Popi 92 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 Ktos wie jak włączyć polskie napisy? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 (edytowane) Przy starcie gry było ustawianie języków dialogów i napisów (przynajmniej w edycji z dystrubucji PL) W trakcie gry spróbuj w ustawieniach, było tam takie cos jak reset języka. Na razie dla mnie gra jest powiewem świeżości po tonie plastikowych produkcji napchanych śmieciami. Prosta w obsłudze i nastawiona na mafijną narrację. Nie brakuje mi tu levelowania, drzewka umiejętności, zapchaj questow. Edytowane 26 września 2020 przez _Red_ 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 Właśnie takiego podejścia mi brakowało, dzisiaj jade po swoją kopię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Popi 92 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 (edytowane) Ok znalazłem jezyk polski, nie ogarnalem ze trzeba przewinąć liste jezykow w dol. Dwie rzeczy ktore mi sie nie podobaja poki co: Ikonki gdzie trzeba skrecic, jechac na ekranie Zmieniona nazwa Hoboken na Holbrook Edytowane 26 września 2020 przez Popi Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 Poziom "trudny" naprawdę jest trudny. A nad nim jeszcze klasyczny... można sobie zrobić z Mafii solidne wyzwanie, ale mnie do tego trochę zniechęca poruszanie się postaci i praca kamery. Jakoś tak koślawo... doszedłem na trudnym do "Lepiej sie przyzwyczaić" (chyba szosta albo siodma misja) i już nie ogarniam. Ale klimacik i nostalgia jest. Choć faktycznie brakuje oryginalnej muzyki i szkoda, ze główny motyw muzyczny był tylko w intro (bo w oryginale był też w menu). Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 Teraz porównałem dopiero aktualnego aktora od Pauliego z oryginałem. Kompletnie inna twarz, nie wygląda gangstersko tylko trochę jak Jimmy Fallon :F Mam wrazenie, że strzelanina w Mafia III miała mocniejszego kopa, nawet pistoletem. Tu ładuje kapiszony we wrogów i nawet za bardzo ich nie odrzuca Dopiero pierwsza walka z ratowaniem Spoiler Sama na stacji benzynowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
shinian 629 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 (edytowane) Gram na poziomie classic - do pamiętnego wyścigu było bezboleśnie. Cały system walki (strzelanie, stealth, walka wręcz mimo liftingu jest mocno przestarzały). Jak na razie bez bugów i płynnie (XOX) Z odstępstw od orginału - zlikwidowali światła na skrzyżowaniach. Już nie ma możliwości żeby nas zaczęła ścigać policja za przejechanie na czerwonym Z tego co czytałem - zmniejszono ilość special cars do zdobycia w free roam (do 4) - IMO duży minus bo wyzwania które trzeba było zaliczyć do odblokowania tych (bodajże 12 aut w orginale) były fantastyczne. Edytowane 26 września 2020 przez shinian Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 3 godziny temu, MYSZa7 napisał: Właśnie takiego podejścia mi brakowało, dzisiaj jade po swoją kopię. Pojechałem i... nigdzie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 Tryb klasyczny wjechał od początku i dochodzę do dziwnego wniosku. Graficznie to wygląda dokładnie tak jak wydawało mi się, grając w nią 12 lat temu Niesamowiete jak wtedy człowiek jarał się archaiczną grafiką, a pamiętam że Mafia zrobiła wtedy na mnie piorunujące wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 Dziwne z tym czerwonym światłem, nawet w opcjach jest napisane, że tryb symulacyjny policji powoduje reakcje na wykroczenia, w tym przejazd na czerwonym. Przyjrzę się jak włączę niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 Godzinę temu, Matriks_1111 napisał: Tryb klasyczny wjechał od początku i dochodzę do dziwnego wniosku. Graficznie to wygląda dokładnie tak jak wydawało mi się, grając w nią 12 lat temu Niesamowiete jak wtedy człowiek jarał się archaiczną grafiką, a pamiętam że Mafia zrobiła wtedy na mnie piorunujące wrażenie. Bo wtedy to był absolutny top graficzny na pc i takie gta 3 to wyglądało jak karykatura w porównaniu do mafii. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 (edytowane) Wyscig na trudnym/symulacji to przeginka, cały dzień będę powtarzał Na prostej drodze mnie wyprzedzają to nie wiem ile trzeba mieć farta na zakretach. edit ok easy załatwia sprawę i da się ścigać w miarę na równi. Przed samą metą podbiłem trudność na maxa i dostałem trofik za skończenie wyścigu na classic xD Edytowane 26 września 2020 przez _Red_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 37 minut temu, _Red_ napisał: Dziwne z tym czerwonym światłem, nawet w opcjach jest napisane, że tryb symulacyjny policji powoduje reakcje na wykroczenia, w tym przejazd na czerwonym. Przyjrzę się jak włączę niebawem. Potwierdzam, czerwonych świateł nie znalazłem i też się zastanawiałem o co chodzi. Czyżby zabieg mający na celu ułatwienie? Bo na pewno nie chodzi tu o realia. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 Wczoraj przyszło, dziś odpaliłem. Łzy wzruszenia zalewają oczy Dalej rewelacyjna gra. Szkoda tylko, że muzyczki usunęli, w tym świetny utwór na akordeon jak się uciekało przed zbirami Morello, ale ten obecny OST też daje radę. Kupować bez wahania. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 I poki co żadnych bugów. Gra się bardzo fajnie a że fabułę oryginału pamiętam jak przez mgłę, to jest to dla mnie kompletnie świeża historia. Dokładnie, brać bez rozkmin, już od premiery tani tytuł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 @_Red_ na jakim poziomie trudności sobie pogrywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 Panowie wiem, że soundtrack wybrakowany, ale ważne, czy jest ta nuta? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 14 minut temu, MYSZa7 napisał: Panowie wiem, że soundtrack wybrakowany, ale ważne, czy jest ta nuta? Niestety nie ma. Nie ma właściwie chyba żadnej nutki z oryginału (poza tym głównym motywem w intro). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Popi 92 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 (edytowane) Misja z [spoiler]zestrzeleniem silnikow samolotu gdy gonimy Morelo na lotnisku[/spoiler]. Ktos to zrobił w trybie klasycznym? Bo ja zaraz chyba rozwale pada, robie juz z setne podejście, masakra jakas. Edytowane 26 września 2020 przez Popi Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 929 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 Jak tak zamierzasz ukrywać spoilery to nie ma co. Lepiej tu nie wchodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 @Popi daj spoiler przez edytor, BBcode jest domyślne wyłączony, też się tak nadziałem raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 Strzelanie i w ogole poruszanie sie w tej grze jest niesamowicie dretwe. Jazda samochodem ok. Fabularnie swietnie, spodziewalem sie dobrej historii i dostalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 46 minut temu, balon napisał: @_Red_ na jakim poziomie trudności sobie pogrywasz? Trudny, ale na czas wyścigu łatwy xd Akcja jest caly czas, łapy mi się pocą normalnie przy utrzymaniu się przy życiu na 10% zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 22 minuty temu, _Red_ napisał: Trudny, ale na czas wyścigu łatwy xd Akcja jest caly czas, łapy mi się pocą normalnie przy utrzymaniu się przy życiu na 10% zdrowia. Ja to samo. Caly czas "na rezerwie". Fajnie ze zostawili tradycyjne apteczki, a nie automatyczne zdrowienie (tylko jak się jest na skraju śmierci, to sie zdrowie samo trochę podnosi po chwili). Oldschool pełną gębą. 33 minuty temu, Il Brutto napisał: Strzelanie i w ogole poruszanie sie w tej grze jest niesamowicie dretwe. Jazda samochodem ok. Fabularnie swietnie, spodziewalem sie dobrej historii i dostalem. Zgadza sie, poruszanie sie jest slabiutko zrobione. Wydaje mi się, ze w Mafii III lepiej to działało... Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 Zacząłem na classicu, nie rozumiem dlaczego ludzie mają problemy z tym wyścigiem. Ja nie znoszę gier typu jeżdżenie w kółeczko a sobie z tym poradziłem bez problemu. Kwestia nauczenia się sterowania tą taczką - w zakręty wchodzi się puszczając gaz i odbija się od innych kierowców oraz ciagle ścina się zakręty jeżdżąc po trawie i szykanach. I nie odpuszczać, bo potem niektóre fury się psują i np. jadąc ciagle drugi, tracąc nadzieję, że dogoni się pierwszego typa, można być pierwszym, bo mu silnik przed końcem wybuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi