Opublikowano 1 czerwca 20213 l Godzinę temu, balon napisał: Skąd wiesz? XD Nie wie, po prostu przypuszcza XD
Opublikowano 1 czerwca 20213 l Wymaksowanie 12h, to znaczy że uda się skończyć główny wątek między obiadem a kolacją, dzięki Starh za info.
Opublikowano 1 czerwca 20213 l Wymaksowanie pełnoprawnego Ratcheta w 12h? To by oznaczało że jest to najkrótsza 'duża' część jaka powstała. Bardziej spodziewam się 12h story + min. 12h na maksowanie.
Opublikowano 1 czerwca 20213 l Biorąc pod uwagę, że singlowe gierki AAA od Sony są coraz dłuższe (Uncharted 4, GoW, TLOU2), to będę mocno zdziwiony jak to nie będzie najdłuższy Ratchet ever.
Opublikowano 4 czerwca 20213 l Grę można pobierać 33,618GB wersja 1.0.7 więc chyba bez finalnego patcha Day1. Wersja PL to dodatkowe 604MB.
Opublikowano 4 czerwca 20213 l 6 godzin temu, Square napisał: Grę można pobierać 33,618GB wersja 1.0.7 więc chyba bez finalnego patcha Day1. Wersja PL to dodatkowe 604MB. Niestety nie kazdy może bo ja np. czekam na wersję na płytce, rzadko cyfrę kupuję... No ale już także odliczam dni :-) Nie byłem nigdy jakimś mega zwolennikiem Ratcheta ale grafika mnie urzekła jak zobaczyłem wylewający się hekto litrami miód z ekranu. Liczę że tym razem dotrwam do napisów końcowych i gra oprócz warstwy audio wizualnej urzeknie mnie także grywalnością.
Opublikowano 4 czerwca 20213 l Autor Ja natomiast z serią związany jestem od jej początku i osobiście uwielbiam przygody Raczeta i Klanka. Oczywiście były lepsze, gorsze odsłony, ale całościowo serię oceniam bardzo wysoko. Przy rimejku bawiłem się kapitalnie zachwycając się co rusz obłędną grafika. Liczę, że i ta odsłona będzie plątała się w okolicy 9/10, a pod względem szaty graficznej, to raczej mało co jej w tym roku zagrozi. No, zobaczymy. Jeszcze tylko kilka dni.
Opublikowano 4 czerwca 20213 l 1 godzinę temu, Square napisał: Dynamiczne 4K to będzie w trybie grafiki. A w trybie wydajnościowym ile? 1080p? Morales który jest cross genem miał 1260p-1440p przy 60 ks i RT. Tutaj obstawiam, że wydajnościowy to właśnie będzie dynamiczne 4k.
Opublikowano 5 czerwca 20213 l Przecież napisali że w trybie " Performance Mode that uses our temporally injected 4K "
Opublikowano 5 czerwca 20213 l Super to ogarniają pod tym względem, 3 tryby, każdy coś dla siebie wybierze.
Opublikowano 5 czerwca 20213 l Tutaj w nieco lepszej jakości niż na Twitterze: https://gfycat.com/pl/conventionalsmugbigmouthbass
Opublikowano 5 czerwca 20213 l No i zajebiście, właśnie na takie info liczyłem. Będzie grane w 60 klatkach i RT.
Opublikowano 7 czerwca 20213 l Poniżej 90 na bank. Niby tak blisko, a tak daleko. BTW. Pixelizer bez pre-ordera będzie dostępny dopiero w Challenge Mode.