Opublikowano 30 maja 20231 r Gdyby nie te dyski to producenci musieli by pakować do konsol minimum po 4GB RAMu więcej żeby nie było przycinek i w portach na PC najczęściej tak to jest rozwiązane, nie musisz mieć szybkiego dysku ale 16 GB RAMu + 8GB VRAMu jest wymagane.
Opublikowano 30 maja 20231 r Trochę beka jarać się lekko podbitą 2 letnią gierka.Każdy kto chciał to już dawno przeszedł tą grę.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 30 maja 20231 r 2 minuty temu, łom napisał: Gdyby nie te dyski to producenci musieli by pakować do konsol minimum po 4GB RAMu więcej żeby nie było przycinek i w portach na PC najczęściej tak to jest rozwiązane, nie musisz mieć szybkiego dysku ale 16 GB RAMu + 8GB VRAMu jest wymagane. To strasznie jak mało osób ma pojęcie o tym, że dodatkowy ram może trzymać w pamięci to co dysk ssd szybko wczytuje. Zobaczymy wymagania bo obstawiam, że ssd będzie tam zawarte.
Opublikowano 30 maja 20231 r 3 minuty temu, Schranz1985 napisał: Trochę beka jarać się lekko podbitą 2 letnią gierka. Każdy kto chciał to już dawno przeszedł tą grę. Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka To nie jest gra warta kupienia specjalnie konsoli za 3500 zł, a po tyle chodziły konsole przez długi czas w Polsce. Zresztą sam kupiłem 2 tyg. po premierze i po połowie odpadłem. Świetny wybór gry, tym bardziej że będzie chodziło podobnie jak spidermany pewnie jak złoto i DF będzie zachwycone porównaniami.
Opublikowano 30 maja 20231 r 15 minut temu, Homelander napisał: To znaczy jaka ściema? Przecież jest błyskawiczny i wszystko ładuje się szybko. To IMO największa pozytywna zmiana tej generacji Było mówione że ratchet może istnieć tylko na ps5 dzięki super dupe hiper dyskowi ssd
Opublikowano 30 maja 20231 r Widzę już ból dupy o pececiarzy, chociaż żaden się do teraz nie odezwał. Nic nowego. Już żałuję, że skończyłem na ps5 w tych marnych 30fps jak zwykły kundel...
Opublikowano 30 maja 20231 r 11 minutes ago, Pupcio said: Było mówione że ratchet może istnieć tylko na ps5 dzięki super dupe hiper dyskowi ssd Serio? No to faktycznie bullshit. Może i dla Ratcheta nie warto kupić konsoli, ale mieć i nie kupić Ratcheta jest błędem
Opublikowano 30 maja 20231 r Szkoda że nie dali info o premierze na pc na konfie kilka dni temu. Teraz, Homelander napisał: Serio? No to faktycznie bullshit. Może i dla Ratcheta nie warto kupić konsoli, ale mieć i nie kupić Ratcheta jest błędem Pierwsze pokazy gier na PS5 to były teksty, że Ratchet jest możliwy tylko na PS5 dzięki super dyskowi, a gow2 i horizon2 są pisane pod PS5. Parę lat później obie lądują day one na PS4 i nie mają się czego wstydzić, a Ratchet ląduje na platformie i nagle okaże się że działa bez turbo dysku
Opublikowano 30 maja 20231 r No cóż typowa korpo gadanina, chyba mało kto się nabrał na takie bajdurzenia po tylu latach siedzenia w tym kurwidołku
Opublikowano 30 maja 20231 r Jeszcze nie wiemy jak pcty przyjmą grę w kwestiach technicznych. Wróżę bubel niestety. SSD w PS5 to żywa legenda.
Opublikowano 30 maja 20231 r 4 minuty temu, Pupcio napisał: No cóż typowa korpo gadanina, chyba mało kto się nabrał na takie bajdurzenia po tylu latach siedzenia w tym kurwidołku To straszne jak wieku januszy łapie się na te bajeczki marketingowcow. Niektorzy 31 w dowodzie, a naiwność 13-latka.
Opublikowano 30 maja 20231 r A tak już poważnie. Platynowalem z 2 miesiące temu i dalej efekt wow. Na pc zgniecie jaja.
Opublikowano 30 maja 20231 r 3 minutes ago, Paolo de Vesir said: To straszne jak wieku januszy łapie się na te bajeczki marketingowcow. Niektorzy 31 w dowodzie, a naiwność 13-latka. Przecież tutaj co generację ludzie wierza, że 60 klatek to już teraz na pewno będzie standard.
Opublikowano 30 maja 20231 r Dla mnie bardzo spoko wiadomość, był to dla mnie w sumie jedyny powód do rozważenia kupna PS5, a teraz będę mógł zagrać w Ratcheta w 120 fpsach
Opublikowano 30 maja 20231 r Ja bym jeszcze poprosił ghost of tsushima na pc bo wychodziło kiedy już nie miałem PS4 Ratchet...tu mam problem z tą serią, niby skończyłem każda część prócz Rifta i tej co grało się w co-opie i o ile Tools of Destruction i Crack in Time uwielbiam to innym częścią zawsze czegoś brakowało w moim odczuciu i niby się spoko grało ale w głowie zawsze były inne tytuły
Opublikowano 30 maja 20231 r 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał: Widzę już ból dupy o pececiarzy, chociaż żaden się do teraz nie odezwał. Nic nowego. Już żałuję, że skończyłem na ps5 w tych marnych 30fps jak zwykły kundel... Mogłeś sobie ustawic 60 lub 120fps.
Opublikowano 30 maja 20231 r 3 godziny temu, ASX napisał: Dla mnie bardzo spoko wiadomość, był to dla mnie w sumie jedyny powód do rozważenia kupna PS5, a teraz będę mógł zagrać w Ratcheta w 120 fpsach Kapitanie jak w 120 odpalisz, to w sumie jak byś od razu Rifta zaliczył i jego sequel 4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: ciekawe jak będzie tjeremu działać Po jednej nutce. Będzie chodzić dobrze.
Opublikowano 30 maja 20231 r 1 godzinę temu, YETI napisał: Mogłeś sobie ustawic 60 lub 120fps. Tryb 120Hz pozwala po prostu na grę w 40 klatkach, ale performance jest w 60.
Opublikowano 30 maja 20231 r masz też tryb z odblokowanym frameratem, myk polega na tym że musisz mieć TV z VRR
Opublikowano 30 maja 20231 r 4 godziny temu, Daffy napisał: Będzie więcej niż 2fps na decku? Xd Pewnie tak, jednak gierka będzie nie grywalna. CO innego porty z PS4 a co innego gierki pisane pod 8 rdzeniowy proc.
Opublikowano 30 maja 20231 r 4 godziny temu, Donatello1991 napisał: A tak już poważnie. Platynowalem z 2 miesiące temu i dalej efekt wow. Na pc zgniecie jaja. Banalna, ale mega przyjemna platynka, ogólnie to szkoda, ze nie zrobili z tego bundle na PC z Ratchetem 2018, bo imo są mocno powiązane.