Skocz do zawartości

Mafia: Trilogy

Featured Replies

Opublikowano

83-84 na Metakrytyku. 

Deep, deep sale. 

• Odpowiedzi 942
  • Wyświetleń 88,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Tak psioczycie ciągle na ten Hangar, jakby studio któremu gra nie wyszła nie powinno się dawać kolejnych szans. Po raz kolejny warto przypomnieć, że Hangar z 2016 i ten z 2020 to już mocno zmieniona e

• Oczywiście od zapowiedzi trylogii naszła mnie ochota na Mafię 3, a jak! W zeszłym roku, kiedy platynowałem 2 części Borderlands władowałem się jeszcze w 3 open worlda i mimo genialnego początku to w m

Opublikowano

No to elegancko.

Opublikowano

Obejrzalem recke ACG i pierwsze co sie rzuca w oczy to Tommy ma identyczne animacje jak Lincoln oraz wrogowie umieraja w ten sam sposob. Akurat przechodzilem dodatki do 3jki wiec wszystko na swiezo mam.

Jesli sterowanie bedzie tak responsywne jak w 3jce to bedzie spoczko.

Opublikowano

Przeczytałem kilka i w większości powtarza się temat zmarnowanego potencjału trochę i generycznego strzelania + wizualne bugi wszędzie. Ale cała reszta na plus. 280 w życiu bym nie dał, ale połowę? :notbad:o

Opublikowano

Doszedłem do wniosku, że jednak z tą Mafią poczekam do 12 listopada, wjedzie na Sexie z pełną pompą. Do tego czasu już powinno być połatane. 

Opublikowano
12 minut temu, XM. napisał:

No to elegancko.

Z tych przytoczonych serwisów najbardziej lubię i liczę się z Game Informerem. Jezu, za co ono ta grę tak zjechali? Oni oceniają w skali 10 a nie 6 :D Trzeba przeczytać.

To teraz została recka Easy Allies, ACG, quaza i SkillUpa. 

Opublikowano

Gra jest tania, więc nie ma co się czaić. Niedługo takich cen ze świecą będzie trzeba szukać.

Opublikowano
7 minut temu, SlimShady napisał:

Gra jest tania, więc nie ma co się czaić. Niedługo takich cen ze świecą będzie trzeba szukać.

No 150 zł, więc się kupi od razu z konsolą xbox x.

Opublikowano

A jest zapowiedziane, ze na nowej generacji bedą bardziej dopasowane wersje czy gra będzie działać po prostu we wstecznej? 

Opublikowano

Odpalić, odpalisz, ale czy będzie podkręcona, to nie wiem.

Tak sobie czytam recki, i trochę mnie niepokoi brak muzy z oryginału(zaledwie mały ułamek), mogli się jednak wykosztować jak Acti przy Tony Hawkach i odświeżyć licencje. 

Opublikowano

Coooooo? :/ A to jest? 

Opublikowano

Spodziewałem się takich ocen. Jest dobrze. :)

Opublikowano

Jak jest motyw przewodni to mi styknie. Reszty nie pamiętam. :potter: 

Opublikowano

Wynika z tego że jest to czego się spodziewałem. Nie zepsuli historii, to trójka w szatach jedynki, nie ma przejmowania dzielnic, jest fchuj błędów. 

Ja się wstrzymuje z zakupem na razie, poczekam na promocje. 

Opublikowano

Po to człowiek kupuje preordera w cyfrze żeby mógł pograć zaraz po północy, a tu zonk. Nawet zmiana na Kiribati nie pomogła niestety :(

No nic, trzeba poczekać do jutrzejszego wieczora :sapek:

Opublikowano

Start jest za pół godziny. O 1:00 naszego czasu będzie można grać/pobierać.

Opublikowano

W recenzji piszą, że gra jest klasyczna i archaiczna, no czyli jak jedynka. Jeśli oznacza to po prostu realizowanie misji, oglądanie cut scenek i parcie fabuły do przodu bez: markerow na mapie, podbijania terytoriow, fetch questow, 20 trybów online w menu głównym, to biorę bez wahania.

No tylko czy zabugowana faktycznie. Po Wasteland 3 nadal mi oczy krwawią i mam ochotę na coś co się nie wypieprza co 30 minut.

Opublikowano

Na razie ciężko stwierdzić, mało kto grał i wrzucał filmiki z bugów ;) Za to widzę, że na xboxie day one patch ma 39 GB :yao:

Opublikowano

Miesiąc czasu na połatanie gierki, co jak co, ale to studio nigdy nie słynęło z dobrych szlifów, ale gierki mają gites. No jednak nie będę się wkurzał na darmo, że mi jakieś glitche wyskoczą. Tak samo było z Mafia 3, też nie lada glitchy i bugów.

Opublikowano

Ja też poczekam, nie mam na tyle czasu, żeby powtarzać misję bo mi Tommy wpadł pod mapę.

Opublikowano

Dzisiaj odbieram swoją kopie z paczkomatu, ale i tak dopiero na PS5 po CP2077 wleci na ruszt. Może już połatają do tej pory:nosacz3: