Emet 1 098 Opublikowano 23 listopada Opublikowano 23 listopada Yaris to zwykły Yaris, którego kupisz w grze, a malowanie znajdziesz zrobione przez ludzi. 1,5mln to też pikuś. Tam jeszcze było Porsche i może coś jeszcze (nie pamiętam już), ale ogólnie wszystko do zdobycia normalnie. 1 Cytuj
MaZZeo 14 239 Opublikowano 26 listopada Opublikowano 26 listopada W dniu 22.11.2024 o 00:02, pleju napisał(a): Jak się włączy RT, to wydaje mi się ze obraz nie jest tak ostry jak był a sam efekt taki sobie, ale odpaliłem na chwile VR i tam to już jest przepaść Rzeczywiście taka różnica? Bo ja czytałem w wiekszosci opinie ze różnice są marginalne, jak z reszta wszystko zwiazane z PS5 Pro Cytuj
Bartg 5 523 Opublikowano 26 listopada Opublikowano 26 listopada Właśnie ponoć w VR jest zauważalna różnica, normalnie to różnice zauważalne głównie dla Digital Foundry, albo na stopklatkach. Cytuj
pleju 209 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Na VR poprawili oświetlenie we wnętrzach, teraz wygląda to dużo lepiej i naturalniej, do tego podnieśli rozdziałkę, pamiętam ze miałem problemy z odczytaniem liczników a teraz nawet ten od przebiegu jest wyraźny. Cytuj
Hal Emmerich 274 Opublikowano 27 listopada Opublikowano 27 listopada Pełna analiza najnowszej aktualizacji pod PRO prosto od Digital Foundry. Tryb VR również przebadany: 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada W dniu 27.11.2024 o 17:01, Hal Emmerich napisał(a): Pełna analiza najnowszej aktualizacji pod PRO prosto od Digital Foundry. Tryb VR również przebadany: Fenomenalne, ahh gdyby wszystkie gry dostawały tyle miłości w updejtach co GT7, czy BG3 w swojej klasie. Cytuj
MaZZeo 14 239 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada No ciekawi mnie bardzo ten upgrade grafiki w PS VR2... musze to na wlasne oczy zobaczyć. Cytuj
jar3czek 489 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada 32 minuty temu, MaZZeo napisał(a): No ciekawi mnie bardzo ten upgrade grafiki w PS VR2... musze to na wlasne oczy zobaczyć. Odezwij się na pw po sąsiedzku, mam Pro, VR2 i GT, więc może uda się jakieś demo zorganizować. 1 Cytuj
Sylvan Wielki 4 637 Opublikowano 29 listopada Autor Opublikowano 29 listopada W GT7 nam nabite na PS5 ponad 80 godzin. Bawiłem się świetnie - śliczna, znakomita gra. Na PSVR2 pograłem kilka godzin i... Oj, warto, warto. Z przyjemnością powrócę na kilka(naście) wyścigów, by sprawdzić jak to teraz na Pro, bazowo i pod gogle, hula. Cytuj
Hal Emmerich 274 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada (edytowane) Jakby ktoś miał ochotę pojeździć w GT7 jak Pan Bóg przykazał na kierownicy, a nie chce wydawać kokosów, to dobra jest teraz promocja na G29 + Shifter w X-komie. Dla osób, które chcą znacząco podnieść radość z obcowania z grą, podnieść swój level i regularność przejazdów oraz nie interesuje ich sprzęt z najwyższej półki, oferta jak znalazł: https://www.x-kom.pl/p/1144085-kierownica-logitech-g29-shifter-pc-ps3-ps4-ps5.html Dobre kółko entry-level. Edytowane 29 listopada przez Hal Emmerich Cytuj
ginn 803 Opublikowano 30 listopada Opublikowano 30 listopada (edytowane) Potwierdzam, sam wykręciłem na tej kieracie 150h, robiąc platynę i w tym złoto na Nurburgringu. Ale ta okazja z X-kom to jakaś naciągajka. Sam shifter można kupić za 180 zł. Zestaw bez shiftera mają po 999. No i sam jego zakup mocno bym rozważył, dla mnie to była zabaweczka i w ogóle nie miałem frajdy z wbijania biegów - po kilku próbach pogoniłem na olx. Edytowane 30 listopada przez ginn Cytuj
Pianista911 17 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia W dniu 29.11.2024 o 15:39, Sylvan Wielki napisał(a): W GT7 nam nabite na PS5 ponad 80 godzin. Bawiłem się świetnie - śliczna, znakomita gra. Na PSVR2 pograłem kilka godzin i... Oj, warto, warto. Z przyjemnością powrócę na kilka(naście) wyścigów, by sprawdzić jak to teraz na Pro, bazowo i pod gogle, hula. Ja się PSVR2 pozbyłem. Z wad: jednak zauważalnie mniej wyraźny obraz niż na dobrym TV (wygląda na to, że tutaj PS5 Pro sporo poprawia) HUD! brak możliwości customizowania, co się wyświetla (to dotyczy również wersji nie-VR), ale przede wszystkim brak tablicy z czasami/pozycjami - w trybie Sport to must-have po pół godziny twarz spocona, a latem już w ogóle była tragedia; wiadomo, każdy łeb jest inny, ale na amazonie z jakiegoś powodu sprzedają kity poprawiające komfort tych gogli Oczywiście, immersja jest niesamowita. Odpalenie wyścigu w jakimś cabrio, albo open-wheelerze to już w ogóle szał. No i właściwy FOV - na niektórych torach grając na TV zostawiam sobie tę asystę, co krzyczy 'brake', na VR wszystko wychodziło naturalnie, ocenianie odległości jak w prawdziwym aucie. Cytuj
