_Red_ 11 994 Opublikowano 24 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2020 Bierzecie raczej trylogie, czy samą jedynke? Trojki nie chce juz nigdy dotykać po raz drugi, po powtarzalnym schemacie misji. Dwojke kończyłem dwa razy na ps3. Chyba po prostu wezmę remaster jedynki, widzę, ze premierowa cena to tylko 149zl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 329 Opublikowano 24 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2020 Trójki nie ma szans że bym dała skończyć drugi raz A mafie 2 chyba mocno skopali więc wleci tylko kozag jedyneczka Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 24 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2020 3 minuty temu, Pupcio napisał: Trójki nie ma szans że bym dała skończyć drugi raz A mafie 2 chyba mocno skopali więc wleci tylko kozag jedyneczka Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 24 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2020 Nie no tylko sama jedynka. Każdy mający trójkę ma teraz wersje kompletna, remaster dwójki to nieporozumienie wiec jak będę miał ochotę wrócić do historii Vito to odpale to sobie na PS3 w ostateczności, a tutaj będzie coś nowego od zera. Po obejrzeniu gameplayu to trójka w szatach jedynki. Można było się tego spodziewać ale nie zmienia to faktu że klimat jest gesty. To go mi się nie podoba i wybija z rytmu to gęby bohaterów które w żaden sposób nie przypominają mi tych z oryginału. Paulie zupełnie nie przypomina tego z jedynki, Sam i Tommy tak samo. I jasne, niwa gra i nowe twarze, wcale nie musza ich przypominać tutaj wolność ma H13 ale do jasnej cholery ta mimika twarzy jest żałosna. Zbyt dużo za(pipi)istych gier już wyszło żeby patrzyło się na to bez zwracania uwagi. I te animacje z M3 jako placeholder? 2 miesiące przed premiera? To jakiś zart? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 329 Opublikowano 24 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2020 1 minutę temu, _Red_ napisał: Kurde 10 lat ukrywania że jestem babą poszło na marne Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 24 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2020 Dwójka to chyba demaster, trójkę GOTY będziesz miał za friko jak masz zwykla wersje, a jedynka, proszę pamiętać, jest RIMEJKIEM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 24 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2020 (edytowane) 23 minuty temu, - V - napisał: I jasne, niwa gra i nowe twarze, wcale nie musza ich przypominać tutaj wolność ma H13 ale do jasnej cholery ta mimika twarzy jest żałosna. Zbyt dużo za(pipi)istych gier już wyszło żeby patrzyło się na to bez zwracania uwagi. I te animacje z M3 jako placeholder? 2 miesiące przed premiera? To jakiś zart? O ile jest to w ogóle prawda, to gameplay był z wersji sprzed kilku miesięcy, do tego doliczyć obecne 2 miesiące do premiery i wtedy jestem w stanie uwierzyć że coś w tej kwestii zmienią. Inaczej zostanie jak jest, co mi nie przeszkadza bo strzelanie i poruszanie się postaci z M3 mi pasuje. Szczerze, obstawiam że to właśnie otrzymamy w pełnej grze. Co do mimiki to się nie zgodzę. Wygląda to w porządku, nie odstrasza. Do The Last of Us 2 nie ma startu, ale to normalne. Wlasciwie jedyne co mi się rzuciło w oczy to scena w której Tommy spotyka tych dwóch typków. Tym akurat trochę gęby wykrzywiało. Muszą też coś zrobić z głośnością bo niektóre dialogi były nieslyszalne. Aha, no i wybuchowe beczki w stodole. Edytowane 24 lipca 2020 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 24 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2020 Wiesz co przede wszystkim przeszkadza mi mimika Pauliego. Ma spuchnięta gębę i dziwnie ruszały się te usta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 24 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2020 Rozumiem. No nie było idealnie, ale też jakoś nie rzuciło mi się to przesadnie w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 24 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2020 Mi jedyne co nie pasuje to rzut mołotowem. WTF Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 445 Opublikowano 24 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2020 Ten rzut mołotowem to kopia 1:1 z trójki, tylko wygląda jak puszczona 3x za szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 24 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2020 5 godzin temu, Bigby napisał: Aha, no i wybuchowe beczki w stodole. Też na to zwróciłem uwagę. Na pewno kupię jedynkę, bo klimat trafia w moje gusta. Może się skuszę na Mafię 2 na PS4, bo ponoć sporo już naprawili względem startu, więc jak nie będzie takich dropów to jestem dość tolerancyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 24 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2020 Panowie, bez uśmiechów pod wąsem ale klocuch (xD) celnie wypunktował dlaczego mafia była taka wyjątkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 25 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2020 (edytowane) Pora na screeny z ostatniego gameplayu + bonusowo Cole Phelps: Edytowane 25 lipca 2020 przez Bigby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MarJanOS 27 Opublikowano 25 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2020 Rzeczywiście ta twarz Pauliego skopana wg mnie. Jakas taka hmm... nienaturalna Cala reszta wyglada w porządku. Oby nie było żadnych fabularnych cięć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 491 Opublikowano 25 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2020 Wygląda jak idiota. Tam nikt siebie z oryginału nie przypomina poza Ralphem i Frankiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 25 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2020 Wygląda jak jego aktor głosowy (tak jak pozostali): Moim zdaniem aż tak źle w porównaniu z oryginałem nie wygląda. Trochę inaczej jest ze Samem, który w remake'u zdaje się być wyraźnie młodszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 27 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 27 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2020 W dniu 25.07.2020 o 14:27, Bigby napisał: Wygląda jak jego aktor głosowy (tak jak pozostali): Moim zdaniem aż tak źle w porównaniu z oryginałem nie wygląda. Trochę inaczej jest ze Samem, który w remake'u zdaje się być wyraźnie młodszy. Wyglada z 20 lat młodziej. Kompletnie niepodobne są te postacie do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 27 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2020 Ogólnie jak sobie przypomnę, to kiedyś czytałem że rzeczywiście postaci te mają być młodsze. Zobaczycie, dwie trzy misje i się przyzwyczaicie do nowych aktorów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 27 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2020 (edytowane) Pewnie tak, co nie zmienia faktu że Sam wyglada jak jakiś gnojek a Paulie ma ryj jak chleb. Nie mam zastrzeżeń do Franka bo trn wyglada jak należy i Salieriego który teraz przypomina jak żywego Pauliego z Chłopców z ferajny. Edytowane 27 lipca 2020 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 29 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2020 (edytowane) Cytat Plan miasta z Mafii z roku 2002 był wskazówką dla producentów w trakcie projektowania nowego świata gry, a więc układ dzielnic, przecznic i głównych ulic jest w większości taki sam, choć niektóre nazwy się zmieniły. Pamiętne lokacje z misji, takie jak motel Clark's, międzynarodowy port lotniczy czy tor wyścigowy również się tam znajdą, a także większość obszaru wiejskiego na północ od miasta. Można je teraz odwiedzać w każdej chwili, bez konieczności zaliczenia postępów w fabule (nie ma już niewidzialnych ścian) czy oglądania ekranu wczytywania. https://mafiagame.com/pl-PL/news/mafia-definitive-edition-lost-heaven-map/ edit: Odnośnie soundtracku Edytowane 29 lipca 2020 przez Bigby 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MarJanOS 27 Opublikowano 29 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2020 To wszystko brzmi mega smakowicie Fajne jest to, że nie będzie niewidzialnych stref i można się udać autkiem na spokojnie pozwiedzać Pewnie demka nie wypuszcza a szkoda bo sprawdziłoby sie. No to jak dla mnie nic lepszego już w tym roku się nie zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 727 Opublikowano 31 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2020 Gdzieś pisali jak ma być z tą wolnością w tym świecie? Tak jak w jedynce (fabuła i jakiś freeroam) czy bardziej jak w dwójce, że na misję pojedziemy z mieszkania do baru zrobimy ją i tam wrócimy żeby zakończyć. A potem będzie można sobie pojeździć i/lub wrócić do mieszkania żeby zakończyć dany rozdział? Chyba gdzieś o tym pisali, ale nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 31 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2020 Chyba coś na ten temat wrzucalem wcześniej. Będzie raczej tak jak w jedynce. Do bardziej swobodnego pojeżdżenia po mieście będzie tryb Freeride. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi