MBeniek 3 260 Opublikowano 30 kwietnia 2021 Opublikowano 30 kwietnia 2021 Nie wiem skąd te obawy o długość jak na początku pokazu mówią wprost, że to będzie full-length Ratchet, czyli minimum te 12h i to pewnie tylko wtedy jak się leci do przodu, tak jak na omawianym gameplayu. A było widać, że poziomy są znacznie większe, plus na końcu wspominają nawet o otwartych obszarach (pewnie coś w stylu ostatnich uncharted), więc jak ktoś lubi zwiedzać i 'lizać ściany' () to będzie miał przynajmniej raz tyle godzin. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 (edytowane) W dniu 26.04.2021 o 15:44, ASX napisał: Wygląda bardzo fajnie, jak dla mnie pierwsza prawdziwie nextgenowa produkcja Returnal to zdecydowanie pierwsze porządne nextgenowe doświadczenie. Edytowane 1 maja 2021 przez giger_andrus 1 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 W dniu 29.04.2021 o 23:29, Paolo de Vesir napisał: Mocny mam vibe Sunset Overdrive. to bieganie po ścianach i wybicia w górę jakby po skoku na trampolinie może narzucić takie skojarzenia, więc nie do końca rozumiem reakcje na tego posta Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 Jeśli kogoś to interesuje to kanał More Cherno na YT ma reakcje z opisem Ratcheta. Koleś jest devem i najczęściej krytycznie ocenia oprawę (dostało się nawet Last of Us 2 ). W skrócie trailer Ratcheta spowodował że zamówił PS5 : ) Ciekawe czy będą jakieś sekcje ze statkiem kosmicznym a jeśli tak to w jakim stylu. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 Oglądałem reakcje na trailer i był pod mega wrażeniem, tego z gameplayu jeszcze nie widziałem, ale sam tytuł sugeruje w jakim tonie będzie filmik. 5 minut temu, łom napisał: Ciekawe czy będą jakieś sekcje ze statkiem kosmicznym a jeśli tak to w jakim stylu. Skończyłem wczoraj ponownie Crack in Time i chciałbym coś podobnego w Rift Apart. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 Ja najmilej wspominam z R&C2 gdzie dali normalną strzelaninę kosmiczną która generację wcześniej mogła być sprzedawana jako oddzielna gra. Odnośnie Crack in Time, mam nadzieję że sekcje Clanka będą miały zagadki na poziomie z tej części a te 'pocket dimensions' będą substytutem mini planet. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 Crack in Time to najlepszy Ratchet ever. Inspoirowano się dużo Super Mario Galaxy w zakresie zwiedzania mniejszych planet i wyszło pierwszoligowo. 1 Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 5 maja 2021 Opublikowano 5 maja 2021 Idą w ślady ND, pytanie tylko po co, skoro może 5% graczy to dostrzeże w photo mode. Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 6 maja 2021 Opublikowano 6 maja 2021 Myślę, że: a) nawet takie pozornie niewidoczne efekty dają całościowo piękny wizualnie obraz, nasze oczy/mózg czasem dostrzegają więcej, niż nam się "świadomie" wydaje b) w świat idzie info o takich właśnie ciekawostkach, DF w swoim materiale też nie omieszka o nich wspomnieć, więc koniec końców dowie się o tym sporo graczy i wystąpi tu też efekt marketingowy. 1 Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 7 maja 2021 Opublikowano 7 maja 2021 W dniu 6.05.2021 o 18:19, kotlet_schabowy napisał: Myślę, że: a) nawet takie pozornie niewidoczne efekty dają całościowo piękny wizualnie obraz, nasze oczy/mózg czasem dostrzegają więcej, niż nam się "świadomie" wydaje b) w świat idzie info o takich właśnie ciekawostkach, DF w swoim materiale też nie omieszka o nich wspomnieć, więc koniec końców dowie się o tym sporo graczy i wystąpi tu też efekt marketingowy. Żyjemy w czasach digital rak foundry co zastopuje klatkę i zrobi zoom na oko i będzie hejtowac jak się nie zmarnuje zasobów na takie pierdololo Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 10 maja 2021 Opublikowano 10 maja 2021 Przestraszylem się lekko, warto było otworzyc na YT full tytuł. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 10 maja 2021 Opublikowano 10 maja 2021 Sorry, mogłem napisać, że to z Dreams. Pojutrze niby schodzi embargo na wersje preview, więc może wpadnie nowe info. Gameplayowo to na bank będzie najlepszy Ratchet. 1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 10 maja 2021 Opublikowano 10 maja 2021 Walka urozmaicona jak w Sunsecie, jest na co czekać Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 12 maja 2021 Opublikowano 12 maja 2021 Sliczne to jest, nie potrzeba mi juz zadnych materialow, i tak wjezdza day one. Mam wrazenie ze i tak juz za duzo pokazali. Insomniac w 6 miesiecy: remaster SM, Morales w dwoch wersjach + patch 60fps/RT i teraz Ratchet. Oni sie na dwie ekipy podzielili czy jak? Bo tempo zabojcze i gdyby to byl ktos inny to mialbym obawy o jakosc tego Ratcheta. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 12 maja 2021 Opublikowano 12 maja 2021 Pierwsze wrażenia tych co grali to Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 12 maja 2021 Opublikowano 12 maja 2021 Łoooo Panie - jak w tym demku Unreala. Zaraz wchodzę na Perfect Blue i wciskam preorder. 3 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 maja 2021 Opublikowano 12 maja 2021 32 minuty temu, schabek napisał: Sliczne to jest, nie potrzeba mi juz zadnych materialow, i tak wjezdza day one. Mam wrazenie ze i tak juz za duzo pokazali. Insomniac w 6 miesiecy: remaster SM, Morales w dwoch wersjach + patch 60fps/RT i teraz Ratchet. Oni sie na dwie ekipy podzielili czy jak? Bo tempo zabojcze i gdyby to byl ktos inny to mialbym obawy o jakosc tego Ratcheta. Na pewno. Tam teraz pracuje ok 300 osób więc podejrzewam, że 2 teamy to minimum. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 12 maja 2021 Opublikowano 12 maja 2021 https://www.theverge.com/22431256/ratchet-and-clank-rift-apart-ps5-interiew-tech-ray-tracing-ssd Jeśli kogoś interesują kwestie tworzenia gier pod nową generację to wklejam bardzo interesujący tekst 2 Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 12 maja 2021 Opublikowano 12 maja 2021 34 minuty temu, schabek napisał: Insomniac w 6 miesiecy: remaster SM, Morales w dwoch wersjach + patch 60fps/RT i teraz Ratchet. Oni sie na dwie ekipy podzielili czy jak? Bo tempo zabojcze i gdyby to byl ktos inny to mialbym obawy o jakosc tego Ratcheta. Polyphone Digital, jedna gra na generację Racja, Insomniac to jakieś pieprzone świry jeżeli chodzi o jakosc i szybkość wypuszczania kolejnych gier. Pomyśleć że Sony kupiło ich za śmieszne pieniądze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi