McDrive 3 140 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego Fajny był ten wyścig online na Spa dzisiaj. Zaczynałem 7, a skończyłem 3. Co prawda miałem minutę straty do pierwszego miejsca, ale jestem zadowolony, bo dobrze dobierałem opony na warunki przez co udało mi się w ciągu 5 okrążeń odrobić 40 sekund do trzeciego miejsca i na przed ostatnim wyprzedzić gościa, który widać jechał na twardych oponach przy srogim deszczu. Muszę jednak przyznać, że te 30 kółek, to było jednak trochę za dużo. Cytuj
Pianista911 31 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego (edytowane) U mnie podobnie, zaczynałem z 11, skończyłem 3. Perfekcyjnie trafiłem z oponami. Byłbym drugi, ale na ostatnim okrążeniu po wyprzedzeniu gościa (puścił mnie, miał ewidentnie gorsze opony) poniosło mnie i poleciałem w barierki. Dla mnie te 30 kółek też ciut dużo, szczególnie, że ciągle w deszczu, szaro i ponuro. I bardzo na VR brakuje tej tabelki z czasami, bo nigdy nie wiedziałem, gdzie jestem - jechałem swoje po prostu. Dorzucam instrukcję, jak nie jechać w takim wyścigu ostatniego okrążenia Edytowane 14 lutego przez Pianista911 Cytuj
McDrive 3 140 Opublikowano 15 lutego Opublikowano 15 lutego Interlagos dzisiaj przyjemne. Ilość okrążeń w sam raz, a warunki nie utrudniały. Dzisiaj byłem drugi. Wygrałbym, bo prowadzący zaliczył bączka przed końcem, ale ja sam też zrobiłem kilka zakrętów za wolno i mnie wyprzedził Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi