Opublikowano 22 maja 20204 l Niech zgadnę bez oglądania trailera. Jeżeli temat o gierce zakłada Majochney albo Wredny jest to niskobudżetowy indie FPS w klimacie survivalu? Zgadłem nie?
Opublikowano 22 maja 20204 l Autor 12 minut temu, devilbot napisał: Niech zgadnę bez oglądania trailera. Jeżeli temat o gierce zakłada Majochney albo Wredny jest to niskobudżetowy indie FPS w klimacie survivalu? Zgadłem nie? O, Ty w mordę brany kitajcu, obyś się mylił, odszczekał i zesrał na kwadratowo. Chyba zgadłeś...
Opublikowano 22 maja 20204 l Wygląda jak sr'aka. Ten ogień xd Na VR by się może sprawdziło (jakość porównywalna do niskobudżetówek VR), ale na TV to pewnie trochę śmiech.
Opublikowano 22 maja 20204 l No ale może warto by założyć bardziej temat o Monstrum 2 zapowiedzianym na Q4 2020 niż o gierce z 2015 roku?
Opublikowano 22 maja 20204 l Może, po prostu nie wygląda zbyt imponująco. Ale te zboki od "survival horrorów" to się jarają czasami spacerowym byle czym i mają pełne gacie przy okazji każdej przesuwanej dźwigni (bo na tym z grubsza polega gameplay).
Opublikowano 23 maja 20204 l Survival horror + roguelike - jestem umiarkowanie zainteresowany , zwłaszcza że ostatnio nabywam sporo takich tytułów, o których większość osób wcale nie słyszała