Hal Emmerich 274 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia (edytowane) To ten czas. Mamy grudzień, a więc pora na finały GT World Series. Tegoroczne zwieńczenie sezonu odbędzie się w Amsterdamie. Tradycyjnie już, zawodnicy będą rywalizować w trzech odrębnych zawodach: Toyota Gazoo Racing GT Cup, Manufacturers Cup oraz Nations Cup, w którym reprezentują swoje kraje. Jako że finały odbywają się w Europie, można będzie je w ten weekend śledzić w bardzo przystępnych dla nas porach. Polecam zarezerwować sobie sobotni i niedzielny wieczór na śledzenie tegorocznego zwieńczenia sezonu. Emocji na pewno nie zabraknie. Podaję linki do wszystkich transmisji (w języku angielskim): - Toyota Gazoo Racing GT Cup (sobota, 7. grudnia, 16:00) - Manufacturers Cup (sobota, 7. grudnia, 19:00) - Nations Cup (niedziela, 8. grudnia, 16:00) Edytowane 4 grudnia przez Hal Emmerich 2 1 Cytuj
Plackus 438 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia 7 godzin temu, Hal Emmerich napisał(a): To ten czas. Chyba z poziomu gry też można śledzić zawody ?? Wiem że na pewno można było oddać głosy i obstawić zwycięzców. Do wygrania kredyty w grze Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Można z poziomu gry, bo poprzednią rundę tak oglądałem. Są też nagrody za oglądanie z poziomu gry (poprzednio dwa auta), więc warto odpalić chociaż na chwilę, by nam zaliczyło udział. 2 Cytuj
Hal Emmerich 274 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia W piątek, w ramach obchodów 30lecia PlayStation, ukaże się to zapowiadane już wcześniej Moje Gran Turismo. Można powiedzieć, że to takie swoiste demko GT7 w duchu dawnych Prologów, z wystylizowanymi na dawne GT menusami. Dla kogoś, kto posiada już pełną wersję gry pewnie nic ciekawego, ale dla tych którzy może chcieliby powrócić po latach do serii albo w ogóle pierwszy raz spróbować w niej swoich sił, może być warte uwagi. Bonus: Ekipa Polypholy wykonuje Moon Over the Castle na 30. rocznicę PlayStation: 3 Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia 4 godziny temu, Hal Emmerich napisał(a): W piątek, w ramach obchodów 30lecia PlayStation, ukaże się to zapowiadane już wcześniej Moje Gran Turismo. Można powiedzieć, że to takie swoiste demko GT7 w duchu dawnych Prologów, z wystylizowanymi na dawne GT menusami. Dla kogoś, kto posiada już pełną wersję gry pewnie nic ciekawego, ale dla tych którzy może chcieliby powrócić po latach do serii albo w ogóle pierwszy raz spróbować w niej swoich sił, może być warte uwagi. Bonus: Ekipa Polypholy wykonuje Moon Over the Castle na 30. rocznicę PlayStation: Ma to normalnie swoje trofea itp.? Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Ma to normalnie swoje trofea itp.? Na razie nie wiadomo, ale skoro to demo to raczej nie. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Model jazdy z MFGT różni się czymś od GT7? Bo skończyłem i zagrałbym w podstawkę, a nie chcę niespodzianek. Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 8 grudnia Opublikowano 8 grudnia Właśnie rozpoczęły się ostatnie zawody w tym sezonie, więc warto chociaż na chwilę odpalić streama w grze, a przy okazji odhaczyć dwa wczorajsze, by na dniach otrzymać nagrody. Generalnie można nadrabiać zaległość przez cały tydzień, więc nie ma w sumie stresu. Ostatnia nagroda będzie udostępniona dopiero przy okazji kolejnego update. btw. mistrzami został Lexus, więc w nagrodę będzie Lexus. 2 Cytuj
Ps4Player 8 Opublikowano 8 grudnia Opublikowano 8 grudnia Typowałem Serrano w Toyota Gazoo Cup. W ogóle nie odróżniam tych Hiszpanów (dwóch Lopezów )i nie wiem kto jest kto, wiem tylko że wszyscy są szybcy. Patrzę, pierwszy wyścig bolidami F1, p1 dla Serrano, no to chłop musi wiedzieć co jest grane, odjedzie, tamci z tył zaczną się przepychać, i miliony moje. Dalej obstawiłem Subaru i Kyliana, ale zmieniłem francuza na Serrano Przyznam że dzięki temu typowaniu zwycięzcy całkiem fajnie się to oglądało. Cytuj
Plackus 438 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia (edytowane) W konkursie dla widzów udało mi się trafnie wytypować 2/3 kategorii co dało mi 2 mln plus doszła ruletka na 6 gwiazdek i wpadło dodatkowo pół miliona. Dobrze się złożyło bo szedł grind na BMW mclaren 95' za 16 mln. Edytowane 10 grudnia przez Plackus 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi