Skocz do zawartości

Mafia: Trilogy

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obejrzalem recke ACG i pierwsze co sie rzuca w oczy to Tommy ma identyczne animacje jak Lincoln oraz wrogowie umieraja w ten sam sposob. Akurat przechodzilem dodatki do 3jki wiec wszystko na swiezo mam.

Jesli sterowanie bedzie tak responsywne jak w 3jce to bedzie spoczko.

Opublikowano

Przeczytałem kilka i w większości powtarza się temat zmarnowanego potencjału trochę i generycznego strzelania + wizualne bugi wszędzie. Ale cała reszta na plus. 280 w życiu bym nie dał, ale połowę? :notbad:o

Opublikowano

Doszedłem do wniosku, że jednak z tą Mafią poczekam do 12 listopada, wjedzie na Sexie z pełną pompą. Do tego czasu już powinno być połatane. 

• Plusik 1
Opublikowano
12 minut temu, XM. napisał:

No to elegancko.

Z tych przytoczonych serwisów najbardziej lubię i liczę się z Game Informerem. Jezu, za co ono ta grę tak zjechali? Oni oceniają w skali 10 a nie 6 :D Trzeba przeczytać.

To teraz została recka Easy Allies, ACG, quaza i SkillUpa. 

Opublikowano
7 minut temu, SlimShady napisał:

Gra jest tania, więc nie ma co się czaić. Niedługo takich cen ze świecą będzie trzeba szukać.

No 150 zł, więc się kupi od razu z konsolą xbox x.

Opublikowano

Odpalić, odpalisz, ale czy będzie podkręcona, to nie wiem.

Tak sobie czytam recki, i trochę mnie niepokoi brak muzy z oryginału(zaledwie mały ułamek), mogli się jednak wykosztować jak Acti przy Tony Hawkach i odświeżyć licencje. 

Opublikowano

Wynika z tego że jest to czego się spodziewałem. Nie zepsuli historii, to trójka w szatach jedynki, nie ma przejmowania dzielnic, jest fchuj błędów. 

Ja się wstrzymuje z zakupem na razie, poczekam na promocje. 

Opublikowano

W recenzji piszą, że gra jest klasyczna i archaiczna, no czyli jak jedynka. Jeśli oznacza to po prostu realizowanie misji, oglądanie cut scenek i parcie fabuły do przodu bez: markerow na mapie, podbijania terytoriow, fetch questow, 20 trybów online w menu głównym, to biorę bez wahania.

No tylko czy zabugowana faktycznie. Po Wasteland 3 nadal mi oczy krwawią i mam ochotę na coś co się nie wypieprza co 30 minut.

• Plusik 1
Opublikowano

Miesiąc czasu na połatanie gierki, co jak co, ale to studio nigdy nie słynęło z dobrych szlifów, ale gierki mają gites. No jednak nie będę się wkurzał na darmo, że mi jakieś glitche wyskoczą. Tak samo było z Mafia 3, też nie lada glitchy i bugów.