Opublikowano 25 marca 20223 l No i bonusowa bańka w ramach "gestu dobrej woli" Nie napiszą, że to rekompensata za bezsensowne i bezmyślne zmiany, bo do błędu się nie przyznają przecież. Macie i dziękujcie, a teraz w pięty nas całujcie
Opublikowano 25 marca 20223 l Nie chwalmy dnia przed zachodem... Zmiany dopiero w Kwietniu, a czy się nie przesuną? Kto wie...
Opublikowano 25 marca 20223 l 24 minuty temu, spo21 napisał: Niech dodadzą Endurance i będzie miodzio. Maja wrzucić w tym paczu osiem godzinnych wyścigów, a później kolejne, włącznie z 24-godzinnymi, jak piszą. 5 minut temu, Patricko napisał: Nie chwalmy dnia przed zachodem... Zmiany dopiero w Kwietniu, a czy się nie przesuną? Kto wie... Bonusowe kredyty można odebrać już od dziś do 25 kwietnia.
Opublikowano 25 marca 20223 l Dobrze, że ogarnęli dupska - do pełni szczęścia brakowało przyznanie się do głupich i bezsensownych decyzji, ale niech im będzie. Wszystko co planują brzmi obiecująco, ale w dalszym ciągu brakuje mi stosownej nagrody za zaliczanie praktyk na torach. Okej, jednak podniosą też nagrody za praktykę. I tak wolałbym jakiś fajny samochodzik za wymaksowanie. Myślicie, że zwiększone nagrody będą działać wstecz? Trochę się namęczyłem z Nurburgingiem (nadal walczę ze złotym pucharkiem za całe okrążenie) . No i ciekawi mnie, jakie tory planują dodać w najbliższym czasie. Edytowane 25 marca 20223 l przez ginn
Opublikowano 25 marca 20223 l No mają zwiększyć hajs za te praktyki na torze. Za Endurance to wypłata musi iść już w milionach, nie widzę innego sensu jeżdżenia ich.
Opublikowano 25 marca 20223 l Godzinę temu, spo21 napisał: W końcu się opamiętali, hejt na Metacritic robi swoje Jak by recenzje były fer a nie jakieś 9 z dupy od razu wzięli by się za to, no ale lepiej późno niż wcale.
Opublikowano 25 marca 20223 l A to nie było tak ze recenzje były pisane jak jeszcze balans był w miarę Ok a nie nastawiony na mikrotransakcje? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Opublikowano 25 marca 20223 l 25 minut temu, eloszki napisał: A to nie było tak ze recenzje były pisane jak jeszcze balans był w miarę Ok a nie nastawiony na mikrotransakcje? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Największy problem polega na tym, że recenzje są pewnie pisane po przejechaniu połowy kariery, gdzie naturalne jest to, że nie kupisz najlepszych samochodów, a to że endgame jest słaby pewnie mało kto odkrył. Ten problem istnieje od początku, bo jeśli ktoś uważa, że jeżdżenie w kółko tego samego wyścigu jakieś 250 razy, żeby kupić np. McLarena F1 jest normalne to chyba bardzo mu się w życiu nudzi. Edytowane 25 marca 20223 l przez Chmielinski
Opublikowano 25 marca 20223 l 3 minuty temu, Chmielinski napisał: Największy problem polega na tym, że recenzje są pewnie pisane po przejechaniu połowy kariery, gdzie naturalne jest to, że nie kupisz najlepszych samochodów, a to że endgame jest słaby pewnie mało kto odkrył. Ten problem istnieje od początku, bo jeśli ktoś uważa, że jeżdżenie w kółko tego samego wyścigu jakieś 250 razy, żeby kupić np. McLarena F1 jest normalne to chyba bardzo mu się w życiu nudzi. Przecież recenzenci mieli z 2 tygodnie przed premierą na ogarnięcie gry, więc trudno wymagać żeby poświęcili z 200 godzin na napisanie w 100% rzetelnej recki. Z resztą w grach 'live service' non stop są wprowadzane zmiany więc taka recka pod pewnymi względami jest przeterminowana już w momencie publikacji, nie mówiąc już o trybach on-line których pewnie nie mieli jak dobrze ograć.
Opublikowano 25 marca 20223 l Mi po dosłownie pare h grania wystarczyło aby widzieć z czym mamy do czynienia i ile na prawdę jest warta ta gra.
Opublikowano 25 marca 20223 l 32 minuty temu, łom napisał: Przecież recenzenci mieli z 2 tygodnie przed premierą na ogarnięcie gry, więc trudno wymagać żeby poświęcili z 200 godzin na napisanie w 100% rzetelnej recki. Z resztą w grach 'live service' non stop są wprowadzane zmiany więc taka recka pod pewnymi względami jest przeterminowana już w momencie publikacji, nie mówiąc już o trybach on-line których pewnie nie mieli jak dobrze ograć. Ok, tylko do przejścia Cafe wystarczy jakieś 15h, po czym jasne jest, że nie ma wiele do roboty, a to co jest wypłaca grosze w porównaniu z cenami samochodów.
Opublikowano 25 marca 20223 l Akurat jestem dopiero przy 25% tych wyscigow i sporo przedmną to zanim zacznę wyscigi online i nabijanie kilometrów na Nordschleife. Wykombinowałem że wystarczy 5 okrążeń online każdego dnia to wpadnie 100 km. Po 10 dniach 1000 km a po miesiącu 3000. wystarczy przez wakacje regularnie śmigać Nordschleife czyli najbardziej popularny i najdłuższy wyscig i w okolicy Wrzesnia / Października wpadnie platynka z ostatnim pucharem za przejechanie 13.000 km w wyścigach online.
Opublikowano 25 marca 20223 l Te 13 tys km jest akurat proste i dosyć szybkie bo liczy długość wyścigu online X liczba graczy w wyścigu. Czyli np. 1 okr na Nordschleife z 10 graczami da ok 240km. Ciekawi mnie z kolei co z tym trophy za 3 legendarne samochody mające wygrać wyścig 24h. Ludzie pokupowali juz więcej samochodów spełniających te kryteria a troeum nadal nie ma nikt (poza jakimś zbanowanym gościem). Albo opis jest mylący albo troeum jest po prostu zbugowane,
Opublikowano 25 marca 20223 l Pod kilometry z innymi to najprościej założyć pokój (albo dołączyć) na Route X, wziąć Tomahawka i lecisz. Kilometry lecą jak szalone.Obecnie robię te 50 wyścigów w trybie Sport i nie wiem czy nikt w to nie gra, ale od rana gram non stop z tymi samymi ludźmi, nie ważne czy ranga spadnie czy urośnie... Ten tryb był tragiczny już w GT Sport, tu mam wrażenie jest jeszcze gorzej.Te 3 fury do LeMans to na razie największa zagadka. Nie zdziwię się jak zabugowane.
Opublikowano 25 marca 20223 l Jakieś porady pod Nordschleife? Męczę to złoto. Cały czas odnoszę wrażenie, że jadę na pełnym gazie (w porównaniu do ducha), a tu do złota nadal brakuje przeszło 8 sek... Edytowane 25 marca 20223 l przez ginn
Opublikowano 25 marca 20223 l Dzisiaj po paczu trening codzienny wpada ruletka z 4* a w nim dostałem 500k kredytów
Opublikowano 25 marca 20223 l To prawie jak ja, bo też dostałem 4* ruletkę. A prawie bo... u mnie zgubiły się 2 zera i wyszło 5k cr
Opublikowano 25 marca 20223 l Po patchu dostałem w ramach rekompensaty 1 milionik kredytów. Uroczo. Ale pogram teraz coś innego aż wyrównają nagrody za wyscigi w kolejnym kwietniowym patchu.
Opublikowano 25 marca 20223 l Ja na szczęście nie miałem czasu grać ostatnio, więc poczekam jeszcze chwilę, aż wyprostują co nawyginali. No i drugi gratisowy meljon (po darmowym z kodu) wpadnie jak znalazł. Opłaca się grać na PS4 i kupić kodzik od innych fraj...tzn. użytkowników tego zacnego forumka jak to uczyniłem ja i kilku innych przedsiębiorczych graczy
Opublikowano 25 marca 20223 l Kupon 6* pół bańki, a za kupon 1* "wylosowało" auto. Dziękuję panie Kazunori hehe
Opublikowano 26 marca 20223 l 17 hours ago, ginn said: Jakieś porady pod Nordschleife? Męczę to złoto. Cały czas odnoszę wrażenie, że jadę na pełnym gazie (w porównaniu do ducha), a tu do złota nadal brakuje przeszło 8 sek... Na którym levelu odblokowuje się Nordschleife? Albo o którym trybie piszesz? Gdzie to znaleźć?