Ukukuki 6 899 Opublikowano 11 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 2 godziny temu, balon napisał: Nie wiem, ale nie przeliczam gierek na godziny jednak myślę, że na obecnym etapie życia na loozie mógłbym być statystycznym „człowiekiem z zachodu”, ale nie o to chodzi. U mnie sama ta kwota mówi jakieś wewnętrzne nie. Z NBA to trochę inna sprawa, bo gierka początkowo dość długo trzyma cenę, ponieważ 90% graczy nie kupują jej aby przez weekend puścić dalej. Ponadto miłośnicy kosza (sam nim jestem) z powodu chorych akcji w NBA z powodu Coronki są spragnieni jako takiej normalności i hal z kibicami Jestem ciekaw jak taka Kena albo Ratchet się sprzeda. Jakoś nie wróżę dobrego wyniku. Nawet Spider MM na Ps5 ponoć średnio się sprzedał do ilości konsol które poszły w rynek, mimo że pierwsza część na PS4 od day one schodziła jak świeże bułeczki. W latach 90 płaciłem 200 zł za niektóre gierki, trochę schodziło uzbierać taką kwotę w podstawówce xD Od kiedy pracuję zero bólu przy płaceniu za gierki. No ale ja mało gier kupuję na premierę bo mam wieczne zaległości U Nintendo tylko czasem kupuję na premiere wiedząc ,że nie zagram szybko. Tam gierka nawet po kilku latach kosztuje tyle samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 11 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2021 W latach 90 to problemy rodzice mieli aby czasami do 1 dojechać, więc gry na pierwszy PSX tylko w pakietach 1 za 30 zł, 4 w promo za 100! Przepraszam miałem jeden oryginał, Crasha 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 535 Opublikowano 12 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2021 Będzie możliwość ulepszenia wersji zwykłej do Deluxe po premierze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 232 Opublikowano 12 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2021 https://youtu.be/AWDcgi1QWwE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 535 Opublikowano 12 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2021 Mam nadzieję, że to zwiastuje pełną serię, bo świetnie się ogląda. Tutaj lepszy upload https://www.youtube.com/watch?v=v7HVh5ioGfg E: już usunięte. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 651 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 Ktoś skrobnie co to było ? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 14 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2021 Zakładam, że pierwszy odcinek serialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 876 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 14 godzin temu, cotek napisał: Ktoś skrobnie co to było ? xD Pilotażowy odcinek serialu animowanego Ratchet and Clank Life of Pie, w którym pojawiają się jeszcze Dr Nefarious i Captain Qwark (a jakże!). Po jego obejrzeniu mam wrażenie, że będzie to wstęp do Rift Apart na PS5. Tutaj jeszcze można obejrzeć: Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 (edytowane) Sony wreszcie robi coś więcej ze swoimi ip. Droga nintendo gdzie popularyzują pokemony itd w różnych bajkach/filmach/serialach pomoże tylko spopularyzować te marki. Propsuje Edytowane 15 lutego 2021 przez PanKamil Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 Ja osobiście nie lubię takich dodatków ale wiem ,że są one ważne z marketingowego punktu widzenia i popularyzacji marki. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 Takie rzeczy są ok, dopóki nie są jakoś bardzo powiązane z materiałem źródłowym. Mnie np. wkurwia, że w nowym GoW zamiast pokazać, co się działo z Kratosem pomiędzy 3-4, to w to miejsce zrobią na ten temat komiks, który ma za jakiś czas wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 z komiksami to ****. Czuję, że the last of us z hbo to będzie sztosik. Oni tam jednak mają inny rozmach niż dziadowski budżetowy netflix. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 145 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 21 minut temu, SlimShady napisał: to w to miejsce zrobią na ten temat komiks, który ma za jakiś czas wyjść. To jeszcze go nie zrobili? XD Te komiksy czy książki wbijające się w luki pomiędzy wydarzeniami to rak, Niech będzie to komiks jak ma być taniej ale niech on już będzie na początku w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 W dniu 11.02.2021 o 19:56, balon napisał: Ktoś z Was rozważa brać day one? U mnie day 1 kolego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 Komiks byłby spoko gdyby trzymał poziom a będzie pewnie jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 21 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2021 (edytowane) Martwi mnie jedna rzecz. Na tych wszystkich zaprezentowanych filmikach tylko napieprzamy do przeciwników, ślizgamy się na dupie i przeskakujemy po miedzy wymiarami, a gdzie się podziało skakanie po platformach czy rozwiązywanie drobnych łamigłówek. Oby nie skończyło się tak, że ratchet przekształci/ł się już tylko w strzelane - choć wątpię, że tak będzie. Raczej prezentowanie tylko i wyłączne samego naparzania z giwer do przeciwników może być spowodowane tym aby przyciągnąć swoją efektownością jak najwięcej klientów, którzy nie mają pojęcia czym jest ta seria, a kolorowe napieprzanie do przeciwników zawsze w cenie i sprzeda się na pniu. Jednak jak by na to nie patrzeć po wykastrowanym Rimejku jedynki - który został zrobiony pod typowych casuali i ich rodzinki, są lekkie obawy czy R&C Rift Apart będzie trzymała poziom ps2ych i ps3ych odsłon, ale o tym przekonamy się już w krótce. Edytowane 21 lutego 2021 przez kazuyoshi Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 086 Opublikowano 21 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2021 Fragmenty rozgrywki, na których dużo się dzieje, jest mnóstwo postaci i dynamiki są po prostu lepszą reklamą i przy okazji pokazówką możliwości nowej generacji. Przecież nie zrezygnują z etapów platformowych albo etapów z Clankiem - to część tej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 535 Opublikowano 21 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2021 25 minut temu, kazuyoshi napisał: Na tych wszystkich zaprezentowanych filmikach tylko napieprzamy do przeciwników, ślizgamy się na dupie i przeskakujemy po miedzy wymiarami, a gdzie się podziało skakanie po platformach czy rozwiązywanie drobnych łamigłówek. Te wszystkie filmiki to raptem 10 minut materiału. I bądźmy szczerzy, w przygodach Lombaxa i Robocika skakanie to tylko skromny dodatek do strzelania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 535 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2021 Ale to wygląda 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 965 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2021 Ależ to dobrze wygląda, 37 sekunda i lepsze sekcje platformowe (trochę podobne do tych z DMC od Ninja Theory). Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2021 ja pierdole Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 535 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2021 Jeszcze wpis na blogu https://blog.playstation.com/2021/04/26/meet-rivet-the-mysterious-new-protagonist-in-ratchet--clank-rift-apart/ Może nawet się skuszę na wersje Deluxe. Plus więcej na State of Play. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 056 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2021 Wygląda to lepiej niż życie. Przynajmniej moje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi