HenrykIggO 292 Opublikowano czwartek o 19:33 Opublikowano czwartek o 19:33 6 godzin temu, ThePatrickyo napisał(a): Aż boje się, jak bardzo ten tytuł rozwaliłby mi głowę przy odpalonym VR. Oj tak byku. W zeszłym roku zagrałem pierwszy raz na VR2 w GT7 i to jest dla mnie niezapomniane przeżycie. Btw. nie miałem wcześniej do czynienia wcześniej z VR więc nie powiem - zakręciło mi się w głowie po jednym okrążeniu. Musiałbym się oswoić by z tego korzystać. Natomiast chciałbym się przejechać na tych okularach po Ringu, w deszczu, najlepiej jakimś tylnonapędowym potworem. 6 godzin temu, ThePatrickyo napisał(a): Większość moich wyścigów to było omijanie jak pachołki, oczywiście zawsze z końca bo w zawodach nie ma żadnej możliwości przeprowadzenia kwalifikacji. Kwalifikacje do wyścigów i określenie miejsca startowego masz w trybie online. 6 godzin temu, ThePatrickyo napisał(a): Wiem, że to bardzo odległe czasy i nie wiem jak było wcześniej, ale poza rynkiem samochodów używanych, chętnie zajrzałbym do dealera danej marki, żeby móc mieć dostęp do wszystkiego, tak jak w GT2. Obecny podział na samochody używane i legendarne sprawia, że do gry trzeba wchodzić regularnie i szukać co tam nowego wpadło. Chyba, że finalnie na jakimś etapie gry w końcu taka możliwość się pojawi. Nie rozumiem. Przecież każda marka ma salon swoich samochodów. Znajdują się w nich auta wyprodukowane po 2000 roku. Pozostałe tak jak napisałeś są w komisie używanych oraz najlepsze w legendarnych. 1 Cytuj
ThePatrickyo 84 Opublikowano czwartek o 20:17 Opublikowano czwartek o 20:17 42 minuty temu, HenrykIggO napisał(a): Nie rozumiem. Przecież każda marka ma salon swoich samochodów. Znajdują się w nich auta wyprodukowane po 2000 roku. Pozostałe tak jak napisałeś są w komisie używanych oraz najlepsze w legendarnych. Zgadza się, ale to co jest w salonie to ułamek tego co jest w grze. Natomiast w komisie i w legendarnych samochody rotują, więc jeżeli przykładowo chcę Alfę Romeo 155 DTM to niestety muszę na nią czekać, bo innej możliwości zakupu nie ma Cytuj
HenrykIggO 292 Opublikowano czwartek o 20:26 Opublikowano czwartek o 20:26 7 minut temu, ThePatrickyo napisał(a): Zgadza się, ale to co jest w salonie to ułamek tego co jest w grze. Natomiast w komisie i w legendarnych samochody rotują, więc jeżeli przykładowo chcę Alfę Romeo 155 DTM to niestety muszę na nią czekać, bo innej możliwości zakupu nie ma Owszem, samochody w komisie i legendarne rotują, ale w końcu się pojawiają. Natomiast w brand central jest stała ekspozycja włącznie z autami dostępnymi tylko na zaproszenie z ruletki. Cytuj
ThePatrickyo 84 Opublikowano czwartek o 20:31 Opublikowano czwartek o 20:31 Zgadza się, dlatego zbieram kasę i czekam na jakieś mocarne samochody Cytuj
darkos 4 349 Opublikowano czwartek o 21:40 Opublikowano czwartek o 21:40 Mi gra znudziła się po jakichś trzech miesiącach. Zrobiłem nie tyle przerwę co przestałem grać, i zacząłem ogrywać inne gry. Potem poznałem VR2 i wróciłem na pełnej petardzie. Ta gra mnie rozpierpipip w goglach VR2 za każdym razem. I na moje szczęście nie mam żadnych nudności i mogę grać godzinami. 1 Cytuj
Pianista911 22 Opublikowano wczoraj o 11:45 Opublikowano wczoraj o 11:45 (edytowane) Model jazdy, VR, grafika/jakość modeli aut - tutaj jest bajka i mi osobiście nic więcej w tym obszarze nie potrzeba do szczęścia. Wiadomo, gdyby wyszło kiedyś na PC, można by graficznie jeszcze trochę wycisnąć, ale to nie jest must-have. Natomiast kilka rzeczy w grze mnie denerwuje: brak jakiejś kariery, rozwoju "od zera do bohatera" - nawet takie puchary jak w FM7 byłyby już lepsze niż to nieszczęsne Cafe, czy coś na kształt Grid Legends AI - tępe pachołki do wymijania, które staranują Cię jak tylko przypadkiem znajdziesz się w ich linii wyścigowej; Sophy wygląda o niebo lepiej, ale jest dostępne tylko na ograniczonej liście torów w krótkich wyścigach; pewnie przed GT8 nie doczekamy się wykorzystania tego systemu na szeroką skalę, we wszystkich wyścigach tryb time trial - można by dorzucić coś na kształt rivals w Forzy, gdzie mamy rankingi per tor i klasa samochodów, które nie wygasają po 2 tygodniach - tutaj pewnie problem stanowią zmiany w fizyce, gdzie przy grubszym update trzeba by to jednak resetować mało customizowalny HUD, szczególnie w trybie VR - online bardzo brakuje możliwości wyświetlenia np. tabeli z czasami do kogo ile się traci Dla mnie GT7 jest świetną bazą, gdzie najważniejsze mechaniki działają super, ale jako "gra video" - dużo brakuje do ideału. Edytowane wczoraj o 11:46 przez Pianista911 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi