Skocz do zawartości

Mafia: Trilogy

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość suteq
Opublikowano
10 godzin temu, Bigby napisał:

Podstawkę. Nie kupowałem jeszcze DLC i raczej nie zamierzam. ;)

A to żałuj bo DLC z Donovanem i Ojczulkiem są naprawdę bardzo dobre. 

Opublikowano (edytowane)

Tak, DLC to tak jakby robił inny deweloper. Nie ma tam nic a nic z powtarzalności podstawki a dotego dwa dodatkj oferują zupełnie nowe miejscówki.

Edytowane przez LukeSpidey
Opublikowano (edytowane)

Co nieco już wyciekło. ;) Graficznie całkiem zacnie.

Wychodzi na to, że Jeremy Luke odgrywa rolę Pauliego. Tommy wygląda mi tutaj jak młody De Niro. ; )

KOD5Ud9.png

Edytowane przez Bigby
  • Lubię! 3
Opublikowano
Co nieco już wyciekło.  Graficznie całkiem zacnie.

Wychodzi na to, że Jeremy Luke odgrywa rolę Pauliego. Tommy wygląda mi tutaj jak młody De Niro. ; )

KOD5Ud9.png
Oby to wypaliło. Po FF VII drugi najbardziej wyczekiwany remake dla mnie. No i do tego ta genialna muzyka, której mam nadzieję nie zabraknie w nowej wersji. Mogliby jakieś demo wypuścić
Opublikowano

Nie chcę się podniecać jak przed niewypałem w postaci remastera dwójki i  nieruszonej wersji GOTY trójki, ale ten trailer wygląda konkretnie. Na ten moment ten remake jawi się jako spełnienie marzeń.

Opublikowano

Trailer fajny, pokazane najlepsze akcje z oryginału, łącznie z wyścigiem. Odrobinkę się jaram, ale całą radość studzi jakość remastera dwójki. Na premierę tego nie kupię.

Opublikowano
1 minutę temu, Faka napisał:

Ciekawe czy ten wyścig samochodowy będzie tak samo trudny jak pierwotna wersja przed patchem xd

Tak naprawdę to on był trudny tylko wtedy jak się nie wiedziało jak trzeba jechać.