Square 8 513 Opublikowano 14 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2022 Z tego co wiem jakiś tam błąd był, może nawet związany z tym strojem. Jedyne rozwiązanie to wczytać wcześniejszy sejw, jak nie pomoże to chyba lipa. Ja grę przeszedłem cztery razy i na szczęście nie miałem żadnych błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 14 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2022 46 minut temu, maxoffe napisał: Panowie postanowiłem przejść grę ponownie i zebrać wszystko. Mam jedynie problem z jednym elementem zbroi. Otóż brakuje mi spodni Kapitana Gwiezdnej Tarczy. Powinny one być z tego co ludzie mówią na tej wyspie piratów, na plaży w zakładce czasoprzestrzennej, czy jak tam to się zwie. Niestety już kilka razy przechodziłem tą zakładkę i nic. Czy to jakiś błąd i muszę zaczynać grę od nowa czy szukam w złym miejscu? Próbowałeś korzystać z trofeowych podpowiedzi dla plusowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 14 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2022 1 godzinę temu, Square napisał: Z tego co wiem jakiś tam błąd był, może nawet związany z tym strojem. Jedyne rozwiązanie to wczytać wcześniejszy sejw, jak nie pomoże to chyba lipa. Ja grę przeszedłem cztery razy i na szczęście nie miałem żadnych błędów. No cóż odpocznie od niej kilka dni i zagram najwyżej 3 raz na wyższym poziomie bo gra mi się bardzo podoba... Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Próbowałeś korzystać z trofeowych podpowiedzi dla plusowiczów? Nie, a gdzie tego szukać? Jednak myślę że nic więcej tu nie pomoże bo ta część stroju powinna tu być w tym miejscu, a nie ma. Nie dam uciąć sobie głowy ale wydaje mi się że wcześniej przechodziłem tą zakładkę czasoprzestrzenną tylko nie pamiętam czy dostałem tu ta część stroju, czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 513 Opublikowano 24 marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2022 Teraz widzę, że to do starego wpisu na blogu odnosi, który już chyba był w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 22 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2022 Coś się zmieniło z pucharkiem "Shifty Character"? Jak nie zrobiłem za pierwszym razem to w post-game juz nie wskoczy? Tak przynajmniej w necie znalazłem, a wyżej @Square pisze, że sie da Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 513 Opublikowano 22 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2022 Można to zrobić po przejściu planety/gry, bo w grze jest o jeden kryształ więcej niż wymagane do trofika (a tylko jeden można pominąć bezpowrotnie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 23 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2022 Przegapiłem 2 kryształy w kopalni blizonu. Platynka wpadła Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 598 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2022 Szkoda że w sumie mam 3 letni TV Sony a mogę się cmoknąć w sprawie VRR. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 9 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2022 Ratchet akurat to świetnie trzyma klatkarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 039 Opublikowano 20 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2022 W ramach ogruzowywania się z zaległości do ogrania wleciał Ratchet. Po dwóch godzinach muszę przyznać, że jestem grą zachwycony. Pomijając już niesamowitą oprawę i animację (gram w trybie Performance RT, w trybie 4k/30fps ta gra jest IMO niegrywalna), sam gameplay jest świetny. Strzelanie jest miodne, elementy platformowe fajne, a same miejscówki robią na mnie ogromne wrażenie i wykonaniem i designem. Super giereczka, polecam bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 21 września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 września 2022 Można ukończyć grę na 100% za pierwszym podejściem, czy potrzebne jest NG+? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 513 Opublikowano 21 września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 września 2022 Można zrobić wszystko od razu, potem tylko odpalasz Challenge Mode aby kupić nowe bronie w pierwszym sklepie do trofika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 21 września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 września 2022 Dopiero trzy planety zwiedzonę, stary dobry Ratchet, z dużą dawką grywalności. Ilość broni, jak i oryginalność jak zawsze dużym plusem gry, zbieranie śrubek wciąga, dobrze że nie znikają po czasie jak obolit w Returnal Gram z polskim dubbingiem, który jak to bywa w bajkowych produkcjach, grach lub filmach, sprawdza się bardzo fajnie. Technicznie, ależ to wygląda, Aloyka może pozazdrościć. Gdy wchodzimy do klubu na trzeciej planecie, to można przecierać oczy ze zdumienia, niemal jak Pixar. Ciekawe co im się uda wycisnąć z konsoli przy nowym Pająku. Graficznie gra gniecie jajka, odpalam photo mode i bawię się tylko ustawieniem kamery (czasami zmieniam ostrość, źródło światła), bo przy tak wyglądającej grze, więcej nie trzeba aby wyszedł fajny screen. Photo mode będzie męczony częściej niż w Horizon. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 1 października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 października 2022 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 1 października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 października 2022 Te screeny są beznadziejne, yeti. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 1 października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 października 2022 Wyglądają jak screeny z god of war 3 w zapowiedzi psx extreme gdy drukarnia coś zjebała i wyszły gówna rozmazane Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 1 października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 października 2022 Robią w jotpegu w 1080p to po wrzuceniu tutaj kompresja pierdoli cały efekt. Już kiedyś wspominałem Wrednemu żeby sobie ustawił żeby png robiło to napisał że na tel dobrze wygląda XD Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 1 października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 października 2022 Zmieniałem na png, sprawdzę z ciekawości czy samo się przestawiło na jpg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 513 Opublikowano 1 października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 października 2022 Jak się wysyła do apki to wtedy zapisuje .jpeg ale plik ma dalej te 10MB. Nie wiem jak to wpływa na jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 12 października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 października 2022 Rozmowa z Quantumem w barze i wybranie opcji tak, ostatecznie przekreśla powrót na inne planety i zebranie brakujących rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 513 Opublikowano 12 października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 października 2022 Tak, ale dopóki nie skończysz gry. Potem będziesz miał znowu wybór czy zacząć Challenge Mode. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 12 października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 października 2022 A są jakieś śrubki, szpiegoboty, które można zdobyć tylko challenge mode? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 513 Opublikowano 12 października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 października 2022 Nie, wszystko masz od razu dostepne. w Challenge Mode musisz jedynie kupić broń(ie) jeżeli chcesz platynę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 14 października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 października 2022 Pucharek ze zabieraniem miśków jest zbugowany? Brakuje mi jednego, odwiedzam wszystkie miejscowki i nic. Edit Ok, wpadło, zapomniałem że przy pierwszym uruchomieniu gry na pierwszej planecie misiek wpadł. Później postanowiłem grać od poczatku (news game), bo miałem dłuższą przerwę i byłem pewien, że już ten misiek wpadł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi