorę się za M3 na PS4. Dzieki, Take Two...
Opublikowano 19 maja 20204 l Czyli co, jedynkę brać w remasterze, dwójkę na PC, a trójka to takie DMC2?
Opublikowano 19 maja 20204 l W jedynce pojawią się motocykle. Na EGS cena za trylogię wynosi 249 zł. M1 kosztuje 169 zł. Edytowane 19 maja 20204 l przez Bigby
Opublikowano 19 maja 20204 l OK, to niech teraz ogłoszą jedynkę osobno w pudełku i bardzo chętnie biorę, a reszty nie tykam (w sensie mam już, więc po co mi to znowu).
Opublikowano 19 maja 20204 l Ale pokpili sprawę z remasterem M2. Nie ma co kupować tego drugi raz. Z tego co interesuje nas najbardziej nic praktycznie nie dostaliśmy.
Opublikowano 19 maja 20204 l Pokaz Jedynki na początku czerwca. No cóż, myślałem, że dziś coś pokażą.
Opublikowano 19 maja 20204 l Czyli mając M2 na PS3 nic to nie daje Ale w takim razie podstawka Mafii 3 z Plusa wystarczy i nagle robi się z tego Definitive Edition? Jeżeli tak to to przynajmniej byłoby miłe. A swoją drogą ten nowy trailer M3 przepyszny z I'm a Man Black Strobe z najlepszego intra do filmu Guya Ritchiego - Rock'n'rolli