Opublikowano 25 sierpnia 20204 l 5 minut temu, Figuś napisał: Jaranko Jeszcze jak. Własnie kończę ogrywać ToD i tylko mi hype rośnie na Rift Apart.
Opublikowano 25 sierpnia 20204 l I teraz mnie zaciekawila to konfa. Jeszcze trzeba zobaczyć kiedy to na więcej jak 5 minut gampleyu się nie nastawiam
Opublikowano 25 sierpnia 20204 l Skoro Ratchet nie wyrobi się na premierę to może chociaż dadzą to demko do ogrania ?
Opublikowano 25 sierpnia 20204 l Czekam niecierpliwie i bardzo kibicuję produkcji. Zastanawiam się w jaki termin celują? Mam nadzieję, że na koniec pokazu pojawi się taka odpowiedź.
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l Ale przynajmniej gość z Insomniac potwierdził, że gierka planowana jest w launch window dla PS5
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l 7 minut temu, Wredny napisał: Praktycznie to samo, co już widzieliśmy - fajne, ale nic nowego Przed pokazem było już info że jest to to samo co pokazali w czerwcu tylko bez cięć
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l 9 minut temu, Cedric napisał: Ale przynajmniej gość z Insomniac potwierdził, że gierka planowana jest w launch window dla PS5 Wspomnieli chyba że fioletowa bedzie grywalna. Ale tego można było się domyśleć. Akurat na Ratchecie stream zaczął klatkowac. Jakoś tak wydaje się to wszystko dużo dynamiczniejsze i płynniejsze niż remake imo
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l Obejrzałem, i jedyne co mogę napisać to "dawać mnie to jak najszybciej".
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l Stary, dobry Ratchet i to jeszcze w okienku startowym A niektórzy tu prorokowali, że w najlepszym wypadku 2022
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l No duża różnica jak to będzie w maju/czerwcu 2021 roku. Chwytliwe hasełko, tak że ludzie pomyślą, że gra wyjdzie tuż po premierze PS5. Co nie zmienia faktu, że wraca stary dobry Ratchet. Edytowane 27 sierpnia 20204 l przez MYSZa7
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l Po raz czternasty to samo 30 sekund nie wytrzymałem z tym gameplayem.
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l Będzie bliżej premiery konsoli niż gdzieś tam w 2022, więc tak, duża różnica.
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l Piraci byli już w trailerze i jak zawsze wyglądają świetnie.. Ja się cieszę z powrotu Nefariusa.
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l To będzie kolejna przyjemna platynka. Uwielbiam ten luźny klimat i tą pixarową oprawę. Zakup day one.
Opublikowano 28 sierpnia 20204 l Natychmiastowa zmiana światów robi spore wrażenie. Fajnie, że gra wyjdzie w pierwszej połowie 2021.