Bartg 5 469 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia To co chcą fani to jedno, ale zapewne na VGT obowiązuja ich jakieś umowy plus dzięki temu mają potem łatwiej w pozyskiwaniu kolejnych aut do gry. Myślę, że tak to działa, to jest przede wszystkim reklama dla marek samochodowych 1 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia 3 hours ago, gtfan said: ja tylko czekam aż Kaz wymyśli żeby przywrócić łazik księżycowy... 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 25 kwietnia Opublikowano 25 kwietnia VGT, elektryk i amerykańska łódka z v8. No gorszego apdejtu nie można było zrobić, ale hej, ja już przestałem liczyć na cokolwiek. 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 10 maja Opublikowano 10 maja nowy Manufacturers Cup, wpadło 2 miejsce po dość nudnym wyścigu szczerze przyznam, niestety P1 było poza zasięgiem, jechałem dość zachowawczo bo cała reszta stawki była w tyle i nikt na mnie nie wywierał presji, gość z przodu robił regularnie jakieś 8:10, czas który ja zrobiłem w kwalifikacjach, w wyścigu tempo miałem mniejsze żeby nie zrobić błędu. Tak czy inaczej elegancko, wybrałem tym razem Porsche bo wydaje mi się najbardziej uniwersalne z GR3 5 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja i za to uwielbiam GT7 ostra walka i awans z 11 miejsca na 4 przez połowę wyścigu ostra walka z innym Porsche i apogeum koło 23 minuty, gdzie chłop walną w bandę, niepotrzebnie się pchał a mnie wziął jeszcze Peugeot w kanapkę. Peugeot potem też łyknięty. Wolę takie wyścigi niż podia bez walki. 8 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Kończymy Manufacturers Cup, nagrałem dwa wyścigi z różnych kamer co by było lepiej oglądać. dość niespodziewana wygrana na Suzuce po ciężkim i długim wyścigu, 35 okrążeń przy zmiennej pogodzie reszta stawki nie ogarnęła jazdy po mokrym, a ja w sumie musiałem się uczyć jeździć bo nigdy nie jechałem na Suzuce w takich warunkach. Ależ satysfakcja była a tutaj na Fuji po słabych kwalifikacjach goniłem ile sił i wbiłem z 13 na 4. 3 Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Powiedz, a jak bardzo głowa paruje po takim wyścigu półgodzinnym na VR? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja W sensie czy głowa boli albo oczy? Nie, w ogóle, chyba tylko na samym początku jak zacząłem używać PSVR2 to miałem lekkie nudności, potem bez problemów. Za to cieknie ze mnie po takim wyścigu że można koszulkę wyciskać Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Ogólnie mi chodzi o feeling. Spróbowałem tego PSVR2 w PlayStation BrandSpace - zrobiłem bodajże 2 okrążenia w Sunday Cup i nie wiedziałem co się dzieje, myślałem że zwymiotuję. Zakładam że przy dłuższej grze człowiek się przyzwyczaja, ale biorąc pod uwagę że było to moje pierwsze doświadczenie z VR… Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Tylko przy pierwszym podejściu po jakiś 30 minutach dziwnie się czułem, potem bez problemów. Mam już nabite 300h w GT7 i wszystko było na VR2, inaczej nie gram. 1 Cytuj
Hal Emmerich 257 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja Majowy update: Pięć nowych samochodów. Jak dla mnie ciekawy zestaw. Cieszy powrót Volvo do serii, ale dla mnie główną atrakcją są klasyki serii: stara Honda Civic '91, Skyline R31 oraz NSX Castrol Mugen. Oj, jeździło się tym ostatnim sporo w czasach GT3. Cudownie jest je ponownie zobaczyć tak pieczołowicie zrekonstruowane. Also, to ujęcie z 7-8 sekundy zwiastuna z udziałem R31... Przez moment sądziłem, że wmontowali autentyczne nagranie z samochodem. Oprawa nadal potrafi zrobić, nawet pomimo dwóch lat na karku i tej crossgenowości. Ciekawe co wysmażą w GT8 wykonanym od podstaw pod PS5/PRO. 3 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca tym razem krótki wyścig który pokazuje różnicę między kimś kto ma SR S oraz B. Ciul z drugiego miejsca na dwóch ostatnich zakrętach perfidnie próbował mnie wywalić i ledwo udało mi się uratować. Że też nie ma jakiegoś prostego systemu raportowania w tej grze... ale ogólnie dobry wyścig, GR3 i Red Bull i mam już 3 wygrane w tym tygodniu 4 1 1 Cytuj
gtfan 3 212 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca No ostro walczył, ale parę zakrętów wcześniej to też go ładnie w pupkę uderzyłeś Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca Nie zaprzeczam, ale nie było to celowe oczywiście + dość kulturalnie się zachowałem koło 8:00 minuty gdzie zostawiłem gościowi miejsce. Generalnie z tymi kierowcami na niskich SR to bardzo częste są takie zemsty, ja lekko kogoś trące a potem dostaje wjazd w dupę albo w bok nieproporcjonalny do mojego błędu. Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Porzuć tą zabawę dla dzieci i zapraszam do LFM. Tam dopiero jest weryfikacja umiejętności Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Godzinę temu, mattaman napisał(a): Porzuć tą zabawę dla dzieci i zapraszam do LFM. Tam dopiero jest weryfikacja umiejętności taki jest plan. Za parę miesięcy planuje powrót na PC głównie z powodu ACC/AC i LFM właśnie. Cytuj
Lukas_AT 1 187 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Ładna walka. Od samego oglądania napięcie, a co dopiero podczas grania. Zachowanie tego na drugim miejscu słabe. No ale Angol, nie dziwi mnie. Cytuj
Hal Emmerich 257 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Dzisiaj w Montrealu odbędzie się pierwsza runda tegorocznego GT World Series. Zawodnicy będą startować w dwóch odrębnych zawodach - Manufacturers Cup oraz Nations Cup. W czasie tego pierwszego turnieju ma się odbyć również jakaś zapowiedź nowej aktualizacji do GT7 (zapewne nic ważnego i wleci jakiś okolicznościowy VGT, ale kto wie, nie było aktualizacji w czerwcu, więc może przyszykowali coś ciekawszego). Podaję linki do transmisji dla osób, które zechciałyby śledzić rozgrywki: - Manufacturers Cup (23:00) - Nations Cup (1:30) 4 Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Świetnie ogląda się te mistrzostwa. Kurde serio, emocje są spore. Każdy z pierwszej piątki ma inną strategię. Bajka. Wszedłem przez grę i jakaś nagroda jest za odpalenie nawet na chwilę. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 lipca Opublikowano 7 lipca Nowa trasa, najs. Za miesiąc będzie patch 1.50, ciekawe czy z powodu okrągłego numerka dostaniemy coś fajnego. Cytuj
gtfan 3 212 Opublikowano 7 lipca Opublikowano 7 lipca 3 godziny temu, MaZZeo napisał(a): Nowa trasa, najs. Za miesiąc będzie patch 1.50, ciekawe czy z powodu okrągłego numerka dostaniemy coś fajnego. dostaniesz coś wyjątkowego ale w mniemaniu Kaza - jakieś auta GT Vision i nową trasę po której nikt nie będzie chciał jeździć za to Kaz będzie się spuszczał nad jakimś kompletnie nieistotnym szczegółem. Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 7 lipca Opublikowano 7 lipca Bardziej mnie ciekawią zmiany w fizyce i nowe opony w 1.49 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi