Opublikowano 24 września 20204 l Obejrzalem recke ACG i pierwsze co sie rzuca w oczy to Tommy ma identyczne animacje jak Lincoln oraz wrogowie umieraja w ten sam sposob. Akurat przechodzilem dodatki do 3jki wiec wszystko na swiezo mam. Jesli sterowanie bedzie tak responsywne jak w 3jce to bedzie spoczko.
Opublikowano 24 września 20204 l Przeczytałem kilka i w większości powtarza się temat zmarnowanego potencjału trochę i generycznego strzelania + wizualne bugi wszędzie. Ale cała reszta na plus. 280 w życiu bym nie dał, ale połowę? o
Opublikowano 24 września 20204 l Doszedłem do wniosku, że jednak z tą Mafią poczekam do 12 listopada, wjedzie na Sexie z pełną pompą. Do tego czasu już powinno być połatane.
Opublikowano 24 września 20204 l 12 minut temu, XM. napisał: No to elegancko. Z tych przytoczonych serwisów najbardziej lubię i liczę się z Game Informerem. Jezu, za co ono ta grę tak zjechali? Oni oceniają w skali 10 a nie 6 Trzeba przeczytać. To teraz została recka Easy Allies, ACG, quaza i SkillUpa.
Opublikowano 24 września 20204 l Gra jest tania, więc nie ma co się czaić. Niedługo takich cen ze świecą będzie trzeba szukać.
Opublikowano 24 września 20204 l 7 minut temu, SlimShady napisał: Gra jest tania, więc nie ma co się czaić. Niedługo takich cen ze świecą będzie trzeba szukać. No 150 zł, więc się kupi od razu z konsolą xbox x.
Opublikowano 24 września 20204 l A jest zapowiedziane, ze na nowej generacji bedą bardziej dopasowane wersje czy gra będzie działać po prostu we wstecznej?
Opublikowano 24 września 20204 l Odpalić, odpalisz, ale czy będzie podkręcona, to nie wiem. Tak sobie czytam recki, i trochę mnie niepokoi brak muzy z oryginału(zaledwie mały ułamek), mogli się jednak wykosztować jak Acti przy Tony Hawkach i odświeżyć licencje.
Opublikowano 24 września 20204 l Niestety nie ma, ale powinien być motyw przewodni. Tutaj pełna lista licencjonowanych: https://mafiagame.com/pl-PL/news/mafia-definitive-edition-licensed-song-list/ Tego kawałka im nie daruje: Edytowane 24 września 20204 l przez SlimShady
Opublikowano 24 września 20204 l Wynika z tego że jest to czego się spodziewałem. Nie zepsuli historii, to trójka w szatach jedynki, nie ma przejmowania dzielnic, jest fchuj błędów. Ja się wstrzymuje z zakupem na razie, poczekam na promocje.
Opublikowano 24 września 20204 l Po to człowiek kupuje preordera w cyfrze żeby mógł pograć zaraz po północy, a tu zonk. Nawet zmiana na Kiribati nie pomogła niestety No nic, trzeba poczekać do jutrzejszego wieczora
Opublikowano 24 września 20204 l Start jest za pół godziny. O 1:00 naszego czasu będzie można grać/pobierać.
Opublikowano 25 września 20204 l W recenzji piszą, że gra jest klasyczna i archaiczna, no czyli jak jedynka. Jeśli oznacza to po prostu realizowanie misji, oglądanie cut scenek i parcie fabuły do przodu bez: markerow na mapie, podbijania terytoriow, fetch questow, 20 trybów online w menu głównym, to biorę bez wahania. No tylko czy zabugowana faktycznie. Po Wasteland 3 nadal mi oczy krwawią i mam ochotę na coś co się nie wypieprza co 30 minut.
Opublikowano 25 września 20204 l Na razie ciężko stwierdzić, mało kto grał i wrzucał filmiki z bugów Za to widzę, że na xboxie day one patch ma 39 GB
Opublikowano 25 września 20204 l Miesiąc czasu na połatanie gierki, co jak co, ale to studio nigdy nie słynęło z dobrych szlifów, ale gierki mają gites. No jednak nie będę się wkurzał na darmo, że mi jakieś glitche wyskoczą. Tak samo było z Mafia 3, też nie lada glitchy i bugów.
Opublikowano 25 września 20204 l Ja też poczekam, nie mam na tyle czasu, żeby powtarzać misję bo mi Tommy wpadł pod mapę.
Opublikowano 25 września 20204 l Dzisiaj odbieram swoją kopie z paczkomatu, ale i tak dopiero na PS5 po CP2077 wleci na ruszt. Może już połatają do tej pory