Skocz do zawartości

Ratchet and Clank Rift Apart

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, Figuś napisał:

Jaranko :cool:

Jeszcze jak. Własnie kończę ogrywać ToD i tylko mi hype rośnie na Rift Apart.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 112,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kotlet_schabowy
    kotlet_schabowy

Nie będę tu się bawił w adwokata gierki, której nawet nie mam, tym bardziej, że sam raczej lubię, kiedy płacąc za coś kasę dostaję uczciwą zawartość i satysfakcjonujący czas zabawy (to akurat mocno wz

• Może otwarty świat z przejmowaniem dzielnic jako powiew świeżości.

• Z photo mode.  

Opublikowano

I teraz mnie zaciekawila to konfa. Jeszcze trzeba zobaczyć kiedy to :) na więcej jak 5 minut gampleyu się nie nastawiam 

Opublikowano

Skoro Ratchet nie wyrobi się na premierę to może chociaż dadzą to demko do ogrania ?

Opublikowano

Czekam niecierpliwie i bardzo kibicuję produkcji. Zastanawiam się w jaki termin celują? Mam nadzieję, że na koniec pokazu pojawi się taka odpowiedź.

Opublikowano

Ale przynajmniej gość z Insomniac potwierdził, że gierka planowana jest w launch window dla PS5

Opublikowano
7 minut temu, Wredny napisał:

Praktycznie to samo, co już widzieliśmy - fajne, ale nic nowego :sapek:

Przed pokazem było już info że jest to to samo co pokazali w czerwcu tylko bez cięć :dunno:

Opublikowano
9 minut temu, Cedric napisał:

Ale przynajmniej gość z Insomniac potwierdził, że gierka planowana jest w launch window dla PS5

Wspomnieli chyba że fioletowa bedzie grywalna. Ale tego można było się domyśleć. Akurat na Ratchecie stream zaczął klatkowac. Jakoś tak wydaje się to wszystko dużo dynamiczniejsze i płynniejsze niż remake imo

Opublikowano

Obejrzałem, i jedyne co mogę napisać to "dawać mnie to jak najszybciej".

Opublikowano

Stary, dobry Ratchet i to jeszcze w okienku startowym :fsg: A niektórzy tu prorokowali, że w najlepszym wypadku 2022 :pawel:

Opublikowano

No duża różnica jak to będzie w maju/czerwcu 2021 roku. :reggie: 

Chwytliwe hasełko, tak że ludzie pomyślą, że gra wyjdzie tuż po premierze PS5. Co nie zmienia faktu, że wraca stary dobry Ratchet.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Po raz czternasty to samo :obama: 30 sekund nie wytrzymałem z tym gameplayem.

Opublikowano

Będzie bliżej premiery konsoli niż gdzieś tam w 2022, więc tak, duża różnica. 

Opublikowano

Ale sztos:banderas: i powrót piratów na końcu gameplayu :ohboy:

Opublikowano

Piraci byli już w trailerze i jak zawsze wyglądają świetnie.. Ja się cieszę z powrotu Nefariusa.

Opublikowano

Natychmiastowa zmiana światów robi spore wrażenie. Fajnie, że gra wyjdzie w pierwszej połowie 2021.