Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niech zgadnę bez oglądania trailera. Jeżeli temat o gierce zakłada Majochney albo Wredny jest to niskobudżetowy indie FPS w klimacie survivalu? Zgadłem nie?

• Napisy o strasznych dzwiekach buduja napiecie.

Opublikowano

Niech zgadnę bez oglądania trailera. Jeżeli temat o gierce zakłada Majochney albo Wredny jest to niskobudżetowy indie FPS w klimacie survivalu? Zgadłem nie?

Opublikowano
  • Autor
12 minut temu, devilbot napisał:

Niech zgadnę bez oglądania trailera. Jeżeli temat o gierce zakłada Majochney albo Wredny jest to niskobudżetowy indie FPS w klimacie survivalu? Zgadłem nie?

O, Ty w mordę brany kitajcu, obyś się mylił, odszczekał i zesrał na kwadratowo.

Chyba zgadłeś...

Opublikowano

Wygląda jak sr'aka. Ten ogień xd

Na VR by się może sprawdziło (jakość porównywalna do niskobudżetówek VR), ale na TV to pewnie trochę śmiech.

Opublikowano

No ale może warto by założyć bardziej temat o Monstrum 2 zapowiedzianym na Q4 2020 niż o gierce z 2015 roku?

Opublikowano

To chyba jakiś stary horror crap ze steama

Opublikowano
  • Autor

No, z dzisiejszą premierą na konsolach.

Opublikowano

Może, po prostu nie wygląda zbyt imponująco. Ale te zboki od "survival horrorów" to się jarają czasami spacerowym byle czym i mają pełne gacie przy okazji każdej przesuwanej dźwigni (bo na tym z grubsza polega gameplay).

Opublikowano

Napisy o strasznych dzwiekach buduja napiecie.

Opublikowano

Survival horror + roguelike - jestem umiarkowanie zainteresowany :notbad:, zwłaszcza że ostatnio nabywam sporo takich tytułów, o których większość osób wcale nie słyszała :oh_you: