Hendrix 2 731 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 Insomniac to jeden team, dwie lokacje: California i North Carolina. Widzę, że ASX mnie uprzedził z artykułem z The Verge, też polecam - Insomniac w pierwszym roku daje popalić, a to dopiero początek. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 966 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 Na ten moment to jest chyba najlepiej prezentująca się gra której gameplay był pokazany. Cieszy powrót piratów i zastanawia ile będzie zajmować miejsca na dysku bo w artykule wspominają że nie muszą być tak ostrożni z pakowaniem danych (może wyeliminowali potrzebę powielania plików?). Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 Preorder złożony. Tym razem nie chcę odbić się od braków i wykupionych egzemplarzy ze sklepu. Dopóki będą wychodzić takie gierki, to będę GRACZEM Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 972 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 To co się dzieje w tym video z Game Informera jest niemożliwe. Nie pamiętam kiedy gracze mieli tak dobrze jak w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 972 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 IGN Given the recent State of Play and the gameplay you can see right now, I’ve no doubt Ratchet and Clank has the capability to look as good, if not better, than the Pixar movies it’s always compared to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 Dobra, ale o tym że gra wygląda jak film Pixara pisano niemal w każdej generacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 (edytowane) To fakt, ale z generacji na generację faktycznie sie do tego zbliżamy. Wiadomo, że teraz jestesmy najbliżej takich momentów ever. Film Gra Edytowane 12 maja 2021 przez Jakim 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 972 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 A ja początkowo chciałem kupić Series X Kolejna generacja cudownych gier, aż się niedługo backlog zrobi XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 601 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 Jak ktoś nie grał w FFVII remake to w czerwcu będzie miał duży "problem" z czasem na Ratcheta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hal Emmerich 255 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 Gry prawdopodobnie nigdy nie zaoferują lepszej grafiki niż filmy animowane pochodzące z tego samego okresu, ponieważ grafika renderowana w czasie nierzeczywistym zawsze będzie kilka kroków dalej przed tą renderowaną w czasie rzeczywistym. Nie zmienia to jednak tego, że gra wygląda fantastycznie i takie animacje filmowe sprzed kilkunastu lat zostawi pewnie w tyle. Jeszcze tylko dodam łyżkę dziegciu do tej beczki miodu. Po raz kolejny nie widzieliśmy oficjalnej rozgrywki w 60 klatkach na sekundę. Chcę zobaczyć jak wtedy tytuł się będzie prezentował i jak wiele kompromisów zostanie wprowadzonych, by zapewnić taką płynność animacji. Mam nadzieję, że w trybie performance poprzestaną na wyłączeniu ray tracingu oraz nieznacznym obniżeniu rozdzielczości, bez dużej ingerencji w oszałamiającą złożoność geometryczną czy efekty cząsteczkowe, jakie nowy Ratchet oferuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 252 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 (edytowane) Na pewno będzie tryb RT 1440p skalowane do 4k jak w Milesie, tam było stabilne 60 fps i wyglądało to genialnie. Tryb dodali kilka tygodni po premierze i zdaniem wielu, był to najlepszy tryb. Calkiem niedawno robilem troche pobocznego contentu w Milesie i działało to doskonałe. Tutaj liczę na taki na premierę. Edytowane 12 maja 2021 przez KrYcHu_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 27 minut temu, Rtooj napisał: Jak ktoś nie grał w FFVII remake to w czerwcu będzie miał duży "problem" z czasem na Ratcheta. Ja nie grałem i nawet nie będę miał cienia wątpliwości wkładając w pierwszej kolejności Ryśka do czytnika. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 252 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 (edytowane) Jak sequel HZD nie wyjdzie w tym roku, to zapewne GOTY dla Ratcheta, tak mówimi moja szklana kula, po tym co widać w preview, gra nie tylko doskonale wyglada i doskonale się w nią gra, ale też jest pozbawiona błędów. Insomniac to jednak top topów już od czasów Spidermana. Edytowane 12 maja 2021 przez KrYcHu_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 966 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 Większe tytuły od Insomniaców praktycznie zawsze dostawały oceny w okolicach 9/10 (zaczynając od Spyro). Ta część faktycznie może powalczyć o GOTY chociażby z tego powodu że ostatni duży Ratchet został wydany 12 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 29 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Insomniac to jednak top topów już od czasów Spyro. Fix Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 746 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 Ratchet & Clank: Rift Apart: Checking Out The Opening With Insomniac Games (4K) - Game Informer wiedziałem po Spideyach że Insomniac umie w spektakularne sekwencje ale tutaj wchodzą na wyższy poziom, zero crossgenowych hamulców i prawdziwy pokaz mocy kolejny klejnot na day 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 535 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 2 godziny temu, Hal Emmerich napisał: Po raz kolejny nie widzieliśmy oficjalnej rozgrywki w 60 klatkach na sekundę. Przecież już dawno był pokazany gameplay w 60 klatkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
addhoc 62 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 (edytowane) Szczegółowość scen to nowa jakość. Pięknie to wygląda. Stawiam, że nawet niechętni platformówkom kupią by sobie nacieszyć oczy. Edytowane 12 maja 2021 przez addhoc Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 54 minuty temu, Square napisał: Przecież już dawno był pokazany gameplay w 60 klatkach. Nie było, do czasu premiery raczej też nie zobaczymy. Rift Apart będzie miał dodany Performance Mode w day-1 patchu (i pewnie będzie szlifowany do samiutkiego końca developingu). Cytuj Odnośnik do komentarza
Hal Emmerich 255 Opublikowano 12 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2021 58 minut temu, Square napisał: Przecież już dawno był pokazany gameplay w 60 klatkach. Gdzie to można zobaczyć? Widziałem tylko jakieś podbite przez YouTube'erów do wyższego klatkażu wersje starszych zwiastunów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 13 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2021 Gra wygląda oszałamiająco!! Uwielbiam Ratchety i choć mam wrażenie, że od paru części gra trochę zeszła do niszy (choć wszystkie części trzymały poziom), tak tutaj ma szansę z powrotem wrócić do topu i powalczyć o GOTY. Mnie powala to jak wygląda to miasto w nocy, z mnóstwem ruchomych elementów, złożoną architekturą i szczegółowością. Czapki z głów. Cyberpunk dostał tu niezłego plaskacza Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 13 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2021 Co ma wspólnego sandbox rpg z olbrzymim światem, do dość liniowego platformówko szotera? No okey jedno i drugie to gra... Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 058 Opublikowano 13 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2021 No i o Cyberpunku to porozmawiamy po wyjściu wersji natywnej na next-geny, bo afaik CP2077 na PC wygląda oszołamiająco (z graficznego punku widzenia ). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi