Gość suteq Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Wait, jak mam tylko podstawkę Mafia 3 to dostanę Definitive Edition, które ma w sobie DLC? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 (edytowane) No właśnie... Ta wersja z plusa dostanie dodatki? Dajcie znać jak będziecie wiedziec Warte są one uwagi? M3 się podobała mimo wiadomych wad Edytowane 19 Maja 2020 przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Kurde, tak ciężko developerom sklecić 30 sekund materiału z gry, która wychodzi za 3 miesiące? Rozumiem, że to teaser, ale to już to dzisiejsze mogli sobie darować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Cytując klasyczny film "DIe Hunde" - Co za burdel Cytuj Odnośnik do komentarza
RaiD 76 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Panowie bo się trochę pogubiłem ... M2 bedzie dziś dostępna na PS4 ? Bo tak to zrozumiałem, że można to osobno kupić. Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 15 minut temu, suteq napisał: Wait, jak mam tylko podstawkę Mafia 3 to dostanę Definitive Edition, które ma w sobie DLC? Odpowiadam sobie: Kupiłem podstawkę Mafii III, wbiłem do Steama i od razu mam Definitive Edition. Supcio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Ciekawe czy tak samo będzie z Mafia 3 na PS4 która była swego czasu za free w plusie. Też poleci update do definitive ed? Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 4 minuty temu, Ryo-San napisał: Ciekawe czy tak samo będzie z Mafia 3 na PS4 która była swego czasu za free w plusie. Też poleci update do definitive ed? Ciezko mi uwierzyc zeby Mafia 3 z PS+ została ulepszona do DE ale z przyjemnoscia bym przytulił taki upgrade Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 (edytowane) W sklepie na konsoli znajduje mi tylko Mafie 3 podstawke, dodatki, Deluxe Edition (jaki jest sens wydawania Definitive Edition skoro jest to samo Deluxe?), Mafia 2 z PS Now za 1 grosz. A ten kafelek z Mafia Trilogy w nowościach... nie działa. Z tym, że Season Passa nie da się kupić, a ceny dodatków jak się w nie wejdzie - poznikały. Chyba coś jeszcze aktualizują i dostaniemy dodatki za darmo. Edytowane 19 Maja 2020 przez - V - Cytuj Odnośnik do komentarza
RaiD 76 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Teraz, - V - napisał: W sklepie na konsoli znajduje mi tylko Mafie 3 podstawke, dodatki, Deluxe Edition (jaki jest sens wydawania Definitive Edition skoro jest to samo Deluxe?), Mafia 2 z PS Now za 1 grosz. A ten kafelek z Mafia Trilogy w nowościach... nie działa. No nie jest to zrozumiała sytuacja. Ja chciałem pobrać M2 a tu nic .... no chyba, że PL PSN ma jakies opóźnienie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 19 minut temu, Ryo-San napisał: Ciekawe czy tak samo będzie z Mafia 3 na PS4 która była swego czasu za free w plusie. Też poleci update do definitive ed? Póki co dwa dodatki są darmowe, Faster, Baby! jest w pełnej cenie, ale może zaraz wskoczy za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 43 minuty temu, Szymek napisał: Ta wersja z plusa dostanie dodatki? Dwa dlc sa bezpłatne (z księdzem i chyba to Vietnam) 63 zł kosztuje ostatnie DLC Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Dajcie im trochę czasu, Sony nigdy sklepu nie ogarniało na czas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_D23 83 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Super, że mam jeszcze zafoliowane pudełko trójeczki i jak odpalę przed premierą jedynki to wciągnę sobie odrazu pełną zawartość wraz z DLC. Powiem szczerze, że kupiłbym również dwójkę bo to świetna gra była ale jak to ma chodzić jak na PS3 to ja podziękuję za taki interes. Jak przypomnę sobie jak w 2010 koleś grał na wcale nie mocnym PC a ja na PS3 w tą bieda wersję to aż mnie skręca Cytuj Odnośnik do komentarza
RaiD 76 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 OK M2 i M3 juz są. 124 PLN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_D23 83 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Jakby ktoś się przypadkiem skusił na M2 to niech da znać jak to śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Niby mam 2 egzemplarze Mafii 3, znaczy się jednak pudełkowa, a drugą w plusie, w DLC jeszcze nie ograłem, więc sprawdzi się przy najbliższej okazji jak będzie udostępnione za free. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 (edytowane) Co do Mafii 3 na PS Store. Jest Mafia III: Edycja Ostateczna za 124, która w opisie ma, że wszystkie DLC są osobno dostępne za darmo, a to jest sama podstawka. Jest DLC Content Pack, który daje dostęp do wszsytkich DLC za darmo jak wykupi się Edycje Ostateczną. Deluxe Edition zniknęła ze sklepu, a podstawka Mafii III dalej jest dostępna za darmo jak ktoś miał to w Plusie. Prawie wszystkie DLC są dostępne za darmo, ale dodatek Faster, baby! cały czas ma swoją starą cenę 63 zł. Dodatki z brońmi czy Pakiet rodzinny też są za free. Edytowane 19 Maja 2020 przez - V - Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Zeby dostac definitive 3 trzeba miec cyfre czy pudelko tez styknie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Oba stykną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wilk_Zly 960 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 (edytowane) Szanowni, zakręciłem się. Remake Mafii 1 ukaże się w wakacje. OK. Dziś wyszedł zwykły remaster Mafii 2? I jest tylko dostępny w cyfrze? Jeżeli kupię M2 w wersji na Xboxa 360 to dostanę upgrade? Straszny bajzel... Edytowane 19 Maja 2020 przez Wilk_Zly Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 K#rwa, ludzi odpowiedzialnych za ten rozpiź.dziel to bym maczetami, jak te chińczyki w "dwójce"... Robią remake pierwszej Mafii? No i zayebiście, trzeba się było na tym skupić, a nie jakieś remastery, co działają gorzej niż oryginał i gra z aktualnej generacji, którą dorzucają do czipsów - komu to do szczęścia było potrzebne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 No ja tam nie widzę w tym takiego problemu. Ujednolicili nazewnictwo, zebrali wszystkie części razem z DLC w jeden pakiet, który cenowo nie wychodzi tak źle. Kto nie grał w żadną Mafię to ma teraz okazję wyhaczyc fajna kolekcję i tyle. Kto nie chce nie kupuje albo bierze sama jedynkę i też git. Żadna filozofia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 19 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Ciekawe, jakie wymagania strzelą na PC. Jeśli będzie w miarę rozsądnie to może i łyknę całość, 60 klatek i można grać. Konsolowe wydanie w chwili obecnej nie zachęca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi