RIfuk 71 Opublikowano 7 marca 2022 Opublikowano 7 marca 2022 Włączyłem po GT7 partyjkę w ACC … Przepasc na kierownicy. Chyba jednak GT7 po prostu nie daje rady jeśli chodzi o doznania ma kierownicy. Skupili się na padach olewając FBB . Dziwne i smutne to. Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 7 marca 2022 Opublikowano 7 marca 2022 Tak, wiemy. Napisałeś to 20 razy w ciągu paru dni, nie musisz pisać znowu. No i nie FBB, tylko FFB. Jeśli zaś chodzi o "doznania" na kierownicy i ich wg ciebie niedoróbki, a skupienie się na obsłudze padów, to obstawiam że większość jednak będzie grała właśnie na nich. Zatem chyba logiczne, że to był dla nich priorytetowy kontroler. Bo to, że tu kilku maniaków kupuje kierownicę nawet z DD dla kilku gier wyścigowych, nie oznacza, że każdy "casual" tak zrobi i możesz się kopać z koniem, ale nie będziesz najważniejszym targetem dla PD. 3 1 Cytuj
RIfuk 71 Opublikowano 7 marca 2022 Opublikowano 7 marca 2022 2 godziny temu, Chmielinski napisał: Spróbuj wyścigi z mapy z 4 papryczkami. Na mnie ogromne wrażenie zrobił Clubman Cup Plus na Tsukubie. Nie pytaj czemu tak nie mogą wyglądać wszystkie pozostałe wyścigi, też chciałbym wiedzieć. Jakimś rozwiązaniem są wyścigi niestandardowe. Gdzie można ustawić nawet model zniszczeń ( tak jak w GTSport), szybsze zużycie opon , paliwa itp Niestety za każdym razem musisz ustawiać mnóstwo opcji od nowa. Cytuj
kaktusr 32 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Gram od soboty bo w piątęk nie zdążyłem podjechać do sklepu, gra ma dużo wad ale również dużo "smaczków GT" dzięki temu jak na razie nie mogę się oderwać, dla marudzących że gra się jak w GT sport polecam np. Nissana GTR R32 zdobytego w jednych z zawodów zrobić na 500+HP i włączyć z kokpitu ten drugi tryb o którym tutaj pisano, miód malina. Grałem ogólnie na dość dobrym kinie domowym z dolby atmos ale zdecydowanie lepsze doznania stwierdzam że są na słuchawkach Wreszcie po założeniu układu wydechowego dzięki silnika to jest to i do tego "pops & bangs" i chce się grać. 1 Cytuj
RIfuk 71 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 8 godzin temu, Luqat napisał: Tak, wiemy. Napisałeś to 20 razy w ciągu paru dni, nie musisz pisać znowu. No i nie FBB, tylko FFB. Jeśli zaś chodzi o "doznania" na kierownicy i ich wg ciebie niedoróbki, a skupienie się na obsłudze padów, to obstawiam że większość jednak będzie grała właśnie na nich. Zatem chyba logiczne, że to był dla nich priorytetowy kontroler. Bo to, że tu kilku maniaków kupuje kierownicę nawet z DD dla kilku gier wyścigowych, nie oznacza, że każdy "casual" tak zrobi i możesz się kopać z koniem, ale nie będziesz najważniejszym targetem dla PD. I napisze to kolejne 100 razy ! Bo skoro to REAL DRIVING SIM oraz fakt że będą organizowane na tej grze nawet eventy E-Sportowe i mają tych swoich "Mistrzów" to oni nie grają na padach tylko na kierownicach. I po raz kolejny nie usprawiedliwiajcie programistów za ich lenistwo ! Target to gracz ! A czy on gra w grę WYŚCIGOWĄ na kierownicy, które są nawet dedykowane czy na padzie nie powinno mieć to znaczenia. Produkt powinien być dopracowany i pod jedno i pod drugie. 1 1 Cytuj
Kalten80 16 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Wybaczcie moje głupie pytanie, ale.........gdzie się gra przez internet? Czy ja jestem jakiś ślepy, ale nigdzie tego nie widzę. Czy może to też trzeba odblokować? Cytuj
Chmielinski 212 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 7 minut temu, Kalten80 napisał: Wybaczcie moje głupie pytanie, ale.........gdzie się gra przez internet? Czy ja jestem jakiś ślepy, ale nigdzie tego nie widzę. Czy może to też trzeba odblokować? Trzeba odblokować. Chyba gdzieś w okolicy 10. menu się pojawia. Cytuj
ginn 789 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 W trybie Sport. Żeby go odblokować musisz zakończyć Menu 9 z GT Cafe. Cytuj
Kalten80 16 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Dzięki, czyli nie jest ze mną jeszcze tak źle Cytuj
ginn 789 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 12 godzin temu, Chmielinski napisał: Spróbuj wyścigi z mapy z 4 papryczkami. Na mnie ogromne wrażenie zrobił Clubman Cup Plus na Tsukubie. Nie pytaj czemu tak nie mogą wyglądać wszystkie pozostałe wyścigi, też chciałbym wiedzieć. Próbowałem. AI mówiąc krótko nie peyrdoli się w tańcu Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 1 godzinę temu, RIfuk napisał: I napisze to kolejne 100 razy ! Bo skoro to REAL DRIVING SIM oraz fakt że będą organizowane na tej grze nawet eventy E-Sportowe i mają tych swoich "Mistrzów" to oni nie grają na padach tylko na kierownicach. I po raz kolejny nie usprawiedliwiajcie programistów za ich lenistwo ! Target to gracz ! A czy on gra w grę WYŚCIGOWĄ na kierownicy, które są nawet dedykowane czy na padzie nie powinno mieć to znaczenia. Produkt powinien być dopracowany i pod jedno i pod drugie. To pisz i nie zapomnij dodać jeszcze więcej wykrzykników Tylko, to że będziesz tu truł, nie zmieni nic w obsłudze kierownicy. Lepiej napisz jakąś petycję do PD albo ich męcz na forum czy mailowo, to może będzie jakiś skutek. W Sporcie też były i są e-zawody i jakoś dają radę, więc tu też będzie tak samo. Nikogo nie usprawiedliwiam, ale skoro musisz się tak męczyć graniem w tą grę, to może ja lepiej sprzedaj i graj w inne "prawdziwe simy". Wszystkim wyjdzie na dobre. 6 1 Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 W ogóle teraz zczaiłem, że zmienili czas na złoto na licencji S-10. Jak robiłem przed patchem to było 2:24:500, a teraz podobno jest 2:26:000. 2 dni to męczyłem kurestwo. 1 1 Cytuj
Redmitsu 985 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 A swoją droga zaliczanie złotych czasów na praktyce na torze coś daje? Bo pucharek wbija się w momencie zaliczenia na brąz z tego co rozumiem Cytuj
Kalten80 16 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Jest brązowy pucharek za zaliczenie wszystkich licencji, ale jest też złoty pucharek za zaliczenie wszystkich licencji na złoto Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Plus za złota dostajesz dodatkową furę, przeważnie bardzo fajną i przydatną. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Dobra komedia z tym AI, wychodzi na to, że na tym etapie developingu mają opracowane super AI tylko dla określonego toru/samochodu/klasy, tego jeszcze faktycznie w grach wyścigowych nie było Cytuj
Redmitsu 985 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 @Kalten80 @Patricko a nie mylicie licencji z praktyka na torze? Bo to są dwie różne rzeczy a mowie o tym drugim Cytuj
Kalten80 16 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Aaaa, no tak. Rzeczywiście pomyliłem Jeszcze tej praktyki nie ogrywałem więc nie wiem czy coś szczególnego daje robienie jej na złoto. Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Circuit Experience? To masz tylko trofeum za zrobienie 15 torów. Cytuj
Redmitsu 985 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Tak, robienie złotych czasów na praktyce na torze nie daje żadnej furki Cytuj
ginn 789 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Za wykręcanie złota w praktyce toru powinien być samochód. Inaczej wystarczy tylko zaliczyć te 15 dla trofeum i podziękować za pozostałe. No chyba, że są to tacy co powalczą o 100%? Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 (edytowane) W Sport były za to spore nagrody pieniężne, ale aut chyba też nie dawali, o ile dobrze pamiętam. A może jednak? Dawno nie grałem, więc mogę się mylić E: jednak było losowane auto za złoto. Czyli tu też mogliby to dać Edytowane 8 marca 2022 przez Luqat Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 W Sport oprócz kasy dawali też losowy samochód (tak jak za daily workout) za zaliczenie na złoto wszystkiego na danej trasie, dobrze pamiętam bo za zrobienie ostatniej czasówki na złoto w Nurburgring wylosował mi się Daihatsu Copen... 3 Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Ogólnie te losowania w GT7 to ani razu jeszcze nie dostałem nic poza najgorsza nagrodą + 2 wydechy do jakiegoś gruza... Ktoś wygrał furę? 1 Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Też nie, ale mi to nie przeszkadza w ogóle, szczególnie po FH5, gdzie ze 170 aut do tej pory, kupiłem może 20-30. Co sekundę jakieś wpadało za beleco. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi