joseph 1 Opublikowano 4 czerwca 2020 Opublikowano 4 czerwca 2020 Hej szukam gierek ktore maja opcje grania na jednym padzie w co opa Obecnie jedyna jaka mam to dostepny w game passie MOVING OUT i gra sie bardzo fajnie z 2polowka;) Ktos zna cos jeszcze, w sieci nie znalazlem zadnego zestawienia Cytuj
frankfuter 82 Opublikowano 4 czerwca 2020 Opublikowano 4 czerwca 2020 (edytowane) Nie wiem czy jest w gamepassie ale możesz sprawdzić Brothers: A Tale of Two Sons (grałem w to z bratem na jednym padzie) Edytowane 4 czerwca 2020 przez frankfuter Cytuj
joseph 1 Opublikowano 7 czerwca 2020 Autor Opublikowano 7 czerwca 2020 brothers pogralem chwile sam i mnie totalnie odrzucilo. overcooked sprawdzimy:) i co..to by bylo na tyle? Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 7 czerwca 2020 Opublikowano 7 czerwca 2020 Kto gra na jednym padzie? W teorii w każdą grę możesz zagrać: "ja chodzę, ty strzelasz": X) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi