Chmielinski 212 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 (edytowane) 16 minut temu, Patricko napisał: Ogólnie te losowania w GT7 to ani razu jeszcze nie dostałem nic poza najgorsza nagrodą + 2 wydechy do jakiegoś gruza... Ktoś wygrał furę? Ja wygrałem 3, nawet 2 z rzędu mi się trafiły Edytowane 8 marca 2022 przez Chmielinski Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Teraz, Chmielinski napisał: Ja wygrałem 3, nawet 2 z rzędu mi się trafiły Głupi to ma zawsze szczęście Cytuj
Chmielinski 212 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Ale nie ma tak dobrze, bo z dwóch różnych biletów wyleciało mi identyczne auto 2 Cytuj
Redmitsu 985 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Mi dzisiaj za codzienny trening wylosowano 500k kredytów, jestem zamożny 1 Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Ja sobie wczoraj pograłem na jutubie w 4k i z HDR'em i powiem Wam, że momentami oprawa rozwala system. Oczywiście jest też sporo kontrastu w postaci słabiej wykonanego otoczenia czy wręcz paskudnych chmur, ale ogólnie to najlepiej wyglądające wyścigi torowe na konsolach. Modele samochodów to mistrzostwo i w tym aspekcie chyba nikt im nie podskoczy wyżej dydka 1 Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Najgorzej, że nie można zdublowanych aut sprzedać ani dać w prezencie, chyba że o czymś nie wiem. Wczoraj kupiłem Integrę, a za chwilę wygrałem drugą za licencję i stoi dubel Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Do 35 lvl cafe wylosowałem 1 furę a tak to 80 % losowań to najmniejszą ilość kasy losowało, to nie może być przypadek :). Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać aż pieprznie im serwer i w ogóle nie będzie się dało włączyć gry (awlays online) wtedy rekompensata i kredyty i przepraszamy... Jak w forzie 1 Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 30 minutes ago, GoltaR said: Do 35 lvl cafe wylosowałem 1 furę a tak to 80 % losowań to najmniejszą ilość kasy losowało, to nie może być przypadek :). W sumie zupełne przeciwieństwo Forzy, gdzie jest absolutny przesyt trafianych w losowanych Porsche, Lambo czy Ferrari. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 I jak gra ma wyglądać dobrze skoro w rzeczywistości tor wygląda chujowo? 1 1 4 Cytuj
RIfuk 71 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 33 minuty temu, Square napisał: I jak gra ma wyglądać dobrze skoro w rzeczywistości tor wygląda chujowo? Dobre Hahaha Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Ja jeszcze nie wyściubiłem nosa poza licencje, wczoraj próbowałem przejechać przed ostatnią Nissanem GTR-R500 Deep Forest Raceway, i w ciągu godziny nie dałem rady. Poziom trudności tych wyzwań widać rośnie im bardziej zbliżamy się do SPA w Porsche. Wydawało mi się że pójdzie tak samo gładko jak z poprzednimi a tutaj. Spoiler Ale hoy z tym. nie poddaje się. 1 Cytuj
RIfuk 71 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Mam Porsche 911 , kazde mocniejsze dodanie gazu to bączek bez TCS. Ktos ma jakieś doświadczenie z takim autem ? Tak się ono zachowuje ? Cytuj
SebaSan1981 3 600 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Tak. W realu Zaporożec ojca zachowywał się tak samo. 3 Cytuj
Chmielinski 212 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 (edytowane) Wylosowałem czwarty samochód z ruletki Spoiler Toyotę Tacomę, którą już mam Edytowane 8 marca 2022 przez Chmielinski Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 GT7 w topce sprzedaży w UK, wyprzedza Eldena nawet.https://www.gamesindustry.biz/articles/2022-03-07-gran-turismo-7-overtakes-elden-ring-to-take-pole-position-uk-boxed-charts Cytuj
pawman 9 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 Witam wszystkich. Zakupiłem Gt7 w wersji cyfrowej na ps4.( dodawanej do limitowanej serii na PS5). Jako dodatki miały byc: Toyota Yaris - sportowa wersja w barwach narodowych, ścieżka dźwiękowa, milion kredytów i 30 avatarow. 2 pierwsze otrzymałem. Niestety kredytów i avatarow nigdzie nie widzę, miał ktos taki problem. Grę mam już 4 dni i nadal nie przetransferowało mi niczego z GT SPORT. Jak wyglada to u was? I ostatnie pytanie: Na jakiej kamerze jeździcie na padzie? Mi najbardziej podoba się z kabiny ale najlepiej mi idzie że zderzaka. Z góry dziękuję za wszystkie sugestie. Pozdrawiam Cytuj
vip77 237 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 Media Expert rozsyła kody za preorder, także sprawdzać skrzynki. Cytuj
RIfuk 71 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 2 godziny temu, pawman napisał: Witam wszystkich. Zakupiłem Gt7 w wersji cyfrowej na ps4.( dodawanej do limitowanej serii na PS5). Jako dodatki miały byc: Toyota Yaris - sportowa wersja w barwach narodowych, ścieżka dźwiękowa, milion kredytów i 30 avatarow. 2 pierwsze otrzymałem. Niestety kredytów i avatarow nigdzie nie widzę, miał ktos taki problem. Grę mam już 4 dni i nadal nie przetransferowało mi niczego z GT SPORT. Jak wyglada to u was? I ostatnie pytanie: Na jakiej kamerze jeździcie na padzie? Mi najbardziej podoba się z kabiny ale najlepiej mi idzie że zderzaka. Z góry dziękuję za wszystkie sugestie. Pozdrawiam Malowania kasków, kombinezonów itp NIE przeszło z GT Sport. Po Kody musiałem zwrócić sie do RTV MIX AGD gdzie kupilem plyte. Zgłaszając Reklamacje emailowo , po 2 dniach dostalem kody na Samochody i kredyty. Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 57 minut temu, RIfuk napisał: Malowania kasków, kombinezonów itp NIE przeszło z GT Sport. Po Kody musiałem zwrócić sie do RTV MIX AGD gdzie kupilem plyte. Zgłaszając Reklamacje emailowo , po 2 dniach dostalem kody na Samochody i kredyty. Mi przeszły kaski i kombinezony z GT Sport Inne rzeczy mają przejść do 15 marca według info na stronie. Cytuj
pawman 9 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 Godzinę temu, RIfuk napisał: Malowania kasków, kombinezonów itp NIE przeszło z GT Sport. Po Kody musiałem zwrócić sie do RTV MIX AGD gdzie kupilem plyte. Zgłaszając Reklamacje emailowo , po 2 dniach dostalem kody na Samochody i kredyty. Na jakiej zasadzie reklamowałes? Co musiałeś podać? Ja odkupiłem kod na wersję ps4 na olx więc musiałbym pisać chyba do sprzedawcy żeby reklamował? Co napisałeś? Gdzie potem ten kod się wkleja? Cytuj
elvis004 297 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 Na jakiej zasadzie reklamowałes? Co musiałeś podać? Ja odkupiłem kod na wersję ps4 na olx więc musiałbym pisać chyba do sprzedawcy żeby reklamował? Co napisałeś? Gdzie potem ten kod się wkleja? Jeśli dobrze zrozumiałem chodzi Ci o 1000000 Cr i Avatary z dodatków które byle na jednym kodzie kupionym przez Ciebie - wersja PS4 i dodatki: Yaris, OST, 1M Cr i avatary:https://www.gran-turismo.com/pl/gt7/news/00_8693195.htmlKod o którym wspomina Rlfuk to osobny kod za pre order i tam masz:• 100000 kr. (kredytów w grze)• Pakiet trzech samochodów:o MAZDA RX-VISION GT3 CONCEPT Stealth Modelo Porsche 917 LIVING LEGENDo Toyota Supra GT500 '97 (Castrol TOM'S) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi