Skocz do zawartości

Ratchet and Clank Rift Apart

Featured Replies

Opublikowano

Cos czuje ze Ratchet mna mocno potrzasnie - cokolwiek to znaczy. Dawac mnie tu juz piateczek :banana:

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 112,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kotlet_schabowy
    kotlet_schabowy

Nie będę tu się bawił w adwokata gierki, której nawet nie mam, tym bardziej, że sam raczej lubię, kiedy płacąc za coś kasę dostaję uczciwą zawartość i satysfakcjonujący czas zabawy (to akurat mocno wz

• Może otwarty świat z przejmowaniem dzielnic jako powiew świeżości.

• Z photo mode.  

Opublikowano

Na polskim eurogamerze jest już artykuł DF.

Ratchet & Clank: Rift Apart pokazuje, dlaczego potrzebujemy exclusive'ów - analiza Digital Foundry

Potencjał nowej generacji.

https://www.eurogamer.pl/articles/2021-06-08-ratchet-clank-rift-apart-pokazuje-dlaczego-potrzebujemy-exclusiveow-analiza-digital-foundry

Opublikowano

Insomniac to magicy:obama: sraja grami o takiej jakosci:obama: normalnie topka growych studiów naszej drogi mlecznej:xboss:

Opublikowano

Na oledzie to będzie :fsg:

Powiększenie x1000 włosów. To jest jakiś kosmos :obama:

3__1_.png

Opublikowano

x1000 czy x1000%? Tak czy siak poziom szczegółów robi wrażenie w photo mode.

Opublikowano

Jak dobrze pojdzie to jutro juz bedziemy ogrywac panowie @pudelkowcy. U mnie juz wyslane. Mam nadzieje, ze nie przytrzymaja do piatku, tym bardziej ze GameStop lubi rzucic przed premiera. Oby :ohboy:

Opublikowano

Najlepsze jest to że to jest dopiero początek generacji a Insomniac zrobiło piękną grę w 60fps, z RT i rozdzielczością mw 1440p i wykorzystującą SSD. W takim tempie jak oni pracują nie był bym zaskoczony jak by kolejny większy ich tytuł został wydany pod koniec 2022 (może Spider 2).

Opublikowano

Te czasy z poradników to se w dupe można wsadzić, jak grasz po swojemu, do reamstera ME piszą że 20h ale robiąc tylko to co wymagane. Mi platyna i skończenie gry zajęło 40h.

Opublikowano
Godzinę temu, Sylvan Wielki napisał:

Nie inaczej :good2:

https://www.powerpyx.com/ratchet-clank-rift-apart-trophy-guide-roadmap/

Miłośnicy :platinum: nie powinni narzekać. Wzorem znakomitego rimejku z 2016r. jest szybko (około dziesięć godzin), łatwo i przyjemnie (tylko dwa trofea można pominąć). 

Jedno przejscie fabularnie. Drugie pod upgrady broni, glebsza eksploracje i znajdzki. Jak nic ze 30 godzin jazdy bez trzymanki :obama: w sam raz na weeken :lapka:

Opublikowano
  • Autor

Zgadzam się z tym co z Figusiem napisaliście. Nieraz korzystałem z tych poradników i ni jak przedstawiony czas miał się do rzeczywistości. Plus skoro recenzenci wspominają o 14-16 godzinach zabawy, to jak tu machnąć 100% w krótszym czasie. :unknown: Szczególnie, że pismaki często bawią się w izi - > przelecieć jak najszybciej przez grę, bo czas goni. Zresztą mniejsza z tym. To piękna, kapitalna gra, nie widzę sensu by grać na hura. Takie danie należy podziwiać i nieśpiesznie kosztować. :bluber:

Opublikowano

Jest gdzieś obsada polskiej wersji językowej? W sensie czy Ratcheta dalej dubbinguje Sebastian Cybulski?

Opublikowano
6 minut temu, MYSZa7 napisał:

Jest gdzieś obsada polskiej wersji językowej? W sensie czy Ratcheta dalej dubbinguje Sebastian Cybulski?

wydaje mi sie ze to ten sam glos co byl w remejku. Sprawdzane na sluch ;)

Opublikowano

Chcialem przycebulic 20zl u jakiegos janusza na allegro i oczywiscie wysylka po weekendzie :reggie: mam nadzieje ze nie bedzie cyrkow z dostepnoscia jak przy Returnalu i gierka bedzie jutro normalnie na polce w sklepach 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Z photo mode. 3558e5cf10374122e935aa0113d1583e.jpg3b8881e69976e14655de5269716ed35e.jpgaf8d6834ed11d666d176e5a1823bb751.jpg87444d159f84160ac165fe5bbdf3cb26.jpg

Opublikowano

E3ijLKvWUAc05Z7?format=jpg&name=4096x409

Pogralbym dluzej bo swietnie to wyglada i sie rusza, ale musze isc do kina :notsure: sheet :mevek: