Gość kufir Opublikowano 3 lipca 2020 Opublikowano 3 lipca 2020 16 godzin temu, Michał102 napisał: Z tym NFS'em, to będzie trzeba się nieco powściągnąć. Oglądając gameplaye z kokpitu nie wygląda to źle. Jesli model jazdy okaże się bardziej sim niż arcade i dorzucą do tego porządny FFB, to może być całkiem niezła gra. Po wykastrowaniu ACC z 60 klatek, to jest to ostatnia nadzieja na dobrą ścigałe w tej generacji. Mam nadzieję, że będzie jakieś demko. Nawet jeśli będzie tak jak piszesz to tej grze bliżej będzie do GTS niż PC 2... Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 3 lipca 2020 Opublikowano 3 lipca 2020 No niestety póki co prawie wszystko na to wskazuje. Co do GTS... wczoraj sobie to po dłuższej przerwie odpaliłem i o ja pierd... jaki to jest crap. Bezpośrednia przesiadka z pierwszego Assetto to jak kijem w ryj dostać. 1 1 Cytuj
Gość kufir Opublikowano 3 lipca 2020 Opublikowano 3 lipca 2020 27 minut temu, Michał102 napisał: No niestety póki co prawie wszystko na to wskazuje. Co do GTS... wczoraj sobie to po dłuższej przerwie odpaliłem i o ja pierd... jaki to jest crap. Bezpośrednia przesiadka z pierwszego Assetto to jak kijem w ryj dostać. Tak, ładnie to wygląda przyjemnie się gra ale samochody zachowują się zupełnie nie realnie. To udawany "symulator" a marketing i Hamilton reklamujący grę jako prawdziwy symulator przyciąga ludzi. Cytuj
Kalten80 16 Opublikowano 3 lipca 2020 Opublikowano 3 lipca 2020 (edytowane) Crapem to jest Need for Speed, ale na pewno nie GTS. Edytowane 3 lipca 2020 przez Kalten80 1 Cytuj
Gość kufir Opublikowano 3 lipca 2020 Opublikowano 3 lipca 2020 35 minut temu, Kalten80 napisał: Crapem to jest Need for Speed, ale na pewno nie GTS. Jeśli ktoś kupuje GTS bo na pudełku pisze "Prawdziwy symulator jazdy" to tak jest to CRAP. Bo to zwykłe oszustwo i naciąganie klienta. Jeśli ktoś kupuje GTS aby się pobawić w jazdę samochodem i nie zależy mu na aspektach symulacyjnych na pewno będzie zadowolony bo to dobra gra. Ja należę do 1 grupy i czuje się zwyczajnie oszukany, a marketing z Hamiltonem, który to niby sam trenuje na GTS to jakiś niesmaczny zart... Cytuj
Kalten80 16 Opublikowano 3 lipca 2020 Opublikowano 3 lipca 2020 To jest slogan reklamowy, który rzeczywiście nie jest prawdą. Nie można jednak nazywać tej gry crapem bo można się przy niej świetnie bawić. Poza tym jeśli ktoś szuka symulacji to wydaje mi się że jest w stanie się dowiedzieć jaką grę najlepiej kupić i nie kupi GTS jeśli zależy mu na jak największym realizmie Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 3 lipca 2020 Opublikowano 3 lipca 2020 Jest crapem. Dlaczego? - fizyka kolizji nie istnieje - wygląd torów woła o pomstę do nieba - dźwięki wołają o podwójną pomstę do nieba - animacja obrotu kierownicy i zmiany biegów, to jakiś niesmaczny żart - calkowity brak AI (auta prowadzone przez konsole robią tylko za sztuczny ruch. Jedziemy autem tej samej klasy, a fura przed nami toczy się 50km/h wolniej, niepotrzebnie hamuje 2 kilometry przed zakrętem itp). To tylko część z wad jakie na szybko wypisałem. To ma być flagowy racer PS4? Cytuj
Gość kufir Opublikowano 3 lipca 2020 Opublikowano 3 lipca 2020 (edytowane) 12 minut temu, Michał102 napisał: Jest crapem. Dlaczego? - fizyka kolizji nie istnieje - wygląd torów woła o pomstę do nieba - dźwięki wołają o podwójną pomstę do nieba - animacja obrotu kierownicy i zmiany biegów, to jakiś niesmaczny żart - calkowity brak AI (auta prowadzone przez konsole robią tylko za sztuczny ruch. Jedziemy autem tej samej klasy, a fura przed nami toczy się 50km/h wolniej, niepotrzebnie hamuje 2 kilometry przed zakrętem itp). Dodaje: - System kar w mutli to nieporozumienie, gra miała promować gre fer play a niestety tak nie jest. Mineło już tyle miesięcy od premiery i żadna łatka tego nie załatała. - Przez zepsuty system kar ciągle "opłaca się" zepchnąć rywala z toru co wykorzystują non stop ludzie. - brak deszczu !!!! (jest na kilku trasach) - Brak zmiennych warunków pogodowych - Brak nocnych wyścigów !!!! Edytowane 3 lipca 2020 przez kufir Cytuj
Kalten80 16 Opublikowano 3 lipca 2020 Opublikowano 3 lipca 2020 No dobra, macie rację Tylko ja jakoś lubię grać w tego crapa Chyba powinienem wyrzucić PS4 przez okno Cytuj
Gość kufir Opublikowano 3 lipca 2020 Opublikowano 3 lipca 2020 7 minut temu, Kalten80 napisał: No dobra, macie rację Tylko ja jakoś lubię grać w tego crapa Chyba powinienem wyrzucić PS4 przez okno Ale graj sobie skoro Ci sprawia przyjemność. Ja po "Prawdziwym symulatorze jazdy" spodziewam się czegoś W I Ę C E J !!! Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 3 lipca 2020 Opublikowano 3 lipca 2020 I to jest największy minus tej sytuacji. Gra siedzi korzeniami w czasach PS2, a ludzie dalej biją do tego konia. Nic dziwnego, że Kazik nie ma motywacji i nie pcha tej gry do przodu wraz z postępującą technologią. Sama graficzka na bulszotach to nie wszystko. Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 3 lipca 2020 Opublikowano 3 lipca 2020 Co by nie mówić takiego community jak ma GTS to nie ma żadna inna gra na konsolach. Na polskiej grupie FB 2,5 tysiąca graczy i ciągle coś się dzieje, ludzie naprawdę kochają tą grę. Wracając do PC3 to po tych filmikach ze środka z full opcja sim to dla mnie wygląda jak Forza 7, każda kontra jak byśmy byli mistrzami kierownicy i wszystko nam wychodzi. Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 3 lipca 2020 Opublikowano 3 lipca 2020 Gran Turismo słaby sim, słaba gra. Forza słaby sim, świetna gra. Minusujcie. 3 2 1 Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 30 lipca 2020 Opublikowano 30 lipca 2020 Pod to nawet koła nie ma sensu podpinać. Shift pełną gębą. Cytuj
Sylvan Wielki 4 639 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Ian Bell już rok temu mówił, że chce stworzyć duchowego następcę Szifta, więc Nowy materiał. Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Sama idea kolejnego Shifta jak najbardziej mi pasuje. Szkoda tylko, że nie zrobili po prostu Shifta 3, albo jakiegoś spin offu PC. Ta marka zawsze się kojarzyła z symulatorem. Co by nie było na pewno ogram, może będzie dobry fun. Cytuj
Sylvan Wielki 4 639 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Opublikowano 3 sierpnia 2020 Tu się zgodzę. Ograłem poprzedniczki, podobały mi się. N4S: Szift to jedna z moich ulubionych gier poprzedniej generacji. Spędziłem przy niej dziesiątki godzin, znakomicie się przy tym bawiąc. zdobyłem z nieukrywaną przyjemnością. Jednakże jeżeli chcieli zrobić coś na modłę Shift, to mogli serię bezpośrednio kontynuować, a ideę PC rozwijać osobno przy tej części. Przecież dwie pierwsze odsłony zgarniały bardzo dobre noty. Łączna sprzedaż serii, to kilka milionów egzemplarzy. Zatem wynik Twórcy mogli szlifować (a jest co) sprawdzoną formułę, a nie tak potężnie zmieniać uznaną grę. Niemniej kupię i chętnie się przekonam czy wyszło im to na dobre. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 24 sierpnia 2020 Opublikowano 24 sierpnia 2020 Grałem w oba Shift jak poyebany. Tam nauczyłem się Nordschleife. Jeśli to prawda z tym Project Cars 3 = Shift 3 to wracam z urlopu 5 września i jazda 1 Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 25 sierpnia 2020 Opublikowano 25 sierpnia 2020 Są trofki jak coś:https://psnprofiles.com/trophies/11329-project-cars-3 1 Cytuj
Kalten80 16 Opublikowano 25 sierpnia 2020 Opublikowano 25 sierpnia 2020 Platyna wydaje się całkiem łatwa, ale pewnie jest gdzieś jakiś haczyk Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 25 sierpnia 2020 Opublikowano 25 sierpnia 2020 Z pierwszych recek wynika, że gra jest bardzo przystępna, więc pewnie dzbanek będzie też bardzo łatwy do wbicia Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 30 sierpnia 2020 Opublikowano 30 sierpnia 2020 Ktoś z grających powie jaki model jazdy? Taki Drivclub, PGR i czuć ciężar fury? Np w Gridzie nie podoba mi się model jazdy Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 2 września 2020 Opublikowano 2 września 2020 Podobno bliżej do Forzy Horizon 4 czyli troszkę ciężko i pontonowato, ale ogólnie gra się podobno przyjemnie, problem z ocenami polega na tym że ludzie oczekiwali innego tytułu po 2 dobrych calkiem ok simach. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi