darkos 4 294 Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Załapałem się na promkę, PSN + za 67 zł / 3mce zamiast 100 więc też zaczynam walczyć online. Będzie mi szło słabo i to może demotywować ale z czasem będzie mi szło lepiej. Najgorzej jest gdy muszę zarabiać crdyty na drogie auta pojawiające się w Legendary. Brakuje mi jeszcze 220 aut więc kupując dwa w ciągu dnia powinno mi zejść przez wakacje do zapełnienia garażu. Grunt do dobry plan Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 (edytowane) Od jutra będzie można w końcu normalnie kupować silniki do swapów i specjalne części, które do tej pory były dostępne tylko randomowo w ticketach. Edytowane 24 Maja 2023 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MaZZeo 14 182 Opublikowano 26 Maja 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 W ostatnim tygodniu dużo się działo na Nurbie, wpierw zrobiłem praktykę na złoto. Ostatni raz Nordschleife tak masterowałem ponad 10 lat temu w FM2/FM3 Był też time trial w Sport, gdzie trzeba było zrobić Nurburgring 24h na złoto poniżej 8:16:500, u mnie najlepszy czas był 8:18 zabrakło jeszcze jednego wieczora praktyk i bym miał. No i wybrałem nie najlepszy samochód do tego, bo meta auto na ten tor to jest Subaru albo Toyota Supra które mają większą prędkość na prostych, ale Porsche dla mnie było o wiele stabilniejsze w zakrętach. W tym tygodniu natomiast jest wyścig C ze zmienna pogodą na Nurbie właśnie. Udało się zdobyć pole position i po idealnym wyścigu nie ma to jak pobić niemiaszków na ich własnym terenie w ogóle też jak replay jest świetnie zrobiony na Nurburgringu, cudownie się to ogląda uwielbiam tę grę 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
jaszczoor 42 Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 nieźle, mi się tylko udało zrobić time trial na 8:24 na srebro w 650s i czułem się po tym wykończony tak, że nie odważyłem się nawet siadać do wyścigu w jakiej grupie jesteś w sporcie? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 26 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2023 Byłem już w grupie A, ale w zeszłym tygodniu słabo mi poszło na Red Bullu i spadłem do B. Powinienem zaraz znowu wrócić do A. Cytuj Odnośnik do komentarza
jaszczoor 42 Opublikowano 27 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2023 ja zawsze, kiedy jestem blisko A przychodzi tydzień gdzie mi kompletnie nie siada i spadam poniżej połowy paska w B… Ale generalnie w Vr zauważyłem ze popełniam dużo mniej błędów wiec walczę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 31 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 Ja ostatnio powtórzyłem sobie wyścigi muzyczne, ale w trybie VR. Co ciekawe, bez problemu pobiłem swoje rekordy. Wspaniałe doznania. Liczę, że ósemka na dzień dobry zaoferuje tryb wirtualnej rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalten80 16 Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Za klika dni przesiadam się na PS5. Czy moglibyście podpowiedzieć mi jak przenieść z PS4 GT7? Wystarczy wykupić ten upgrade, zainstalować grę i ściągnąć save'y z chmury? Domyślam się że postęp w grze wtedy się przeniesie. Co z trofeami? Trzeba będzie je robić od nowa dla wersji PS5? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Trofea są wspólne i powinny wpaść jak przeniesz save. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 W sensie osobny komplet? Bo tak widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Są 2 komplety, od ps4 i ps5. Jest autopop, więc po przeniesieniu save wpadnie to co miałeś zrobione na ps4. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 44 minutes ago, Kalten80 said: Za klika dni przesiadam się na PS5. Czy moglibyście podpowiedzieć mi jak przenieść z PS4 GT7? Wystarczy wykupić ten upgrade, zainstalować grę i ściągnąć save'y z chmury? Domyślam się że postęp w grze wtedy się przeniesie. Co z trofeami? Trzeba będzie je robić od nowa dla wersji PS5? Save Game zapisuje się w chmurze polypgony digital więc tego nie trzeba nigdzie wysyłać. Jak włożysz płytkę z grą w wersji na PS4 do konsoli PS5 to ona zapyta ciebie, którą chcesz wersję grać. PS4 czy PS5. Wybierasz PS5 i wtedy ściąga się patch dla tej wersji, tylko nie wiem czy płatny czy darmowy. I od pierwszego uruchomienia GT7 na PS5 wpadną ci wszystkie trofea. Będziesz mieć drugi komplet jeśli zrobiłeś na PS4, a jeśli nie to tylko te które masz na PS4. Postęp będzie identyczny jak na PS4, wszystkie zaliczone wyścigi przeniosą się na PS5, razem z garażem i kredytami. Natomiast zauważyłem jednego babola i nie wiem jak to wytłumaczyć. Mianowicie powiedzmy w licencjach lub track experience, na PS4 powiedzmy wbiłem czas 2:10.300 na złoto i mi zaliczyło ten puchar, ale gdy teraz jestem na PS5 to mam ten czas z PS4 ale limit jest zupełnie inny, powiedzmy 2:09.700 Złoto oczywiście mam ale z gorszym czasem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalten80 16 Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Super, dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 6 minut temu, darkos napisał: Natomiast zauważyłem jednego babola i nie wiem jak to wytłumaczyć. Mianowicie powiedzmy w licencjach lub track experience, na PS4 powiedzmy wbiłem czas 2:10.300 na złoto i mi zaliczyło ten puchar, ale gdy teraz jestem na PS5 to mam ten czas z PS4 ale limit jest zupełnie inny, powiedzmy 2:09.700 Złoto oczywiście mam ale z gorszym czasem. Ktoś tu kiedyś pisał, że niektóre czasy pozmieniali i jest trudniej/łatwiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 @darkos W poprzedniej aktualizacji zresetowali tabele wyników online, zmienili wymagane czasy w licencjach i próbach czasowych na torach (zmienili też prezentacje okrążeń na złota). Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Sorry za post pod postem... ale tak sobie pomyślałem, że może byśmy się zorganizowali któregoś dnia na jakąś sesyjkę w GT7? Przynajmniej kilka osób. Ja mam poza sobą jeszcze 2 osoby, s którymi co jakiś czas robimy sobie wieczory z GT7. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 Myślę, że może być ciężko. Skoro nie bardzo byli chętni przy GT5/6, kiedy pisałem tu kilka razy, a do tego wtedy granie online było bezpłatne na PS3, to tym bardziej wątpię teraz. Ja chętnie bym czasem pojechał, ale nie widzi mi się płacić za plusa jak za zboże, kiedy może raz czy dwa w miesiącu bym chciał się chwilę pościgać Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 (edytowane) No jak ktoś nie kupuje plusa i tak to może średnio się kalkulować płacenie tylko w tym celu. W GT5 swego czasu była na forum liga i jakoś chyba co 2 tygodnie jeździliśmy kilka wyścigów na punkty itd. Dobrze to wspominam. My w GT7 we 3 gramy co jakiś czas, ale im więcej osób tym wyścigi ciekawsze... a jeździć w otwartym pokoju z randomami raczej nie lubimy. Edytowane 8 Czerwca 2023 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 21 hours ago, Emet said: Sorry za post pod postem... ale tak sobie pomyślałem, że może byśmy się zorganizowali któregoś dnia na jakąś sesyjkę w GT7? Przynajmniej kilka osób. Ja mam poza sobą jeszcze 2 osoby, s którymi co jakiś czas robimy sobie wieczory z GT7. Wchodze w to Teraz mam faze zarabiania kasy na auta na Sardynii. Ale chetnie pośmigałbym z ludźmi. Szybki nie jestem ale bede mieć frajde z realistycznych wyścigów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 10 godzin temu, Emet napisał: No jak ktoś nie kupuje plusa i tak to może średnio się kalkulować płacenie tylko w tym celu. W GT5 swego czasu była na forum liga i jakoś chyba co 2 tygodnie jeździliśmy kilka wyścigów na punkty itd. Dobrze to wspominam. My w GT7 we 3 gramy co jakiś czas, ale im więcej osób tym wyścigi ciekawsze... a jeździć w otwartym pokoju z randomami raczej nie lubimy. Też mogę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 @Donatello1991 Podeślij inv na PSN. Założę wspólną imprezę/czat z chętnymi i tam będziemy ustalać jakieś terminy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 12 minut temu, Emet napisał: @Donatello1991 Podeślij inv na PSN. Założę wspólną imprezę/czat z chętnymi i tam będziemy ustalać jakieś terminy. Moje terminy to 21 :30 mogę startować od pon do piątku. Soboty i niedziele odpadają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 @darkos Nie da się do Ciebie wysłać wiadomości na PSN Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 (edytowane) Ja tez chętnie pojeżdżę, nick redmitsu88 Edytowane 10 Czerwca 2023 przez Redmitsu Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 On 6/9/2023 at 2:45 PM, Emet said: @darkos Nie da się do Ciebie wysłać wiadomości na PSN Sprawdzę to na konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi