Figuś 21 141 Opublikowano 26 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2020 5 minut temu, standby napisał: Ok ale bedzie to wydane jako mafia trilogy? Ze wszystkie 3 gry na jednym nosniku? Czy mam to chuj,o,stwo osobno kupowac? Mafia Trylogia zawiera: • Mafia: Edycja ostateczna –zaprojektowany całkowicie na nowo klasyk, który dał początek tej kultowej serii. • Mafia II: Edycja ostateczna – uwielbiana przez fanów część serii, zremasterowana do rozdzielczości HD. • Mafia III: Edycja ostateczna - ponowne zetknięcie się z wielokrotnie nagradzanym, narracyjnym arcydziełem. Ja chyba wezmę trylogię, bo dwójeczkę też bym sobie przypomniał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 724 Opublikowano 26 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2020 Super dzieki za info chlopaki!! Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 26 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2020 A co do 3 jeszcze to kojarzę że były narzekania że jest w (pipi) powtarzalne przejmowanie dzielnic czy coś tylko spytam czy jest to konieczne żeby pchać tam fabułę do przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 26 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2020 No właśnie oto chodzi, że jest konieczne. W tym cały problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 26 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2020 Dokładnie na tym polega największy problem tej gry, tego ścierwa tyle tam jest ze nie ma szans żeby człowiek sie tym nie zmęczył Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 26 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2020 Trochę szkoda, bo setting to ta trójka ma legancki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 26 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2020 Typy z tvgry grają Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 26 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2020 Nie no, nie będę oglądał, bo już wlazłem i tam początek grania jest. Jednak wolę sobie samemu odkrywać grę, niż patrzeć letspleja. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 724 Opublikowano 26 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2020 Ogladam, akurat jest misja "wypad za miasto" no gamplay a wszczegolnosci strzelanie bardzo standardowo wygladaja, widze bledy animacji w postaci biegnacej postac ktora nagle sie "teleportuje". Grafika srednio moim zdaniem wyglada, lepszy rozpierdol otoczenia byl w mafii 2, takie wrazenia moje na szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 26 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 26 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2020 Bitrate na yt jest jaki jest także ciężko ocenić grafikę, ale generalnie widać, że to silnik trzeciej części. Nie wygląda to tak imponująco jak na pierwszych trailerach czy screenach. Zmiana facjat w mojej opinii mocno na minus, Paulie wygląda jak jakiś kartofel. Widać, że nie jest to finalny build bo niektóre animacje to jakiś żart, rzucanie mołotowem czy cicha eliminacja to niezły cringe. Boli trochę, że osłony się nie niszczą, niezniszczalna drewniana poręcz czy jak to tam nazwać trochę zabawnie wygląda, zwłaszcza, że w dwójce chyba sie rozlatywały, tam w ogóle physx robił mocno. No i sam gameplay wygląda trochę drewniano, nie wiem czy jest to remake jaki sobie wyobrażałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 26 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2020 9 godzin temu, messer88 napisał: A co do 3 jeszcze to kojarzę że były narzekania że jest w (pipi) powtarzalne przejmowanie dzielnic czy coś tylko spytam czy jest to konieczne żeby pchać tam fabułę do przodu? Generalnie kazda misje mozna oklepac na ten sam sposob. Kazdego z tych durni ktorzy za nami biegaja mozna wymordowac z ukrycia i staje sie to tak (pipi) monotonne, ze po jakims czasie az prosisz o napisy koncowe. Ale gra sama w sobie powiedzmy, ze ok Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 727 Opublikowano 26 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2020 Ja mam mocno mieszane odczucia. Od grafiki, po gameplay. Miałem brać na premierę, ale poczekam. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 445 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 Najbardziej martwią mnie informacje, że udostępniony build jest potwornie zabugowany, blizniaczo do trójki w dniu premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 28 minut temu, Bartg napisał: Najbardziej martwią mnie informacje, że udostępniony build jest potwornie zabugowany, blizniaczo do trójki w dniu premiery Gra od Hangar 13, no być nie może! Mafia 3 po 4 latach od premiery męczy się z poważnymi bugami, a ta gra myślicie, że będzie ich pozbawiona? Cytuj Odnośnik do komentarza
Artur_K 187 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 (edytowane) Nie śledziłem losów tego remaku Mafii, coś mi się obiło o uszy ale już nie wiedziałem kto i którą część odświeża. Wczorajszy napływ materiałów dopiero mnie uświadomił. No i nawet się mocno nakręciłem. Mafia była jedną z pierwszych gier fabularnych które przeszedłem w całości i dało mi to sporo satysfakcji. Klimat tamtych czasów rewelacyjnie oddany. Uwielbiałem jeździć po mieście z tą muzyką w tle. Pamiętam, że można też było tankować co było czymś nowym. Ciekawe jak odbiorę grę po takim czasie. W pozostałe części w tym w 3 nie grałem. Jutro przyjeżdża Horizon, więc pewnie zanim go skończę to Mafię już wszyscy dobrze przetestują i mam nadzieję, że połatają. Wtedy z czystym sumieniem wrócę do Lost Heaven Edytowane 27 sierpnia 2020 przez Artur_K literówka Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 (edytowane) Ja ta trylogie na stowke biore. W sumie niewiele sie dzieje w tym temacie a klimat gry maja. Swoja droga wlasnie ogladam na netflixie miasto strachu wiec( mimo, ze mafia dzieje sie sporo wczesniej) mam zajawke. Ps. Ogralem trojke na premiere i nie bylo to tak znowu tragicznie zabugowane- ot wywalilo mnie z 2 razy z gry, raz cos sie tam zawiesilo i tyle). Co oczywiscie nie zmienia faktu, ze to sredniak. Jednak moment w ktorym wchodzi paint it black to Edytowane 27 sierpnia 2020 przez okens Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 27 minut temu, okens napisał: Ja ta trylogie na stowke biore. W sumie niewiele sie dzieje w tym temacie a klimat gry maja. Swoja droga wlasnie ogladam na netflixie miasto strachu wiec( mimo, ze mafia dzieje sie sporo wczesniej) mam zajawke. Ps. Ogralem trojke na premiere i nie bylo to tak znowu tragicznie zabugowane- ot wywalilo mnie z 2 razy z gry, raz cos sie tam zawiesilo i tyle). Co oczywiscie nie zmienia faktu, ze to sredniak. Jednak moment w ktorym wchodzi paint it black to Moim zdaniem Mafia 3 jest naprawdę solidna gra. Ale zawodziła technicznie. Po 4 latach od premiery miałem najwiecej bugow w grze z otwartym światem w jaka kiedykolwiek grałem ale z równowagi wyprowadziły mnie zbudowane trofea. Tutaj spodziewam się że będzie po prostu podobny poziom. Ładna grafika, super fabuła i kapitalny klimat. Dopracowania technicznego się nie spodziewam, szczególnie gdzie jeszcze pół roku temu wiele rzeczy w grze jeszcze nie bylo a drastycznie zmienili sposób pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 Wiedziałem, że zapomniałem jeszcze do czegoś się przyczepić xD ta muzyka która leci w tle bardziej pasuje do toma & jerrego niż do mafii. Gdzie się podział ten piękny OST z 2002 roku Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 2 godziny temu, Voytec napisał: Moim zdaniem Mafia 3 jest naprawdę solidna gra. Ale zawodziła technicznie. Po 4 latach od premiery miałem najwiecej bugow w grze z otwartym światem w jaka kiedykolwiek grałem ale z równowagi wyprowadziły mnie zbudowane trofea. Najsmutniejsze jest to, że nie każdy ma takie problemy. Ja przy swoim pierwszym przejściu nie natknąłem się na żaden błąd czy to z grą, czy to z trofeami. Po twoich postach boję się zaczynać drugi raz, a to przejście jest potrzebne do platyny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 30 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 2 września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 3 września 2020 Udostępnij Opublikowano 3 września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 5 września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 września 2020 Mam pytanie odnośnie drugiej części Mafii w edycji definitive edition. Czy istnieje możliwość powtórzenia dowolnej misji bez zaczynania całej gry od nowa po jej ukończeniu? Pytam pod kątem aczików, bo jednego przeczyłem niestety na początku gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi