Skocz do zawartości

Ratchet and Clank Rift Apart

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdyby nie te dyski to producenci musieli by pakować do konsol minimum po 4GB RAMu więcej żeby nie było przycinek i w portach na PC najczęściej tak to jest rozwiązane, nie musisz mieć szybkiego dysku ale 16 GB RAMu + 8GB VRAMu jest wymagane.

• Plusik 1
Opublikowano
2 minuty temu, łom napisał:

Gdyby nie te dyski to producenci musieli by pakować do konsol minimum po 4GB RAMu więcej żeby nie było przycinek i w portach na PC najczęściej tak to jest rozwiązane, nie musisz mieć szybkiego dysku ale 16 GB RAMu + 8GB VRAMu jest wymagane.

To strasznie jak mało osób ma pojęcie o tym, że dodatkowy ram może trzymać w pamięci to co dysk ssd szybko wczytuje. Zobaczymy wymagania bo obstawiam, że ssd będzie tam zawarte.

Opublikowano
3 minuty temu, Schranz1985 napisał:

Trochę beka jarać się lekko podbitą 2 letnią gierka.
Każdy kto chciał to już dawno przeszedł tą grę.

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka

To nie jest gra warta kupienia specjalnie konsoli za 3500 zł, a po tyle chodziły konsole przez długi czas w Polsce.

Zresztą sam kupiłem 2 tyg. po premierze i po połowie odpadłem.

Świetny wybór gry, tym bardziej że będzie chodziło podobnie jak spidermany pewnie jak złoto i DF będzie zachwycone porównaniami.

Opublikowano
15 minut temu, Homelander napisał:

To znaczy jaka ściema? Przecież jest błyskawiczny i wszystko ładuje się szybko. To IMO największa pozytywna zmiana tej generacji

Było mówione że ratchet może istnieć tylko na ps5 dzięki super dupe hiper dyskowi ssd 

Opublikowano
11 minutes ago, Pupcio said:

Było mówione że ratchet może istnieć tylko na ps5 dzięki super dupe hiper dyskowi ssd 

Serio? No to faktycznie bullshit.

Może i dla Ratcheta nie warto kupić konsoli, ale mieć i nie kupić Ratcheta jest błędem

Opublikowano

Szkoda że nie dali info o premierze na pc na konfie kilka dni temu. 

Teraz, Homelander napisał:

Serio? No to faktycznie bullshit.

Może i dla Ratcheta nie warto kupić konsoli, ale mieć i nie kupić Ratcheta jest błędem

Pierwsze pokazy gier na PS5 to były teksty, że Ratchet jest możliwy tylko na PS5 dzięki super dyskowi, a gow2 i horizon2 są pisane pod PS5. Parę lat później obie lądują day one na PS4 i nie mają się czego wstydzić, a Ratchet ląduje na platformie i nagle okaże się że działa bez turbo dysku

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

No cóż typowa korpo gadanina, chyba mało kto się nabrał na takie bajdurzenia po tylu latach siedzenia w tym kurwidołku

To straszne jak wieku januszy łapie się na te bajeczki marketingowcow. :( Niektorzy 31 w dowodzie, a naiwność 13-latka.

• Haha 1
Opublikowano
3 minutes ago, Paolo de Vesir said:

To straszne jak wieku januszy łapie się na te bajeczki marketingowcow. :( Niektorzy 31 w dowodzie, a naiwność 13-latka.

Przecież tutaj co generację ludzie wierza, że 60 klatek to już teraz na pewno będzie standard.

• Lubię! 1
Opublikowano

Dla mnie bardzo spoko wiadomość, był to dla mnie w sumie jedyny powód do rozważenia kupna PS5, a teraz będę mógł zagrać w Ratcheta w 120 fpsach 

• Haha 1
Opublikowano

Ja bym jeszcze poprosił ghost of tsushima na pc bo wychodziło kiedy już nie miałem PS4

Ratchet...tu mam problem z tą serią, niby skończyłem każda część prócz Rifta i tej co grało się w co-opie i o ile Tools of Destruction i Crack in Time uwielbiam to innym częścią zawsze czegoś brakowało w moim odczuciu i niby się spoko grało ale w głowie zawsze były inne tytuły 

Opublikowano
2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał:

Widzę już ból dupy o pececiarzy, chociaż żaden się do teraz nie odezwał. Nic nowego. Już żałuję, że skończyłem na ps5 w tych marnych 30fps jak zwykły kundel... 

Mogłeś sobie ustawic 60 lub 120fps.

Opublikowano
3 godziny temu, ASX napisał:

Dla mnie bardzo spoko wiadomość, był to dla mnie w sumie jedyny powód do rozważenia kupna PS5, a teraz będę mógł zagrać w Ratcheta w 120 fpsach 

Kapitanie jak w 120 odpalisz, to w sumie jak byś od razu Rifta zaliczył i jego sequel :obama:

4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

ciekawe jak będzie tjeremu działać

Po jednej nutce. Będzie chodzić dobrze. 

Opublikowano
4 godziny temu, Donatello1991 napisał:

A tak już poważnie. Platynowalem z 2 miesiące temu i dalej efekt wow.

Na pc zgniecie jaja.

Banalna, ale mega przyjemna platynka, ogólnie to szkoda, ze nie zrobili z tego bundle na PC z Ratchetem 2018, bo imo są mocno powiązane.