zdrowywariat 373 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Ok, dzięki. No ale jak to teraz zmienić, gdy nigdzie w opcjach nie ma tego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Jak będę na konsoli to napisze. Sprawdź dokładnie, bo to jest ogólnie w opcjach chyba dźwięku jak i dostępności, plus może w jeszcze jednym miejscu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 2 godziny temu, Square napisał: Jak będę na konsoli to napisze. Sprawdź dokładnie, bo to jest ogólnie w opcjach chyba dźwięku jak i dostępności, plus może w jeszcze jednym miejscu. Ogarnąłem, odinstalowałem grę i zainstalowałem jeszcze raz, chyba się starzeję xD. No ale w grze żadnego wyboru języków nie ma, tylko jakiś jeden chorwacki jest dodany, masakra :). Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Tak, bo język jest ustawiony taki jaki masz w menu konsoli, plus opcja włączenia angielskiego audio. No i jako, że chorwackiego PS nie ma, to jest taka opcja. Jak dla mnie standardem powinna byś pełna swoboda mieszania audio, napisów i tekstu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 24 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Najlepszy technologicznie next gen, to i najładniejsza gra roku. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 W sumie się dziwię, że Ratchet nie zgarnął większości nagród, moim zadaniem najbardziej niedoceniona produkcja roku, zasługująca na znacznie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Mnie w ogóle - progres w serii zerowy, ot dobre rzemiosło kiedy inni wyróżniali się na wielu płaszczyznach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Dokładnie.Z technicznego punktu widzenia tip top ale ja w gierkach szukam czegoś więcej .Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Oj graficznie to zdecydowanie top 3 tego roku (z Forzą Horizon 5 i Marvel’s Guardians of The Galaxy) Cytuj Odnośnik do komentarza
knotek 211 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Ja będe zdziwiony, jak w ogóle Ratchet dostanie jakieś nagrody. Bo to naprawdę najbadrdziej bezpieczna i zachowawcza kontynuacja, jaka mozna wymysleć. Jak grasz w serię pierwszy raz, ok może byc efekt wow. Ja grałem we wszytskie stacjonarne Ratchety i dośc szybko doznałem efektu przesytu. Psychonauts 2 jak dla mnie o klase wyżej pod względem funu, mimo, że technicznie słabiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 479 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Wygra na ppe Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Ale za co?Za grafikę?Ta część nie jest nawet najlepsza w serii wg mnie.Jak sobię porównam jakie emocje towarzyszyły mi grając w returnal a w ratcheta to xD.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Wygra, bo jest exem na PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 1 godzinę temu, knotek napisał: Ja będe zdziwiony, jak w ogóle Ratchet dostanie jakieś nagrody. Bo to naprawdę najbadrdziej bezpieczna i zachowawcza kontynuacja, jaka mozna wymysleć. Jak grasz w serię pierwszy raz, ok może byc efekt wow. Ja grałem we wszytskie stacjonarne Ratchety i dośc szybko doznałem efektu przesytu. Psychonauts 2 jak dla mnie o klase wyżej pod względem funu, mimo, że technicznie słabiej. No właśnie ja grałem tylko na ps4 i tą obecną, pewie masz rację, że gdy gramy od pierwszej odsłony możemy mieć przesyt, jednakże ja nie mam takiego porównania . Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Chodzi też o to, że na rynku wyszło w tym roku dużo dobrych akcyjniaków i bycie ładnym, bezpiecznym sequelem to troszkę za mało na wyróżnienie się z tłumu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 A mi RA się bardzo podobało. Jasne, mogło być trochę dłuższe z większą ilością zagadek i bardziej unikatowymi broniami, ale i tak plasuje się u mnie prawdopodobnie na drugim miejscu w serii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 2 godziny temu, Square napisał: A mi RA się bardzo podobało. Jasne, mogło być trochę dłuższe z większą ilością zagadek i bardziej unikatowymi broniami, ale i tak plasuje się u mnie prawdopodobnie na drugim miejscu w serii. Taaaa mi też. Tym bardziej, że nie ma jakiegoś mega wysypu takich gierek. Czyli wysoko budżetowych „bajeczek”, a sam Ratchet za rzadko wychodzi, aby w jakikolwiek sposób się nim przejeść jak się lubi tę serię i takie gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 958 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 4 godziny temu, Schranz1985 napisał: Ale za co? Za grafikę? Ta część nie jest nawet najlepsza w serii wg mnie. Jak sobię porównam jakie emocje towarzyszyły mi grając w returnal a w ratcheta to xD. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka O właśnie. U mnie też Returnal wywołał większe emocje, dostarczył więcej funu. Ratchet jest świetny. Dostałem to, czego oczekiwałem. Jednak to Returnal jest w tym roku #1. Cytuj Odnośnik do komentarza
MGStarter 247 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Popieram przedmówców, bardzo fajnie się grało, graficznie widać, że next gen, Chciałem sobie zrobić platynkę po ukończeniu, ale okazało się, że jednego trofeum nie da się wbić i muszę grać od nowa albo glitchować, żeby dostać się do jednej z lokacji. Szkoda mi czasu, odpuszczam, za tydzień zapomnę o gierce, ale fajny benchmark, że żałuje przejścia Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Którego trofeum, bo wszystko można normalnie wbić po skończeniu gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 690 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 No ja też olałem platyne bo jedna znajdźka niedostępna i trzeba grac od zera. Był jakiś sposób by to ominąć ale spatchowali Cytuj Odnośnik do komentarza
MGStarter 247 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Trofeum Blizon zmiennym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Jaka znajdźka, Kryształy? To jest do zrobienia po przejściu, bo kryształów jest o jeden więcej niż potrzebne do trofeum, a tylko jeden da się pominąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 690 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Hmm dobrze wiedzieć. Jak sprawdzałem czemu nie mogę się dostać po ten kryształ to nikt o tym nie pisał. Może jednak wbije sobie płatynkę Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Panowie postanowiłem przejść grę ponownie i zebrać wszystko. Mam jedynie problem z jednym elementem zbroi. Otóż brakuje mi spodni Kapitana Gwiezdnej Tarczy. Powinny one być z tego co ludzie mówią na tej wyspie piratów, na plaży w zakładce czasoprzestrzennej, czy jak tam to się zwie. Niestety już kilka razy przechodziłem tą zakładkę i nic. Czy to jakiś błąd i muszę zaczynać grę od nowa czy szukam w złym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi