Skocz do zawartości

Ratchet and Clank Rift Apart

Sylvan Wielki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie będzie 89 (+-2) tak jak każda główna część (nie licząc Into the Nexus). Na MC Ratchet 3 jest najwyżej oceniany a dla mnie jest za 2, Tools i ACiT. Jeśli długość głównego wątku będzie powyżej 15h to może być te 90+, bo dla mnie to był jedyny (mały) minus A Crack In Time.

Opublikowano

Pierwszy Resistance? Słaba próba powtórzenia Halo(którego też kompletnie nie trawie). Tak naprawdę pierwsza odsłona ma dużo więcej wspólnego z serią amerykanów niż Killzone. Kolejne części już miały trochę inną strukturę(dwójka zapatrzona w CoDa) i były lepsze, ale nie tęsknie w ogóle.

Następny w kolejce pewnie Pająk, w roli głównej Peter i Venom(bo murzyn chyba się nie przyjął tak dobrze, tak samo jak komiksy). Ewentualnie wybadają grunt Sunsetem na PS4, a jak się sprzeda, to pomyślą o dwójce.

Opublikowano
4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Recki jutro po 16.

Będzie 90+ na MC?

Jak będzie te 12-20 głównego wątku + jakieś nie generyczne aktywności poboczne to obstawiam 90+. 

Początek Euro i nowy Ratchet :banderas:, z drugiej strony skąd czas na życie?:notbad: 

Opublikowano

Przecież „kanoniczne” części tej serii przeważnie takie oceny zbierały (ok 90), więc co jest w tym takiego dziwnego, że spodziewamy się podobnych ocen przy prawdopodobnie najbardziej dopieszczone części? Rozumiem, jakby ktoś to pisał o gotg czy 10/10, ale 89-92 realne wg mnie. Jutro po 16 będzie znacznie więcej wiadomo. 

Opublikowano

Nie wiem na ile są to potwierdzone informacje, a na ile "kłamstwo powtórzone po 100-kroć", ale prawa wydawnicze pierwszego Sunseta są u MSu. Pewnie @Hendrix wie o jakich zależnościach jest tu mowa. Osobiście przytuliłbym remaster 4K/60 + potencjalny sequel. SO to dla mnie absolutna czołówka gier Insomniac i tytuł unikatowy na skalę całej generacji.